آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

۱۲ مطلب در آبان ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

سیر قلیه یکی ازغذا های اصیل ایرانی می باشد که اصالت آن به گیلان باز می گردد. این غذا بسیار مغذی و خوشمزه می باشد و دستور تهیه بسیار آسانی هم دارد. داخل سیر قلیه از پروتئین گیاهی و حیوانی و هم سبزیجات استفاده شده که می تواند یک وعده غذای سالم و مجلسی باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سیر قلیه را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای سیر قلیه شمالی خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر مرحله به مرحله

سینه مرغ 4 تکه
لپه 1 پیمانه
برگ سیر 600 گرم
آب نارنج 2 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زرد چوبه   به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه سیر قلیه شمالی خوشمزه و مجلسی

دستور پخت سیر قلیه شمالی با مرغ خوشمزه و مجلسی  به روش سنتی گیلان 

 

1. طرز تهیه خورشت سیر قلیه خوشمزه با مرغ

مرحله اول: ابتدا برگ سیر را خوب شسته و زمان می دهیم تا رطوبت اضافی آن خار ج شود؛ بعد به صورت خیلی ریز آنها را خرد می کنیم. حالا برگ سیر را داخل تابه ای به همراه کمی روغن و زرد چوبه خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.

2. مرحله دوم آماده سازی لپه

لپه را پاک کرده و می شوییم و بعد به همراه 2 لیوان آب و کمی زرد چوبه زمان می دهیم تا کاملا مغز پخت و نرم شود.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی مرغ

حالا مرغ را به سیر تفت خورده می افزاییم و تفت کوچکی می دهیم و به آن نمک و فلفل می افزاییم و به همراه 3 لیوان آب اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن لپه

مرغ که تقریبا پخته شد لپه را هم به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت کاملا جا بیفتد.

 

5. مرحله آخر: افزودن چاشنی

در نهایت وقتی مرغ کاملا پخته و خورشت جا افتاده شد و به روغن افتاد آب نارنج را افزوده و خورشت را از روی حرارت برداشته و در کنار برنج کته ایرانی نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه سیر قلیه رشتی مجلسی با مرغ و لپه

  • در صورت تمایل می توانید 20 دقیقه آخر پخت 2 عدد تخم مرغ هم داخل خورشت بریزید و زمان دهید تا کاملا پخته شود.
  • این خورشت باید کم آب و غلیظ باشد.
  • ترشی غذا را هم با ذائقه خود هماهنگ کنید.

منبع: سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

شربت گل محمدی یکی از خوش رنگ ترین و خوشمزه ترین شربت های سنتی ایران است که در اویل فصل بهار همزمان با رسیدن گل محمدی این شربت را درست می کنند. گل محمدی یا گل سرخ که دارای عطر بی نظیر است و نماد عشق و زیبایی می باشد که علاوه بر تهیه گلاب از گل محمدی شربت آن را هم تهیه می کنند که در روز های گرم تابستون بسیار دلسچب خواهد بود مخصوصا اگر با لیمو تازه تهیه شود. گل محمدی خواص زیادی دارد: آرام بخش اعصاب و خواب آور و رفع تپش قلب است، تاثیر چشمگیری در پاکسازی کبد و صفرا دارد، برای افرادی که دچار سرماخوردگی شدند و برای کاهش مشکلات تنفسی مفید است، عفونت بدن را از بین می برد زیرا دارای خواص آنتی بیوتیک است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. تهیه شربت گل محمدی خیلی آسان می باشد و با رعایت چند نکته که به شما آموزش خواهیم داد یک شربت گل محمدی درجه یک و با کیفیت تهیه خواهید کرد. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه شربت گل محمدی صورتی مجلسی و دلچسب با جوهر لیمو.

مواد لازم برای تهیه شربت گل محمدی 

  • گل محمدی تازه ۵۰۰ گرم
  • شکر ۲ کیلو
  • آب ۲ لیتر
  • جوهر لیمو ۱ پنس

طرز تهیه شربت گل محمدی

طرز تهیه شربت گل محمدی تازه با جوهر لیمو

مرحله اول : آماده سازی گل محمدی

ابتدا گل محمدی را را برگ برگ کنید سپس یک قابلمه لعابی انتخاب کنید به این دلیل این قابلمه را انتخاب کنید زیرا باعث شفافیت شربت می شود مقداری آب بریزید داخل قابلمه و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاد سپس گل محمدی را داخل قابلمه ریخته و دمکنی بگذارید و به مدت ۲۴ ساعت بگذارید گل محمدی در همین حالت بماند تا سرد شود و رنگ گل محمدی خارج شود.

