آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

۱۴ مطلب در شهریور ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

بادمجان سوخاری یا پارمیگانا یک غذا ایتالیایی و بسیار محبوب در سیسیل است. این غذا در واقع از بادمجان های ورقه شده و  سرخ شده که لا به لای آن با پنیر و مواد دیگر پر شده است و برخی آشپزها بادمجان ها را قبل از سرخ کردن داخل مخلوط تخم مرغ می زنند و بعضی دیگر فقط سرخ می کنند و بعضی دیگر بادمجان را کباب می کنند.چندین نظریه در مورد به وجود آمدن بادمجان پارمسان وجود دارد. نام این غذا از پنیر پارمیژیانو گرفته شده است که نویسندگان مواد غذایی به خاطر وجود این پنیر در شمال ایتالیا آن را به شهر پارما نسبت دادند یا به این دلیل که پنیر پارمسان از پارما گرفته می شود ولی بین منشا این غذا اختلاف نظرهای زیادی وجود دارد ولی باید گفت بادمجان پارمسان فوق العاده خوشمزه است. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه بادمجان سوخاری ساده و لذیذ با پنیر پارمسان در فر.

مواد لازم برای تهیه بادمجان سوخاری

  • بادمجان ۳ عدد
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد سوخاری ۱ و ۱/۲  پیمانه
  • سیر ۱ بوته
  • گوجه فرنگی ۵ عدد
  • ریحان خرد شده ۱/۲ پیمانه
  • پنیر پارمسان ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • پنیز موزارلا ۷۰۰ گرم
  • روغن زیتون ۱ ق غذا خوری + ۱/۴ پیمانه
  • آرد سوخاری ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

بادمجان پارمسان

طرز تهیه بادمجان سوخاری در فر با پنیر پارمسان

مرحله اول : آماده سازی بادمجان

ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه خرد کنید و داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس آبکش کنید تا نمک اضافی خارج شود و بگذارید کنار تا آبش کشیده شود.

 

مرحله دوم : پخت گوجه با سیر

سیر را پوست بگیرید و رنده ریز یا پوره کنید و داخل تابه یا ۱ ق غذا خوری زیتون خوب تفت دهید تا عطر سیر خارج شود سپس گوجه فرنگی ها را نیز نگینی ریز خرد کنید و به سیرها اضافه کنید و با هم تفت دهید کمی زیر حرارت را زیاد کنید تا آب گوجه کشیده شود این مرحله ۱۵ دقیقه ممکن است طول بکشد وقتی آب گوجه کشیده شده ریحان خرد شده را به همراه نمک و فلفل سیاه به گوجه ها اضافه کنید و از روی حرارت بردارید سس بادمجان پارمسان حاضر است.

 

مرحله سوم : مخلوط کردن آرد سوخاری

آرد سوخاری را با ۱/۴ پیمانه پنیر پارمسان خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. در کاسه ای دیگر تخم مرغ ها را با همزن دستی خوب بزنید تا کف دار شوند و از حالت لختگی خارج شوند، آرد را نیز در کاسه ای جدا بریزید. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم شود.

 

مرحله چهارم : پخت بادمجان ها در فر

سینی فر را کمی با روغن چرب کنید سپس حلقه خشک شده بادمجان را ابتدا در کاسه آرد سپس تخم مرغ و در انتها در مخلوط آرد سوخاری خوب بغلطانید سپس در سینی فر قرار دهید و روی بادمجان ها را با کمک قلمو نیز کمی چرب کنید سپس سینی فر را بمدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بادمجان ها پخته شوند در حین پختن بادمجان آنها را با انبر زیر و رو کنید تا پخته شوند.

 

مرحله پنجم : تهیه بادمجان سوخاری

وقتی بادمجان ها پخته شدند آن ها را از فر خارج کنید سپس کف یک ظرف پیرکس را مقدار از سس مرحله دوم بریزید و روی آن بادمجان های ورقه شده بچینید و روی بادمجان ها از پنیر موزارلا و باقی مانده پنیر پارمسان بریزید این لایه ها را تکرار کنید تا مواد تمام شود سپس ظرف را در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۳۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب شود در انتهای پخت چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی بادمجان پارمسان طلایی شود. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه بادمجان سوخاری ساده

  1. بادمجان پارمسان کمی که از داغی افتاد برش بزنید تا لایه هاش از هم نپاشد.
  2. بادمجان پارمسان با همان ظرفی که پخته می شود سرو می شود.
  3. می توانید گوجه فرنگی را پوره کنید.

منبع : پارسی دی

 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

فالوده یا پالوده نوعی دسر خنک است که در کشور های خاور میانه تهیه می شود. فالوده رشته های باریکی از نشاسته است که در آب و شکر تهیه می شود. فالوده های شیراز ، کرمان و یزد در ایران بسیار معروف می باشند که با عرقیجات مختلف سرو می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه فالوده را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای فالوده

نشاسته گندم 100 گرم
شکر 140 گرم
آب 150 میلی لیتر
آب ولرم 800 میلی لیتر
گلاب 2 قاشق غذا خوری

دستور پخت فالوده با نشاسته خوشمزه و مجلسی به سبک شیرازی

طرز تهیه فالوده شیرازی | سلام دنیا

1. طرز تهیه فالوده شیرازی با نشاسته

مرحله اول آماده سازی شربت فالوده: ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط می کنیم و داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید به مدت 5 دقیقه زمان می دهیم تا کمی غلیظ شود.

 

 

2. مرحله دوم: خنک کردن شربت

حالا شربت را داخل ظرف فلزی ریخته گلاب را به آن می افزاییم و شربت را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی رشته های فالوده

نشاسته را با نیمی از آب ولرم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.

 

4. مرحله چهارم: پخت نشاسته

حالا باقی مانده آب را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید، بعد مخلوط نشاسته و آب را به آن می افزاییم و تا جایی مخلوط می کنیم تا مواد کاملا سفت شده و در گوشه ای از قابلمه بتوان آن را جمع کرد.

 

5. مرحله پنجم: تهیه فالوده

مواد که کمی از حرارت افتاد آن را داخل قیف با ماسوره خیلی ریز می ریزیم.

 

6. مرحله ششم: شکل دادن به فالوده

در این مرحله کاسه ای را از آب و یخ پر می کنیم و مواد را از قیف و ماسوره آماده شده عبور می دهیم تا داخل آب یخ بریزد. حالا فالوده را به شربت داخل فریزر انتقال دهید و دوباره داخل فریزر بگذارید تا رشته ها کاملا یخ بزنند.

 

7. مرحله آخر: سرو فالوده

حالا فالوده را داخل ظرف های زیبایی ریخته و با شربت آلبالو و برشی از لیمو ترش تزئین و نوش جان کنید.

 

منبع: salamdonya

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

آش شلغم یکی از آش های اصیل ایرانی است که به دلیل وجود شلغم دارای خواص و مواد مغذی بسیار زیادی می باشد. آش شلغم بسیار مناسب برای زمانی است که ذکام هستید و به تسریع در درمان کمک می کند. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه آش شلغم را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای آش شلغم

  • شلغم    500 گرم
  • برنج    100 گرم
  • گوشت چرخ کرده    200 گرم
  • لپه    50 گرم
  • پیاز    2 عدد
  • نعناع داغ    2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زرد چوبه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
  • پیاز داغ    به میزان لازم

طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی


 

دستور پخت آش شلغم مقوی و خوشمزه با گوشت چرخ کرده مناسب سرماخوردگی

1. طرز تهیه آش شلغم خوشمزه با کوفته قلقلی و لپه

مرحله اول آماده سازی شلغم: شلغم ها را بشویید و پوست بگیرید و به شکل نگینی برش دهید.


2. مرحله دوم: آماده سازی کوفته ریزه

پیاز را داخل کاسه مناسبی رنده کنید و گوشت، نمک و فلفل را به آن بیفزایید خوب ورز دهید و از گوشت به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و بین دو دست به شکل کوفته ریزه در آورید.

3. مرحله سوم: پختن کوفته ریزه ها

داخل تابه مناسبی روغن ریخته و کوفته ریزه ها را داخل آن تفت می دهیم تا کاملا مغز پخت شود.

4. مرحله چهارم: تهیه آش شلغم

ابتدا لپه ها را بشویید و به همراه 5 لیوان آب اجازه دهید تا به مدت 15 دقیقه بجوشد.

5. مرحله پنجم: افزودن شلغم و برنج

در این مرحله شلغم و برنج را به مواد می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا مغز پخت شوند.

