آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

۱۴ مطلب در مهر ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

برنج قهوه ای با سبزیجات یک غذای بسیار مفید و مغذی برای بدن است و مناسب برای زمانیست که می خواهید غذای گیاهی و سالم میل کنید. برنج قهوه ای دارای مواد مغذی، سیر کنندگی زیاد و همینطور کالری کمتری نسبت به برنج سفید می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه برنج قهوه ای با سبزیجات را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای برنج قهوه ای با سبزیجات

برنج قهوه ای 3 پیمانه
عصاره مرغ 3/5 پیمانه
ذرت بخار پز 1/3 پیمانه
گل کلم خرد شده 1/2 پیمانه
بروکلی خرد شده 1/2 پیمانه
هویج نگینی شده 2 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
جعفری و گشنیز خرد شده      3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم

طرز پخت برنج قهوه ای و سبزیجات

دستور پخت برنج قهوه ای با سبزیجات ساده و خوشمزه دمی مرحله به مرحله

 

1. طرز تهیه برنج قهوه ای با سبزیجات

مرحله اول آماده سازی سبزیجات: هویج و فلفل دلمه را به صورت نگینی برش می دهیم. گل کلم و کلم بروکلی را هم به تکه های کوچکی تقسیم کرده و آماده می گذاریم.

 

2. مرحله دوم: تفت دادن سبزیجات

ابتدا داخل قابلمه مناسبی کمی روغن زیتون بریزید و به ترتیب هویج، گل کلم، فلفل دلمه ای و کلم بروکلی را داخل قابلمه ریخته و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.

 

3. مرحله سوم: افزودن برنج

حالا برنج و ذرت را به سبزیجات افزوده تفت کوچکی می دهیم و عصاره مرغ را هم می افزاییم و اجازه می دهیم تا مواد با هم بپزند.

4. مرحله چهارم: دم گذاشتن برنج

زمانی که کلا عصاره مرغ تبخیر شد نمک و فلفل را می افزاییم ؛ درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم تا برنج کاملا دم بکشد.

 

5. مرحله آخر: سرو برنج قهوه ای و سبزیجات

برنج قهوه ای و سبزیجات ما آماده شده است. حالا این غذای سالم و لذیذ را داخل ظرف مناسبی بکشید و با گشنیز و جعفری خرد شده تزئین کرده و نوش جان کنید.

 

منبع:  سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

آش رشته یکی از خوشمزه ترین میان وعده های ما ایرانی هاست که امروز با یه دستور خوب و امتحان شده طرز تهیه آش رشته مجلسی و برای 6 نفر با کشک و سیرداغ را تدریس میکنیمپس با ا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آش رشته ساده 

  • نخود: نصف لیوان
  • عدس: نصف لیوان
  • لوبیا چیتی: نصف لیوان
  • سبزی آش شامل: (تره ، جعفری ، گشنیز ، اسفناج) هر کدام به نسبت مساوی باشه اگه فصل اسفناج نبود می توانیم از برگ چغندر استفاده کنیم.
  • پیاز:۱ عدد بزرگ
  • رشته آشی: ۱ بسته
  • ادویه: فلفل و زردچوبه و نمک به مقدار لازم
  • نعنا خشک و پیاز سرخ شده و سیر داغ و کشک به مقدار لازم

آش_ رشته

طرز تهیه آش رشته برای 6 نفر با کشک و سیرداغ:

مرحله اول (خیساندن حبوبات)

حبوبات را به مدت ۲۴ ساعت خیس میکنیم و چندین بار آبش عوض میکنیم و نخود و لوبیا را جداگانه میپزیم.

عدس نیاز به خسیاندن ندارد و عدس را نیم پز میکنیم تا له نشود.

مرحله دوم (تفت پیاز)

پیاز را نگینی خرد کرده با زردچوبه و فلفل سیاه خوب تفت میدیم تا عطر پیاز خارج بشه و طلایی و زرد رنگ بشه.

مرحله سوم (اضافه کردن حبوبات)

حالا حبوبات و آب را اضافه میکنیم تا به جوش بیاد.

مرحله چهارم (سبزی آش)

سبزی آش را اضافه کرده حرارت را کم میکنیم تا آش خوب جا بیفته.

مرحله پنجم (اضافه کردن رشته آش)

رشته را به سه قسمت یا دو قسمت تقسیم کرده و به آش اضافه میکنیم.

ممکن است کمتر از یک بسته استفاده بشه (چون بعد پخت رشته آش سفت میشه).

مرحله ششم (اضافه کردن کشک)

بعد از اضافه کردن رشته نمک آش را اندازه میکنیم و مقدار چند قاشق کشک را که با آب جوش حل میکنیم و به آش اضافه میکنیم. (این مرحله دلخواه است).

مرحله آخر :

سیر داغ و نعناع داغ را درست میکنیم و مقدار چند قاشق به آش مون اضافه می کنیم و در آخر با سیر داغ و نعنا داغ و پیاز داغ تزئین میکنیم. نوش جان.

نکات و فوت فن های آش رشته مجلسی:

  • اگر وقت کافی برای خسیاندن حبوبات نداشتید میتوانید یک خیار نصف کرده را داخل آب حبوبات بزارید تا نفخ شون از بین بره.
  • برای لعاب بیشتر آش می توانید ۲ قاشق غذا خوری آرد با آب باز کنید و به آش مون اضافه کنیم.
  • می توانید به جای اضافه کردن آب از آب قلم نیز استفاده کنید.
  • برای تیره نشدن رنگ آش حبوبات را جداگانه بپزید.
  • اگر بعد از اتمام پخت آش شما سفت بود ۱ لیوان آب جوشیده اضافه کنید.

منبع : آشمزی

 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

خورشت های ایرانی بسیار متنوع و مختلف هستند. یکی از این خورشت ها که شاید تا به حال میل نکرده باشید، خورشت تره فرنگی است. خورشت تره فرنگی دارای خواص بسیار زیادی می باشد و با گوشت و یا مرغ تهیه می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خورشت تره فرنگی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای خورشت تره فرنگی

مرغ 2 تکه
سبزی 500 گرم
تره فرنگی 3 ساقه
آبغوره 1/2 استکان
زعفران دم شده       1 قاشق غذا خوری
پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری 
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه خورشت تره فرنگی خوشمزه و لذیذ

 

دستور پخت خورشت تره فرنگی با مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی

 

1. طرز تهیه خورش تره فرنگی با مرغ

مرحله اول: ابتدا تره فرنگی ها را حلقه ای برش داده و داخل آب ریخته و خوب شسته و ضد عفونی می کنیم. حالا تره فرنگی ها را داخل تابه ای ریخته و خوب تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.

2. مرحله دوم: آماده سازی پیاز

پیاز را پوست کنده و نگینی برش می دهیم حالا داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه کمی روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن مرغ

حالا تکه های مرغ و زرد چوبه را به پیاز می افزاییم و این مواد را کاملا با هم تفت می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی سبزی

سبزی های شسته و ساطوری شده را داخل تابه مناسبی می ریزیم و با مقداری روغن خوب تفت می دهیم تا آب اضافی سبزی ها تبخیر شده و خوب تیره شود.

 

5. مرحله پنجم:افزودن سبزی و تره فرنگی به خورشت

در این مرحله سبزی و تره فرنگی را هم به خورشت افزوده و مقدار مناسبی آب به خورشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت کاملا پخته و جا افتاده شود.

 

6. مرحله آخر: سرو خورشت

مرغ که کاملا پخته شد و خورشت به غلظت رسید آن را داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار برنج ایرانی نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت تره فرنگی مجلسی و خوشمزه

  • سبزی این خورشت را با این مقادیر تهیه کنید: جعفری 250 گرم، گشنیز 250 گرم.
  • می توانید خورشت تره فرنگی را به همراه رب گوجه فرنگی و بدون سبزی هم طبخ کنید.

