آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

  • ۰
  • ۰

آش رشته یکی از خوشمزه ترین میان وعده های ما ایرانی هاست که امروز با یه دستور خوب و امتحان شده طرز تهیه آش رشته مجلسی و برای 6 نفر با کشک و سیرداغ را تدریس میکنیمپس با ا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آش رشته ساده 

  • نخود: نصف لیوان
  • عدس: نصف لیوان
  • لوبیا چیتی: نصف لیوان
  • سبزی آش شامل: (تره ، جعفری ، گشنیز ، اسفناج) هر کدام به نسبت مساوی باشه اگه فصل اسفناج نبود می توانیم از برگ چغندر استفاده کنیم.
  • پیاز:۱ عدد بزرگ
  • رشته آشی: ۱ بسته
  • ادویه: فلفل و زردچوبه و نمک به مقدار لازم
  • نعنا خشک و پیاز سرخ شده و سیر داغ و کشک به مقدار لازم

آش_ رشته

طرز تهیه آش رشته برای 6 نفر با کشک و سیرداغ:

مرحله اول (خیساندن حبوبات)

حبوبات را به مدت ۲۴ ساعت خیس میکنیم و چندین بار آبش عوض میکنیم و نخود و لوبیا را جداگانه میپزیم.

عدس نیاز به خسیاندن ندارد و عدس را نیم پز میکنیم تا له نشود.

مرحله دوم (تفت پیاز)

پیاز را نگینی خرد کرده با زردچوبه و فلفل سیاه خوب تفت میدیم تا عطر پیاز خارج بشه و طلایی و زرد رنگ بشه.

مرحله سوم (اضافه کردن حبوبات)

حالا حبوبات و آب را اضافه میکنیم تا به جوش بیاد.

مرحله چهارم (سبزی آش)

سبزی آش را اضافه کرده حرارت را کم میکنیم تا آش خوب جا بیفته.

مرحله پنجم (اضافه کردن رشته آش)

رشته را به سه قسمت یا دو قسمت تقسیم کرده و به آش اضافه میکنیم.

ممکن است کمتر از یک بسته استفاده بشه (چون بعد پخت رشته آش سفت میشه).

مرحله ششم (اضافه کردن کشک)

بعد از اضافه کردن رشته نمک آش را اندازه میکنیم و مقدار چند قاشق کشک را که با آب جوش حل میکنیم و به آش اضافه میکنیم. (این مرحله دلخواه است).

مرحله آخر :

سیر داغ و نعناع داغ را درست میکنیم و مقدار چند قاشق به آش مون اضافه می کنیم و در آخر با سیر داغ و نعنا داغ و پیاز داغ تزئین میکنیم. نوش جان.

نکات و فوت فن های آش رشته مجلسی:

  • اگر وقت کافی برای خسیاندن حبوبات نداشتید میتوانید یک خیار نصف کرده را داخل آب حبوبات بزارید تا نفخ شون از بین بره.
  • برای لعاب بیشتر آش می توانید ۲ قاشق غذا خوری آرد با آب باز کنید و به آش مون اضافه کنیم.
  • می توانید به جای اضافه کردن آب از آب قلم نیز استفاده کنید.
  • برای تیره نشدن رنگ آش حبوبات را جداگانه بپزید.
  • اگر بعد از اتمام پخت آش شما سفت بود ۱ لیوان آب جوشیده اضافه کنید.

منبع : آشمزی

 

  • ۰۰/۰۷/۲۹
  • کیانا جان

طرز تهیه آش رشته

نظرات (۱)

سلام و عرض احترام.

با سیونت ؛ داشتن درآمد پایدار و حرفه ای را بدون سرمایه اولیه تجربه کنید.

سیونت اولین و تنها پلتفرم خرید و فروش فایل همراه با گارانتی راه اندازی شد. هم اکنون با ساخت غرفه و فروش فایل های خود، درآمد میلیونی کسب نمایید.

در سیونت تمامی امکانات و قابلیت های یک فروشگاه اینترنتی تمام عیار فایل به صورت کاملا رایگان و بدون محدودیت زمانی در اختیار شما قرار گرفته و صرفا به ازای هر فروش موفق ، از شما کارمزد کسر خواهد شد.

منتظر حضورتان هستیم.

https://savenet.ir

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی