بهار نارنج شکوفه درختان مرکبات است که در شمال و بعضی از شهر های جنوبی یافت می شود. بهار نارنج دارای خواص زیادی چون تسکین بیماری های سینه و قلب، آرامش بخش اعصاب، رفع افسردگی، اشتها آور و.... می باشد. در مازندران جشن بهار نارنج هم ثبت ملی شده است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت بهار نارنج را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای شربت بهار نارنج
عرق بهار نارنج | 2/3 پیمانه |
شکر | 2 پیمانه |
آب | 1 پیمانه |
آبلیمو تازه | 1 قاشق غذا خوی |
دستور پخت شربت بهار نارنج
1. طرز تهیه شربت بهار نارنج با عرق بهار نارنج
مرحله اول: آماده سازی شهد: ابتدا شکر و آب داخل قابلمه مناسبی ریخته روی حرارت بگذارید و مدام مخلوط کنید تا ذرات شکر کاملا داخل آب حل شوند.
2. مرحله دوم: افزودن عرق بهار نارنج
در این مرحله عرق بهار نارنج را به شهد افزودن و اجازه دهید تا شربت شفاف و غلیظ گردد.
3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو
5 دقیقه بعد از افزودن عرق بهار نارنج آب لیمو را هم بیفزایید واز روی حرارت بردارید تا کاملا خنک شود.
4. مرحله آخر: سرو شربت بهار نارنج
بعد از اینکه خنک شد، شربت را داخل شیشه بلوری ریخته و هر بار برای مصرف مقداری داخل یک لیوان بریزید و به همراه یخ و آب نوش جان کنید.
منبع: سلام دنیا