آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

  • ۰
  • ۰

خورش بادمجان یا خورشت قیمه بادمجان یکی از غذا های اصیل ایرانی است که بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. قیمه بادمجان از دسته غذا های مجلسی به حساب می آید که به دلیل وجود بادمجان طرفداران ویژه ای هم دارد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای خورش قیمه بادمجان مجلسی برای 4 نفر

گوشت خورشتی 1 کیلوگرم
لپه خیس خورده 150 گرم
بادمجان قلمی 8 عدد
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران دم شده و دارچین    به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان با لپه

دستور پخت خورش قیمه بادمجان مجلسی برای 4 نفر

 

1. طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی

مرحله اول: ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و داخل محلول آب و نمک 30 دقیقه استراحت دهید، بعد بادمجان ها را آبکش کنید.

2. مرحله دوم: سرخ کردن بادمجان

داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و بادمجان ها را داخل تابه خوب سرخ می کنیم تا طلایی و مغز پخت شود.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی خورشت قیمه

ابتدا پیاز را ورقه ای برش می دهیم سپس داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن گوشت

داخل پیاز در حال تفت خوردن گوشت، فلفل و زردچوبه می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

5. مرحله پنجم: افزودن رب گوجه

حالا رب گوجه فرنگی و لپه را هم خوب با تمام مواد تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود سپس آب جوش را افزوده و زمان می دهیم تا لپه و گوشت کاملا مغز پخت شوند.

 

6. مرحله ششم: افزودن بادمجان ها

زمانی که گوشت و لپه کاملا مغز پخت شدند و خورشت کمی غلیظ شد، بادمجان ها را در گوشه ای از قابلمه بچینید تا له نشوند و به راحتی بتوان آن راسرو کرد.

 

7. مرحله هفتم: افزودن چاشنی

حالا آبغوره، زعفران، نمک و کمی پودر دارچین به خورشت می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم و زمان می دهیم تا خورشت قیمه بادمجام کاملا جا افتاده شود.

 

8. مرحله آخر: سرو خورشت

خورشت قیمه بادمجان به روغن افتاده را داخل ظرف زیبایی ریخته و در کنار برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت قیمه بادمجان خوشمزه با لپه

  • بهتر است برای تهیه این خورشت بادمجان ها قلمی باشند و به شکل کامل سرخ شوند.
  • می توانید به جای پودر دارچین 1 تکه چوب دارچین را از ابتدای پخت گوشت داخل خورشت بیندازید.

منبع: سلام دنیا

    نظرات (۰)

    هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی