خورشت های ایرانی بسیار متنوع و مختلف هستند. یکی از این خورشت ها که شاید تا به حال میل نکرده باشید، خورشت تره فرنگی است. خورشت تره فرنگی دارای خواص بسیار زیادی می باشد و با گوشت و یا مرغ تهیه می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خورشت تره فرنگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای خورشت تره فرنگی
مرغ | 2 تکه |
سبزی | 500 گرم |
تره فرنگی | 3 ساقه |
آبغوره | 1/2 استکان |
زعفران دم شده | 1 قاشق غذا خوری |
پیاز داغ | 2 قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
دستور پخت خورشت تره فرنگی با مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی
1. طرز تهیه خورش تره فرنگی با مرغ
مرحله اول: ابتدا تره فرنگی ها را حلقه ای برش داده و داخل آب ریخته و خوب شسته و ضد عفونی می کنیم. حالا تره فرنگی ها را داخل تابه ای ریخته و خوب تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.
2. مرحله دوم: آماده سازی پیاز
پیاز را پوست کنده و نگینی برش می دهیم حالا داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه کمی روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.
3. مرحله سوم: افزودن مرغ
حالا تکه های مرغ و زرد چوبه را به پیاز می افزاییم و این مواد را کاملا با هم تفت می دهیم.
4. مرحله چهارم: آماده سازی سبزی
سبزی های شسته و ساطوری شده را داخل تابه مناسبی می ریزیم و با مقداری روغن خوب تفت می دهیم تا آب اضافی سبزی ها تبخیر شده و خوب تیره شود.
5. مرحله پنجم:افزودن سبزی و تره فرنگی به خورشت
در این مرحله سبزی و تره فرنگی را هم به خورشت افزوده و مقدار مناسبی آب به خورشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت کاملا پخته و جا افتاده شود.
6. مرحله آخر: سرو خورشت
مرغ که کاملا پخته شد و خورشت به غلظت رسید آن را داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار برنج ایرانی نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت تره فرنگی مجلسی و خوشمزه
- سبزی این خورشت را با این مقادیر تهیه کنید: جعفری 250 گرم، گشنیز 250 گرم.
- می توانید خورشت تره فرنگی را به همراه رب گوجه فرنگی و بدون سبزی هم طبخ کنید.
منبع: سلام دنیا