منبع:  سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

کیک سیب یکی از خوشمزه و مفید ترین کیک های خانگی محسوب می شود. کیک سیب را می توانید در منزل با مواد اولیه در دسترس تهیه کنید و از آن به عنوان یک میان وعده و یا دسر استفاده کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کیک سیب را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کیک سیب

آرد سفید 2 لیوان فرانسوی
شکر 1 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
شیر 1/2 لیوان
سیب رنده شده 1 لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر دارچین اعلا    1/2 قاشق چایخوری  
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک سیب و دارچین خانگی خوشمزه با سیب رنده شده

 

دستور پخت کیک سیب خانگی خوشمزه و مخصوص با دارچین و سیب رنده شده 

 

1. طرز تهیه کیک سیب رنده شده و دارچین

مرحله اول: ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکسته و به همراه شکر و وانیل به مدت 10 دقیقه با همزن مخلوط می کنیم تا کرمی و کشدار شود.

 

2. مرحله دوم: افزودن مواد مایع

حالا شیر و روغن مایع را به مخلوط افزوده و تا حدی که مخلوط شود هم می زنیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن مواد خشک

حالا آرد، بکینگ پودر، دارچین و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی مواد آماده شده الک می کنیم و با یک لیسک مواد را در یک جهت مخلوط کرده و به خورد هم می دهیم.

4. مرحله چهارم: افزودن سیب

در نهایت کار سیب پوست گرفته و رنده شده را به مواد کیک می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.

 

5. مرحله پنجم: آماده سازی برای پخت

داخل قالب مورد نظر را چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم. حالا آرد اضافی داخل قالب را خارج می کنیم و مواد کیک را داخل قالب ریخته و سطح آن را خوب صاف می کنیم.

 

6. مرحله ششم: پخت کیک سیب

حالا قالب کیک را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد گذاشته و به مدت 40 تا 55 دقیقه می پزیم. تا 40 دقیقه اول پخت به هیچ عنوان درب فر را باز نمی کنیم ولی بعد از گذشت این زمان با سیخ چوبی کیک را تست می کنیم. اگر که خمیر به سیخ چوبی نچسبید یعنی کیک پخته و باید از داخل فر خارج کنید.

 

7. مرحله آخر: سرو کیک

حالا کیک سیب پخته شده را با یک چاقو از دیواره ها جدا کنید و از قالب خارج کنید و به مدت 1 ساعت زمان دهید تا کیک خنک شود و بعد نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک سیب خانگی با دارچین

  • دارچین کمی رنگ کیک شما را تیره می کند که می توانید آن را حذف یا مقدار کمتری استفاده کنید.
  • از 1/8 قاشق چایخوری پودر جز هندی هم در این کیک می توانید استفاده کنید.
  • بهتر است از سیب زرد برای تهیه این کیک استفاده کنید.
  • برای تزئین کیک می توانید از پودر قند استفاده کنید.

 

منبع: سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

ژله شب یلدا، یکی از دسرهایی است که در شب یلدا سرو می شود. شب یلدا طولانی ترین شب سال برای ما ایرانی ها بسیار عزیز و فرخنده می باشد. در این شب از مواد غذایی متنوعی استفاده می شود که یکی از آنها می تواند ژله به شکل یکی از میوه های باشد که در شب یلدا سرو می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ژله شب یلدایی با انار و بستنی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای ژله شب یلدا با انار

ژله آلوورا 1 بسته
ژله انار 1 بسته
آب انار 1 لیوان
انار دان شده 1 لیوان
بستنی لیوانی وانیلی 1 عدد

طرز تهیه ژله انار و بستنی | سلام دنیا

دستور پخت ژله شب یلدا با انار  و بستنی خوشمزه و مجلسی مخصوص شب یلدا 

 

1. طرز تهیه ژله شب یلدا با انار و بستنی

مرحله اول آماده سازی ژله انار: ابتدا پودر ژله را داخل کاسه ای ریخته و به آن یک لیوان آب جوش بیفزایید و روی کتری قرار دهید تا به کمک گرمای بخار آب تمامی ذرات ژله حل شود، سپس از روی حرارت بردارید.

2. مرحله دوم: افزودن آب و دانه انار

حالا یک لیوان آب و دانه انار را به ژله بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا مواد کاملا مخلوط شوند؛ بعد داخل قالب ژله ریخته و تا زمانی که کاملا منسجم شود داخل یخچال بگذارید.