 

مرحله دوم : پخت شربت گل محمدی

بعد از گذشت ۲۴ ساعت گل محمدی را آبکش کنید ولی اصلا گل برگ ها را فشار ندهید زیرا باعث کدر شدن شربت می شود آب بدست آمده را با شکر مخلوط کنید و داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و در حین پخت مدام کف روی شربت را بگیرد و اجازه دهید شربت غلیظ شود و به قوام برسد.

 

مرحله آخر

وقتی شربت گل محمدی غلیظ شد جوهر لیمو را اضافه کنید و بگذارید تا شربت غلیظ شود به دلخواه می توانید برای رنگ دهی بیشتر شربت مقداری رنگ خوراکی یا رنگ لبو داخل شربت ریخته تا به رنگ صورتی خوش رنگ بدست بیاد. شربت گل محمدی ما حاضر است آن را داخل لیوان ریخته و با آب رقیق کنید و به همراه چند قطره لیمو ترش میل کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه شربت گل محمدی صورتی

  1. حتما دقت کنید برای داشتن یک شربت خوب از گل محمدی کوهستانی استفاده کنید تا تلخ نباشد اگر کوهستانی نبود ۲ بار آب جوش بریزید روش و آبکش کنید تا تلخی آن از بین برود.
  2. وقتی گل محمدی را به آب اضافه می کنید سرعت عمل داشته باشید تا عطر و بو گل ها خارج نشود و به سرعت دمکنی را بگذارید.
  3. موقع سرو شربت گل محمدی می توانید مقداری تخم شربتی داخل آن بریزید.
  4. برای تست اینکه شربت گل محمدی شده یا نه مقداری از شربت را داخل نعلبکی ریخته و داخل یخچال قرار دهید اگر سفت شده یعنی به قوام رسیده است.
  5. برای اینکه گل برگ ها از صافی رد نشوند می توانید از کیسه نخی برای صاف کردن آن استفاده کنید.
  6. افزودن جوهر لیمو مانع شکرک زدن شربت می شود.

منبع : پارسی دی

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

توپک سیب زمینی یک پیش غذای بسیار خوشمزه است که طرفداران بسیار زیادی دارد زیرا داخل آن از سیب زمینی پخته شده و پنیر استفاده شده است که مورد علاقه بسیاری از افراد می باشد. توپک سیب زمینی می تواند یک عصرانه و گزینه مناسبی برای پیک نیک هم باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه توپک سیب زمینی با پنیر پیتزا را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای توپک سیب زمینی سوخاری پنیری خوشمزه مرحله به مرحله

سیب زمینی 4 عدد
تخم مرغ 2 عدد
جعفری ساطوری 2 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا 100 گرم
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه،آویشن و پاپریکا    به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم

طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری خوشمزه خانگی

 

دستور پخت توپک سیب زمینی سوخاری پنیری خوشمزه مرحله به مرحله

 

1. طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری با پنیر پیتزا

مرحله اول: ابتدا سیب زمینی ها را خوب شسته و به همراه آب و کمی نمک زمان می دهیم تا کاملا پخته شوند.

2. مرحله دوم: پوره کردن سیب زمینی ها

بعد از پخت سیب زمینی ها آنها را آبکش کرده و زمان می دهیم تا خنک شوند سپس به همراه جعفری داخل غذا ساز می ریزیم تا کاملا پوره شوند.

 

3. مرحله سوم: افزودن تخم مرغ ها

حالا تخم مرغ و ادویه ها را هم به مواد می افزاییم و کاملا مواد را با هم مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی توپک

از مواد آماده شده به اندازه یک توپک بر می داریم و بین دو دست کمی پهن می کنیم و کمی پنیر در مرکز آن قرار داده و گلوله را می بندیم و داخل پودر سوخاری می غلتانیم.