 

3. مرحله سوم: تهیه ژله آلوئه ورا

ژله آلوورا را داخل کاسه ای ریخته و 1 لیوان آب به آن بیفزایید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا تمام ذرات ژله حل شود. حالا بستنی وانیلی به دمای محیط رسیده را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن لایه دوم ژله

ژله انار را از داخل یخچال خارج کرده و ژله آلوورا را روی آن می ریزیم و دوباره ژله را به داخل یخچال انتقال می دهیم تا لایه جدید هم کاملا منسجم شود.

 

5. مرحله پنجم: سرو ژله انار شب یلدا

ظرف حاوی ژله را به مدت 3 تا 5 ثانیه داخل کاسه ای که داخل آن آب داغ است می گذاریم، وقتی احساس کردید که اطراف ژله لق شده بشقابی را روی قالب ژله بگذارید و ژله را برگردانید. نوش جان.

نکات مهم و فوت و فن تهیه ژله شب یلدایی با انار لایه ای

  • می توانید مانند تصویر تعداد لایه ها را بیشتر کنید.
  • می توانید این ژله را در ظرف یک نفره سرو کنید.
  • در نهایت با یک برگ نعنا ژله را تزئین کنید.

منبع: سایت سلام دنیا 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

شیرینی سولی یک شیرینی راحت خوشمزه و کم هزینه هست که میتوانید اون رو با رعایت یک سری نکات به راحتی برای مهمانی هاتون در منزل درست کنید. این شیرینی تشکیل شده از دو لایه کیک اسفنجی که به شکل اصیل آن مستطیل های منظم هستند که با خامه روکش شده و با پودر نارگیل و پسته و یا ترایفل های خوشگل و خوشمزه تزیین میشوند برای یاد گرفتن طرز تهیه شیرینی سولی خامه ای برشی خانگی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی سولی

تخم مرغ ۴ عدد
آردسفید ۱۱۰ گرم
آرد نشاسته ذرت ۱۰ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم
خامه قنادی ۵۰۰ گرم
عسل ۱ قاشق غذا خوری
اب جوش ۲ قاشق غذا خوری
وانیل یک چهارم قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت شیرینی سولی

طرز تهیه شیرینی خامه ای سولی برشی خانگی

مرحله اول آماده سازی:

*قالب سایز ۳۰*۴۰ رو با روغن چرب میکنیم و کف قالب رو با کاغذ روغنی خیلی منظم پوشش میدیم.

مرحله دو پخت شیرینی سولی:

سفیده و زرده تخم مرغ ها رو از هم جدا می کنیم. سفیده تخم مرغ ها رو با همزن تا زمانیکه که فرم بگیره مخلوط می کنیم و برای اینکه حالت خودشو از دست نده اون رو داخل یخچال می گذاریم.

 

حالا زرده های تخم مرغ رو به همراه پودر قند و وانیل حدود هشت دقیقه با همزن مخلوط میکنیم و در نهایت دو قاشق آب جوش و عسل رو هم به مواد اضافه می کنیم. حالا یک مایع غلیظ و کشدار داریم. در این مرحله باید سفیده تخم مرغ فرم گرفته رو به مواد اضافه کنیم به آرامی و بدون هیچ عجله ای تا پف مواد از بین نرود.

 

وقت اضافه کردن مواد خشک رسیده آرد سفید و آرد نشاسته ذرت و بیکینگ پودر رو همزمان روی مواد الک می کنیم و به آرامی حالت دورانی مخلوط می کنیم و خمیر نهایی شیرینی سولی آماده است. مواد رو داخل قالب می ریزیم به صورت منظم پهن میکنیم برای اطمینان از این کار قالب رو دو بار روی میز کار می کوبیم و داخل فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد به مدت ده دقیقه می پزیم. بعد از سپری شدن این زمان شیرینی رو از فر خارج کرده و با یک سینی دیگر پوشش میدهیم تا ۲۰ دقیقه زمان میدهیم تا شیرینی بدون آنکه خشک شود خنک شود.

مرحله سوم تزیین شیرینی سولی:

به مرحله جذاب کار رسیدیم زمان خامه کشی کیک را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. روی سطح شیرینی رو خامه می زنیم حالا قسمت دیگر کیک را روی خامه سوار می کنیم با دست فشار می دهیم تا کمی انسجام پیدا کند بعد سطح رویی شیرینی رو هم خامه کشی می کنیم .حالا شیرینی رو به مستطیل های منظم تقسیم می کنیم و با پودر نارگیل و پودر پسته یا ترایفل های رنگی تزیین میکنیم. نوش جان

نکات مهم و فوت و فن های شیرینی خامه ای سولی

۱٫دیواره های قالب کیک نباید چرب شوند.