 

5. مرحله آخر: سرخ کردن توپک ها

داخل قابلمه کوچکی را تا نیمه روغن ریخته و زمان می دهیم تا کاملا گرم شود. بعد توپک ها را داخل روغن می اندازیم و سرخ می کنیم. حالا توپک ها را داخل ظرف زیبایی بچینید و در کنار انواع سس نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه توپک سیب زمینی سوخاری ساده و خوشمزه

  • می توانید از انواع پنیر ها بنا به سلیقه تان برای مرکز توپک استفاده کنید.
  • برای راحت تر سرخ شدن توپک ها را قبل سرخ شدن 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.

منبع: سلام دنیا

 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

پیتزا تشکیل شده از خمیری مخصوص و لایه ای از مواد گوشتی یا سبزیجاتی که با لایه ای از پنیر روکش می شود. اولین پیتزا در قرن دهم میلادی در ایتالیا تهیه شد. پیتزا قارچ و گوشت هم یکی از انواع پیتزا است که بسیار پر طرفدار هم می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای پیتزا قارچ و گوشت خانگی خوشمزه به سبک رستورانی

گوشت چرخ شده 100 گرم
قارچ 100 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
پیاز 1 عدد
نان پیتزا 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
سس کچاپ به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن و جز هندی      به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ خانگی خوشمزه و حرفه ای رستورانی

 

دستور پخت پیتزا قارچ و گوشت خانگی خوشمزه به سبک رستورانی

 

1. طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت رستورانی

مرحله اول: پیاز ها را پوست گرفته و به شکل نگینی برش می دهیم، سپس داخل قابلمه مناسبی ریخته و کاملا تفت می دهیم تا طلایی شود.

2. مرحله دوم: افزودن گوشت

گوشت را به همراه فلفل و نمک به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا گوشت کاملا تغییر رنگ دهد.

 

3. مرحله سوم: افزودن فلفل دلمه ای

در این مرحله فلفل دلمه ای را نگینی ریز خرد کرده و به گوشت می افزاییم و تفت می دهیم تا گوشت طعم فلفل را به خود بگیرد.

 

4. مرحله چهارم: افزودن قارچ

حالا قارچ ورقه ای برش خورده را هم به مواد گوشتی می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود. در نهایت کار رب گوجه را هم افزوده و با باقی مواد مخلوط می کنیم.

 

5. مرحله پنجم: تهیه پیتزا قارچ و گوشت

نان پیتزا را داخل سینی چرب شده ای می گذاریم. سپس نان را با یک لایه سس کچاپ می پوشانیم. حالا یک لایه از سس گوشتی روی نان می ریزیم و با یک لایه پنیر پیتزا سس گوشتی را کاور می کنیم و در نهایت روی پیتزا کمی آویشن و جز هندی می پاشیم.

 

6. مرحله آخر: پخت پیتزا قارچ و گوشت

پیتزا را داخل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید تا زمانی که پنیر ها طلایی شوند، بعد از داخل فر خارج کرده برش دهید و با انواع سس نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه و حرفه ای در خانه

  • این پیتزا را در حدی  داخل فر بگذارید که فقط پنیر آن ذوب شود.
  • اگر خمیر پیتزا را در منزل تهیه می کنید اول بپزید و بعد مواد را روی آن بریزید و داخل فر بگذارید.

منبع: salamdonya

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

مرغ کنتاکی که در کشور ما به نام های کنتاکی یا کی اف سی هم شناحته می شود، یکی از فست فود های بسیار متداول و پر طرفدار در کل دنیا می باشد. مرغ کنتاکی اصالتی آمریکایی دارد و بسیار خوشمزه است که می توان در منزل با رعایت نکاتی مرغ کنتاکی را با کیفیت رستورانی تهیه کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه مرغ کنتاکی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای مرغ کنتاکی پولکی اسپایسی به سبک رستورانی

مرغ 4 تکه
پودر کنتاکی 2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
پودر جز هندی 1/4 قاشق چایخوری
سس خردل 1 قاشق غذا خوری
سرکه 1 قاشق غذا خوری
ماست 1 قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه پودر کنتاکی -
آرد سوخاری 1/2 لیوان
آرد گندم 1/2 لیوان
پودر نشاسته گندم 1/2 استکان
جوش شیرین 1 قاشق غذا خوری
پودر زیره 1 قاشق غذا خوری
از هر کدام پودر پاپریکا، پودر دارچین، فلفل سیاه، پودر میخک 1/2 قاشق چایخوری
از هر کدام آویشن، جز هندی، پودر گشنیز، پودر زنجبیل، زردچوبه     1/2 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه مرغ کنتاکی پولکی خانگی اسپایسی خوشمزه رستورانی

 

دستور پخت مرغ کنتاکی پولکی اسپایسی به سبک رستورانی

 

1. طرز تهیه مرغ کنتاکی سوخاری مجلسی و خوشمزه رستورانی

مرحله اول: مرغ ها را شسته و با یک کارد بسیار تیز روی مرغ ها شیار های عمیقی ایجاد می کنیم و آماده می گذاریم.

2. مرحله دوم: آماده سازی مواد مزه دار کردن مرغ

ابتدا داخل کاسه بزرگ و درب داری ماست، روغن، سرکه، سس خردل را خوب با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس تمامی ادویه ها را به مواد افزوده و دوباره مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

 

3. مرحله سوم: آغشته کردن به مواد و استراحت مرغ

حالا مرغ آماده شده را به مواد آماده شده می افزاییم و کاملا ورز می دهیم تا ادویه ها در تمامی شیار های ایجاد شده برود. حالا درب ظرف را می گذاریم و مرغ را برای 2 ساعت استراحت می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی پودر کنتاکی

برای تهیه پودر کنتاکی تمام مواد گفته شده را به غیر از پودر سوخاری را داخل مخلوط کن ریخته و کاملا همه را با هم مخلوط می کنیم. بعد از اینکه آماده شد پودر سوخاری را افزوده و فقط به اندازه یک پالس مخلوط می کنیم تا پودر سوخاری خیلی ریز نشود.

 

5. مرحله پنجم: آغشته کردن مرغ به مواد کنتاکی

حالا تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی شکسته و کمی نمک و فلفل به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. پودر کنتاکی را هم داخل ظرف دیگری ریخته و آماده می گذاریم. تکه های مرغ مزه دار شده را از داخل مواد خارج کرده تکان می دهیم، حالا داخل تخم مرغ غلتانده و بعد به پودر کنتاکی آغشته می کنیم و داخل سینی می چینیم.

 

6. مرحله ششم: پخت مرغ سوخاری کنتاکی

تابه دیواره بلندی را تا نیمه روغن می ریزیم و زمان می دهیم تا کاملا گرم شود حالا تکه های مرغ را داخل تابه چیده و درب تابه را می گذاریم تا تقریبا 30 تا 45 دقیقه بعد که مرغ کاملا مغز پخت شود. طی این زمان فقط یکبار مرغ را زیر و رو کنید.

 

7. مرحله آخر: سرو مرغ کنتاکی

بعد از اینکه مرغ ها کاملا مغز پخت شدند مرغ ها را روی دستمال روغن گیر می گذاریم و بعد در کنار سیب زمینی سرخ شده و انواع سس سرو و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه مرغ کنتاکی پفکی اسپایسی مثل بیرون

  • بهتر است از 12 ساعت قبل مرغ را در مواد مزه دار در یخچال استراحت دهید.
  • باید برای تهیه این غذا از روغن سرخ کردنی با تحمل حرارت بالا استفاده کنید.

منبع: سایت سلام دنیا 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

خورش بادمجان یا خورشت قیمه بادمجان یکی از غذا های اصیل ایرانی است که بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. قیمه بادمجان از دسته غذا های مجلسی به حساب می آید که به دلیل وجود بادمجان طرفداران ویژه ای هم دارد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای خورش قیمه بادمجان مجلسی برای 4 نفر

گوشت خورشتی 1 کیلوگرم
لپه خیس خورده 150 گرم
بادمجان قلمی 8 عدد
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران دم شده و دارچین    به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان با لپه

دستور پخت خورش قیمه بادمجان مجلسی برای 4 نفر

 

1. طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی

مرحله اول: ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و داخل محلول آب و نمک 30 دقیقه استراحت دهید، بعد بادمجان ها را آبکش کنید.

2. مرحله دوم: سرخ کردن بادمجان

داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و بادمجان ها را داخل تابه خوب سرخ می کنیم تا طلایی و مغز پخت شود.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی خورشت قیمه

ابتدا پیاز را ورقه ای برش می دهیم سپس داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن گوشت

داخل پیاز در حال تفت خوردن گوشت، فلفل و زردچوبه می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

5. مرحله پنجم: افزودن رب گوجه

حالا رب گوجه فرنگی و لپه را هم خوب با تمام مواد تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود سپس آب جوش را افزوده و زمان می دهیم تا لپه و گوشت کاملا مغز پخت شوند.

 

6. مرحله ششم: افزودن بادمجان ها

زمانی که گوشت و لپه کاملا مغز پخت شدند و خورشت کمی غلیظ شد، بادمجان ها را در گوشه ای از قابلمه بچینید تا له نشوند و به راحتی بتوان آن راسرو کرد.

 

7. مرحله هفتم: افزودن چاشنی

حالا آبغوره، زعفران، نمک و کمی پودر دارچین به خورشت می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم و زمان می دهیم تا خورشت قیمه بادمجام کاملا جا افتاده شود.

 

8. مرحله آخر: سرو خورشت

خورشت قیمه بادمجان به روغن افتاده را داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت قیمه بادمجان خوشمزه با لپه

  • بهتر است برای تهیه این خورشت بادمجان ها قلمی باشند و به شکل کامل سرخ شوند.
  • می توانید به جای پودر دارچین 1 تکه چوب دارچین را از ابتدای پخت گوشت داخل خورشت بیندازید.

منبع: سلام دنیا

    • کیانا جان
    • ۰
    • ۰

    همراه شما عزیزان هستیم با یک پیشنهاد نو و جدید در پخت کیک. شاید خیلی از شما عزیزان به بوی تخم مرغ در کیک حساس باشید و یا خیلی از شما عزیزان در مصرف تخم مرغ ممنوعیت غذایی داشته باشید ولی با این حال، از طرفداران و دوست داران کیک های اسفنجی باشید. آشمزی برای شما عزیزان پیشنهاد دارد تا به روشی که آشمزی برای شما آورده است کیک بدون تخم مرغ را تهیه کنید تا دیگر در آماده سازی کیک و پخت کیک مشکلی وجود نداشته باشد و شما هم بتوانید کیک اسفنجی نوش جان فرمائید. همراه ما باشید با آموزش طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ وانیلی ساده و عالی با شیر.

    مواد لازم برای تهیه کیک بدون تخم مرغ

    آرد سفید ۲ لیوان
    شکر ۱ لیوان
    شیر ۱ لیوان
    روغن مایع ۱ فنجان
    وانیل ۱ قاشق چایخوری
    بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
    سرکه ۲ قاشق غذا خوری
    پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه و دستور پخت کیک بدون تخم مرغ

    دستور پخت کیک بدون تخم مرغ وانیلی با شیر

    مرحله اول: آرد و بیکینگ پودر

    آرد و بکینگ پورد را با هم الک کرده ۳ مرتبه و در یک ظرف گود بریزید.

    مرحله دوم: ترکیب مواد

    سرکه و وانیل و پودر کاکائو و روغن و شیر و شکر را به آرد اضافه کرده و همه را با هم هم بزنید تا خمیر کیک آماده شود. البته در صورت دلخواه می توانید پودر کاکائو را حذف کنید.

    مرحله سوم: پخت کیک بدون تخم مرغ

    فر را روشن کرده تا با حرارت متوسط کمی گرم شود. همینطور می توانید از ماهی تابه استفاه کنید و کیک بدون تخم مرغ را روی گاز آماده کنید. قالب را مورد نظر و یا تابه را چرب کرده و آرد پاشی کنید و سپس خمیر کیک را در قالب ریخته و سپس در فر و یا روی گاز قرار دهید تا به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه کیک بدون تخم مرغ آماده سرو شود.

    مرحله چهارم: سرو یکی بدون تخم مرغ

    در آخر پس از پخت کیک بدون تخم مرغ، می توانید پس از کمی خنک شدن کیک را از قالب جدا کرده و به دلخواه با مواد لازم مثل سس شکلات و یا ترافل و اسماتیز و… کیک را تزئین نمائید و نوش جان کنید.

    نکات لازم در تهیه کیک بدون تخم مرغ ساده

    1. به دلیل حذف تخم مرغ از سرکه باید استفاده کرد جهت هوادهی به آرد و اسفنجی شدن کیک.
    2. می توانید در صورت دلخواه پورد کاکائو را حذف کنید و یا از رنگ های مجاز خوراکی استفاده کنید.
    3. می توانید کیک بدون تخم مرغ را به دو روش روگازی و تهیه با فر آماده کنید.
    4. می توانید به جای شیر از ۱ لیوان ماست رقیق نیز در کیک استنفاده کنید.