۲٫خامه قنادی آماده بعد از گذراندن مرحله یخ زدایی با همزن برقی با سرعت بالا مخلوط شود تا زمانیکه رد پره همزن روی خامه بماند. این زمان خامه شیرینی آماده است.

۳٫در نظر داشته باشیم قسمت زیاد خامه در بین دو طبقه شیرینی قرار میگیرد و روی کار در حد کاور کردن کیک و تزیین خامه میزنیم.

 

منبع : آشمزی

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

کوکو سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدار ترین کوکو های ایرانی است که با سیب زمینی خام و پخته تهیه می شود. کوکو با سیب زمینی خام بسیار خوشمزه و در زمان کمتری تهیه می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کوکو سیب زمینی خام

سیب زمینی 4 عدد
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه            به میزان لازم
روغن             به میزان لازم    

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی خام | سلام دنیا

دستور پخت کوکو سیب زمینی خام

 

1. طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام خوشمزه و ساده

مرحله اول: ابتدا سیب زمینی را پوست گرفته و رنده ریز می کنیم، حالا کمی فشار می دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود.

2. مرحله دوم: افزودن پیاز

پیاز را پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم، آب اضافی پیاز را هم جدا می کنیم. حالا پیاز را به سیب زمینی می افزاییم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی مواد تخم مرغی

تخم مرغ ها را داخل کاسه مناسبی ریخته و به آن نمک، فلفل و زرد چوبه می افزاییم و مخلوط می کنیم تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن تخم مرغ

حالا مواد تخم مرغی را به سیب زمینی و پیاز آماده شده می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

5. مرحله آخر: پخت کوکو سیب زمینی خام

تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم داخل آن روغن ریخته و کوکوها را دانه به دانه به شکلی که دوست داریم آماده می کنیم و دو سمت آن را داخل تابه خوب سرخ می کنیم. بعد از اینکه کاملا سرخ شد روی دستمال روغن گیر می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. حالا کوکو ها را داخل ظرف زیبایی چیده و با نان تازه نوش جان کنید.

 

منبع: سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

مسقطی یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت ان متعلق به شهرستان لار استان فارس می باشد و به همین جهت آن را با نام مسقطی شیرازی هم می شناسند. امروزه مسقطی هم مانند دسرهایی مثل باسلوق بیشتر به عنوان شیرینی در کنار چای استفاده می شود و یا می توانید برای ایام ماه مبارک رمضان این مسقطی خوشمزه را تهیه کنید با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۶ نفر مسقطی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری مسقطی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه مسقطی زعفرانی ژله ای شفاف و بازاری با نشاسته.

مواد لازم مسقطی با نشاسته

  • روغن ۱/۳ پیمانه
  • گلاب ۱ لیوان
  • شکر ۳ پیمانه
  • آب سرد ۶ لیوان
  • نشاسته گل ۱ پیمانه
  • زعفران به میزان لازم
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری یا جوهر لیمو
  • خلال پسته و بادام به اندازه کافی

طرز تهیه مسقطی دو رنگ گردویی , دستور مسقطی لاری با شیر , xvc jidi lsrxd

طرز تهیه مسقطی زعفرانی ژله ای بازاری

مرحله اول: مخلوط نشاسته و آب

برای تهیه مسقطی شیرازی ابتدا نشاسته را در ظرفی می ریزیم و ۲ پیمانه آب سرد را به آن می افزاییم سپس کمی صبر کنید و ظرف را کنار گذاشته  تا کاملا نشاسته در آب سرد حل شود و بعد از صافی مخلوط آب و نشاسته را عبور می دهیم تا یکدست شود.

 

مرحله دوم: تهیه شربت

در ادامه ۴ پیمانه آب را به همراه شکر و آبلیمو یا جوهر داخل یک قابلمه بریزید با هم مخلوط می کنیم تا شکر در مواد حل شود سپس روی حرارت قرار دهید تا ذارت شکر حل شود دقت کنید نباید شربت بجوشد.

 

مرحله سوم: افزودن نشاسته

در ادامه نشاسته حل شده را آب را به محتویات قابلمه یا همان شربت اضافه کنید و از این مرحله به بعد هم زدن مسقطی شروع می شود باید مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا مواد ته نگیرد و نشاسته غلیظ و شفاف شود.

 

مرحله چهارم: افزودن زعفران و گلاب

بعد از غلیظ شدن نشاسته نوبت افزودن زعفران است شما به میزانی که تمایل دارید مسقطی خوش رنگ تری داشته باشید زعفران دم کرده اضافه کنید و به مواد می افزاییم و هم می زنیم تا جایکه نشاسته قوام بگیرد و غلیظ شود پس از غلیظ شدن نشاسته گلاب و روغن را به مواد می افزاییم و مخلوط می کنیم تا کاملا مواد منسجم و یکدست شود.

 

مرحله پنجم: پخت مسقطی شیرازی

در انتها وقتی که کاملا مسقطی غلیظ شد یعنی زمانی که هم می زنید کف قابلمه را مشاهده کنید کمی خلال بادام تفت داده داخل آن به دلخواه بریزید بعد قالبی را که برای مسقطی آماده کرده ایم را با قلمو و روغن کاملا چرب می کنیم و مواد را در قالب می ریزیم و روی آن خلال پسته و بادام می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا خوب خودش را بگیرد. سپس ظرف را از یخچال بیرون می آوریم و مسقطی را آرام از قالب بیرون می آوریم و به هر مدلی که تمایل داریم برش می زنیم و در ظرف مورد نظر می چینیم.نوش جان

نکات کلیدی در تهیه مسقطی زعفرانی ساده

  1. مسقطی اگر قوام پیدا نکرده باشد در یخچال آب می اندازد.
  2. وقتی مسقطی آماده شده است که به صورت تکه تکه از قاشق بریزید.
  3. نشاسته پودری اصلا مناسب تهیه مسقطی نیست.
  4. حرارت پخت مسقطی باید ملایم باشد و برای این مقدار باید ۳ ساعت زمان ببرد تا کاملا غلیظ شود.
  5. اگر حرارت زیاد باشد بوی خامی نشاسته در مسقطی می ماند.
  6. می توانید به جای روغن از کره استفاده کنید.
  7. خیس کردن از قبل نشاسته باعث گرفتن ترشی آن می شود.
  8. می توانید تا ۳ ماه در یخچال این مسقطی را نگهدرای کنید.

منبع : پارسی دی

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

بهار نارنج شکوفه درختان مرکبات است که در شمال و بعضی از شهر های جنوبی یافت می شود. بهار نارنج دارای خواص زیادی چون تسکین بیماری های سینه و قلب، آرامش بخش اعصاب، رفع افسردگی، اشتها آور و.... می باشد. در مازندران جشن بهار نارنج هم ثبت ملی شده است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت بهار نارنج را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای شربت بهار نارنج

عرق بهار نارنج 2/3 پیمانه
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
آبلیمو تازه 1 قاشق غذا خوی

طرز تهیه شربت بهار نارنج | سلام دنیا

دستور پخت شربت بهار نارنج

 

1. طرز تهیه شربت بهار نارنج با عرق بهار نارنج

مرحله اول: آماده سازی شهد: ابتدا شکر و آب داخل قابلمه مناسبی ریخته روی حرارت بگذارید و مدام مخلوط کنید تا ذرات شکر کاملا داخل آب حل شوند.

2. مرحله دوم: افزودن عرق بهار نارنج

در این مرحله عرق بهار نارنج را به شهد افزودن و اجازه دهید تا شربت شفاف و غلیظ گردد.

 

3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو

5 دقیقه بعد از افزودن عرق بهار نارنج آب لیمو را هم بیفزایید واز روی حرارت بردارید تا کاملا خنک شود.

 

4. مرحله آخر: سرو شربت بهار نارنج

بعد از اینکه خنک شد، شربت را داخل شیشه بلوری ریخته و هر بار برای مصرف مقداری داخل یک لیوان بریزید و به همراه یخ و آب نوش جان کنید.

 

منبع: سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

کوفته تبریزی با مرغ بسیار خوشمزه است که تنها تفاوت آن با کوفته تبریزی در سینه مرغ و گوشت چرخ کرده می باشد. کوفته مرغ تبریزی رقیب بسیار جدی برای کوفته با گوشت چرخ کرده است. کوفته مرغ تبریزی برای کسانی که طعم گوشت را دوست ندارند بسیار مناسب است و نسبتا مقرون به صرفه می باشد. تمام مواد استفاده شده در این کوفته با کوفته تبریزی یکی هستند و خیلی سریع تر و راحت تر تهیه می شود. کوفته مرغ تبریزی را می توانید با نان تازه و سیب زمینی سرخ کرده یا همراه با برنج کته نیز سرو کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ ساده و خوشمزه همراه با برنج و لپه.

مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی با مرغ

  • سینه مرغ ۵۰۰ گرم
  • پیاز درشت ۱ عدد
  • برنج ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • لپه ۱/۲ پیمانه
  • زرشک و گردو برای وسط کوفته به مقدار لازم
  • پیاز داغ به مقدار لازم
  • آلو به مقدار لازم
  • سبزی کوفته ۲ ق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
  • عصاره مرغ ۱ عدد
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر پیاز به مقدار لازم

کوفته مرغ تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ و برنج و لپه

مرحله اول : آماده سازی مواد کوفته

ابتدا لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید و با آب بگذارید تا پخته و نرم شود و در حین پختن کف روی لپه ها را بگیرید سپس بعد از پختن لپه را نیم کوب می کنیم یا آسیاب کنید تا کمی پودر شود. برنج را نیز ۱ ساعت خیس کنید و با مقداری آب بگذارید تا پخته و نرم شود.

 

مرحله دوم : آماده سازی مرغ

سینه مرغ را خوب پاک کرده و استخوان ها را جدا کنید سپس با کمک چرخ گوشت یا غذاساز خوب له کنید. پیاز را پوست بگیرید و آبش را گرفته و با سینه مرغ ترکیب کنید تا بوی زهم مرغ را بگیرد.

 

مرحله سوم : استراحت مواد کوفته مرغ

سینه مرغ را به لپه آسیاب شده و برنج اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن کنید سپس ادویه ها را افزوده و خوب ورز بدید این مرحله بسیار مهم است زیرا باید مواد حالت منسجم و چسبناکی داشته باشند حالا تخم مرغ و زعفران و سبزی کوفته را اضافه می کنیم و خوب که ورز خورد برای ۱ ساعت تا نیم ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را گرفته و منسجم تر شود.

 

مرحله چهارم : تهیه کوفته مرغ تبریزی

وقتی مواد استراحت کرد از مواد به اندازه دلخواه بردارید و کف دست پهن کنید کمی زرشک و ۱ عدد آلو و گردو را در مرکز کوفته گذاشته و کناره ها را بالا بیارید و خوب گرد کنید به همین ترتیب همه مواد را حاضر کنید.

 

مرحله پنجم : پخت کوفته مرغ

داخل تابه عمیق مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس پیاز داغ را همراه با رب گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید تا رب خوش رنگ شود سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و ۱ عدد استاک مرغ را داخل آبجوش حل کنید و داخل تابه ریخته و اجازه دهید تا به جوش بیاد و قل بزند سپس کوفته های آماده شده را در سس قرار داده و درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم و اجازه می دهیم تا کوفته مرغ پخته شود در حین پخت با قاشق سس را روی کوفته ها بریزید پس از پخت آن را در ظرف سرو قرار داده و با زرشک و گردو تزئین کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه کوفته تبریزی با مرغ چرخ کرده

  1. کوفته باید تا نصفه داخل سس باشد و نیاز نیست کاملا در آن فرو برود.
  2. ورز دادن کوفته باعث می شود کوفته در حین پخت وا نرود.
  3. مواد میانی کوفته کاملا سلیقه ای بوده و می توانید هر چیزی را به دلخواه کم یا زیاد کنید.
  4. سبزی خشک برای کوفته طعم و عطر بیشتری دارد.

منبع : پارسی دی

  • کیانا جان