    منبع : آشمزی

    • کیانا جان
    • ۰
    • ۰

    کیک خرما یک کیک بسیار مقوی و خوشمزه است که به دلیل بافت منسجمی که دارد می تواند یک میان وعده کامل به حساب بیاید. کیک خرما یک کیک تقریبا رژمی به حساب می آید. کیک خرما کیکی بین المللی است و در همه جای دنیا تهیه می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کیک خرما را به شما آموزش دهیم.

     

    مواد لازم برای کیک خرما خوشمزه خانگی

    خرما بی هسته    250 گرم
    کره 100 گرم
    تخم مرغ 4 عدد
    آب جوش 1/2 پیمانه
    شکر 1 پیمانه
    آرد سفید 2/5 پیمانه
    پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
    بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
    وانیل 1 قاشق چایخوری
    دارچین 1 قاشق مربا خوری

    طرز تهیه کیک خرما خانگی مخصوص

     

    دستور پخت کیک خرما و گردو و دارچین خوشمزه خانگی با فر مرحله به مرحله

     

    1. طرز تهیه کیک خرما ساده خانگی فوق العاده خوشمزه

    مرحله اول: خرما را از هسته و پوست جدا می کنیم و داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم، به همراه کره و آب جوش خوب مخلوط می کنیم تا نرم و یکدست شود.

    2. مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ

    تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل تا حدی مخلوط می کنیم تا حالت کرمی و کشدار پیدا کنند.

     

    3. مرحله سوم: افزودن مواد خرما

    حالا خرمای آماده و خنک شده را به مواد تخم مرغی افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

     

    4. مرحله چهارم: افزودن مواد خشک

    حالا آرد، بکینگ پودر، پودر هل و دارچین را با هم مخلوط می کنیم و روی مواد آماده شده الک می کنیم و با یک لیسک کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

     

    5. مرحله پنجم: آماده سازی قالب کیک

    داخل قالب کیک را با کره یا روغن چرب کرده و آرد پاشی می کنیم و آرد اضافی را خارج می کنیم.

     

    6. مرحله ششم: پخت کیک

    مواد آماده شده را داخل قالب کیک ریخته و به مدت 45 تا 55 دقیقه داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد گذاشته و می پزیم.

     

    7. مرحله آخر: سرو کیک خرما مجلسی

    حالا کیک را با یک خلال چوبی تست می کنیم، اگر خمیری به خلال نچسبید آن را از داخل فر خارج کرده، از قالب هم خارج می کنیم و زمان می دهیم تا کاملا خنک شود و بعد در ظرف سرو گذاشته برش دهید و نوش جان کنید.

    نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک خرمای کافی شاپی

    • برای اینکه کیک را از قالب جدا کنید، بهتر است دور تا دور آن را با چاقو آزاد کرده و بعد از چند تکان و آزاد شدن کیک از قالب آن را روی سه پایه توری برگردانید تا کیک کاملا خنک شود.
    • می توانید از 1/2 پیمانه گردوی خرد شده هم داخل این کیک استفاده کنید.

    منبع: سلام دنیا

    • کیانا جان
    • ۰
    • ۰

    سوپ برنج یکی از سوپ های قوام دار اصالتا ایرانی است که دارای قوام بسیار زیاد و خوشمزه ای می باشد. این سوپ بسیار مفید برای وعده افطار در ماه مبارک رمضان می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سوپ برنج را به شما آموزش دهیم.

     

    مواد لازم برای سوپ برنج

    برنج نیم دانه ایرانی معطر 1 پیمانه
    هویج 2 عدد
    گوجه فرنگی 3 عدد
    سیب زمینی 1 عدد
    سبزی سوپی 2 قاشق غذا خوری   
    روغن زیتون بی بو به میزان لازم
    نمک، فلفل و زردچوبه           به میزان لازم
    عصاره مرغ به میزان لازم

    طرز تهیه سوپ برنج ساده و خوشمزه با سبزیجات و بدون گوشت

    دستور پخت سوپ برنج و سبزیجات خوشمزه و ساده با سیب زمینی و گوجه بدون گوشت 

     

    1. طرز تهیه سوپ برنج با سبزیجات

    مرحله اول: سیب زمینی و هویج را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. برنج را بشویید و از 2 ساعت قبل پخت خیس کنید.

    2. مرحله دوم: تهیه سوپ برنج

    پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید حالا داخل قابلمه ریخته و با مقدار کمی روغن زیتون پیاز را تفت دهید تا سبک شود؛ سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به پیاز بیفزایید.

     

    3. مرحله سوم: افزودن سبزیجات

    حالا سیب زمینی و هویج را به پیاز افزوده و کمی تفت می دهیم.

     

    4. مرحله چهارم: افزودن برنج

    حالا برنج خیس خورده و عصاره مرغ را هم به باقی مواد می افزاییم و زمان می دهیم تا بجوشد بعد درب ظرف را می گذاریم تا سوپ کاملا پخته و جا افتاده شود.

     

    5. مرحله آخر: سرو سوپ برنج

    حالا سوپ پخته و آماده شده را با مخلوط کن پوره می کنیم و سبزی سوپ را به آن می افزاییم، حالا سوپ را داخل ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید.

    نکات مهم و فوت و فن تهیه سوپ برنج:

    • اگر تمایل نداشتید سوپتان پوره باشد نیمی از آن را پوره کنید.

    منبع: سلام دنیا

    • کیانا جان
    • ۰
    • ۰

    سوپ مرغ و سبزیجات غذایی کامل و مقوی است. تاریخچه سوپ ها به ۵۰۰۰ سال قبل از میلاد بر می گردد و زمانی که ظرف های سفالی را توانستند روی حرارت مستقیم قرار دهند ترکیب گوشت و سبزیجات را با هم پختند و غذایی گرم تهیه کردند که علاوه بر اینکه غذای اصلی و پیش غذا محسوب می شود برای بیماران، دوران نقاهت و کودکان در حال رشد هم بسیار عالی است. اگر که در این سوپ از عصاره پای مرغ هم استفاده کنید که دیگر چیزی از یک غذای کامل کم ندارد. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات و قارچ ساده، خوشمزه و مقوی.

    مواد اولیه برای سوپ مرغ و سبزیجات مقوی:

    مرغ ۲۰۰ گرم
    جعفری ساطوری شده ۳ قاشق غذا خوری
    رب ۲ قاشق غذا خوری
    هویج ۲ عدد
    پیاز ۲ عدد
    قارچ ۵ عدد
    نخود ۵۰ گرم
    سیب زمینی ۱ عدد
    ذرت ۵۰ گرم
    نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
    لیمو ترش به میزان لازم
     

    طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات

    طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات و قارچ:

    مرحله اول آماده سازی سبزیجات:

    ابتدا پیازها را پوست می گیریم و به شکل خیلی ریز برش می دهیم. سیب زمینی ها را پوست کنده و با رنده ریز رنده می کنیم. هویج ها را پوست کنده رنده می کنیم. قارچ ها را شسته و به صورت ورقه ای برش می دهیم.

    مرحله دوم پخت سوپ:

    ابتدا داخل قابلمه ای کمی روغن ریخته مرغ، پیاز و ادویه ها را با هم کمی تفت می دهیم سپس هویج، سیب زمینی، نخود و ذرت را به قابلمه افزوده و همه مواد را با هم تفت می دهیم. حالا آب جوشیده را به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا حدود ۱ ساعت کلیه مواد با هم پخته و کمی به غلظت برسند. حالا داخل تابه ای روغن ریخته و قارچ ها را تفت می دهیم وقتی آب قارچ ها کشیده شد رب را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و به سوپ اضافه می کنیم. اجازه می دهیم تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزد و سوپ غلیظ و خوشرنگ و خوشمزه ما آماده سرو شود. در نهایت مرغ را از داخل سوپ خارج کرده خورد می کنیم و به سوپ افزوده و سوپ را داخل ظرف سرو ریخته و با جعفری و لیمو ترش تزئین کرده و نوش جان کنید.

    فوت و فن و نکات تهیه تهیه سوپ مرغ و سبزیجات خوشمزه:

    1. به جای کره می توانید روغن را جایگزین کنید.
    2. می توانید برای طعم بهتر سوپ نمک را حذف کرده و ۱ عدد قرص عصاره مرغ داخل سوپ بریزید.
    3. سیب زمینی رنده شده به دلیل قوام دادن به سوپ است می توانید آن را نگینی هم کنید.
    4. در انتهای پخت سوپ در صورت تمایل می توانید سوپ را میکس و یک سوپ غلیظ تهیه کنید.

    منبع : آشمزی

    • کیانا جان