6. مرحله ششم: افزودن کوفته ریزه ها

حالا که مواد تقریبا پخته شده اند کوفته ریزه ها را به آش می افزاییم تا کاملا آش جا افتاده شود.

7. مرحله آخر: سرو آش شلغم

حالا نمک را اندازه کنید و آش را داخل ظرف زیبایی ریخته و با نعنا داغ و پیاز داغ آن را تزئین و نوش جان کنید.

 

منبع: سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

سالاد سیب زمینی یکی از پیش غذاها و یا میان وعده ای مناسب برای کودکان به حساب می آید. سالاد سیب زمینی از نظر مواد غذایی کاملا غنی می باشد و می تواند یک شام تابستانی سبک به حساب آید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سالاد سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای سالاد سیب زمینی

  • سیب زمینی    4 عدد
  • خیار شور    6 عدد
  • تخم مرغ    2 عدد
  • پیاز قرمز    1 عدد
  • پیازچه    2 ساقه
  • شوید خرد شده    50 گرم
  • سس مایونز    4 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل    به میزان لازم

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با پیاز قرمز و تخم مرغ | سلام دنیا

دستور پخت سالاد سیب زمینی خوشمزه و مجلسی با تخم مرغ و شوید به سبک رستورانی

1. طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی با شوید و پیازچه

مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا تخم مرغ ها را پخته و نگینی می کنیم. سیب زمینی ها را پخته و نگینی می کنیم. خیار شور و پیاز را هم نگینی می کنیم. شوید و پیازچه را هم خرد می کنیم.


2. مرحله دوم: آماده سازی سس

داخل کاسه بزرگی سس مایونز را ریخته و با نمک و فلفل مخلوط می کنیم.

 

3. مرحله سوم: تهیه سالاد سیب زمینی

خیار شور، پیاز، پیازچه و شوید را به سس می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن سیب زمینی و تخم مرغ

در این مرحله سیب زمینی و تخم مرغ را به باقی مواد می افزاییم و با دو قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد له نشوند.

 

5. مرحله آخر: سرو سالاد سیب زمینی

سالاد را بعد از تهیه به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت می دهیم. بعد داخل ظرف زیبایی ریخته و سرو می کنیم.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سالاد سیب زمینی

  • برای رژیمی شدن این سالاد ماست چکیده را جایگزین سس مایونز کنید.
  • سیب زمینی و تخم مرغ را در مرحله آخر اضافه کنید تا هنگام مخلوط کردن له نشوند.
  • در صورت تمایل از کمی آب لیمو هم می توانید استفاده کنید.

منبع: سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

تهیه کشک خانگی در منزل کار بسیار ساده ای بوده شما می توانید با ۱ کیلو ماست ۱۰۰ گرم کشک خشک شده داشته باشید. کشک خانگی بسیار سالم و مقوی بوده و برعکس چیزی که فکر می کنید می توانید کشک را خیلی سریع تهیه کنید. از خواص کشک می توان به کاهش گرسنگی، جلوگیری از پوکی استخوان، درمان آفتاب سوختگی اشاره کرد همچنین برای زنان باردار بسیار مفید است. مهم ترین نکته تهیه کشک استفاده از ماست محلی بوده تا به نتیجه خوبی برسید. از کشک ها می توانید داخل غذا ها و آش های خود استفاده کنید و مهم ترین آن سالم بودن آن است و در خانه تهیه می شود. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کشک خانگی ساده و خوشمزه با ماست مرحله به مرحله.

مواد لازم برای تهیه کشک خانگی

  • ماست ۱ کیلوگرم
  • آب ۳ لیوان
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه کشک خانگی

طرز تهیه کشک خانگی ساده با ماست

مرحله اول : ترش شدن ماست

ابتدا داخل ماست یک قاشق فلزی قرار دهید و آن را در یک گوشه آشپزخانه (دمای محیط) قرار دهید تا ماست ترش شود یک شب تا صبح طول می کشد در این حین چند باری ماست را هم می زنیم بعد از گذشت این زمان ماست ترش و یکدستی حاصل می شود ولی اگر ماست شما ترش بود این مرحله را حذف کنید.

 

مرحله دوم : جوشاندن ماست

ماست ترش شده را داخل قابلمه ریخته و با همزن دستی هم می زنیم تا خوب یکدست شود سپس حرارت را روشن کرده و ۳ لیوان آب را اضافه می کنیم اجازه دهید تا ماست به جوش بیاد وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

 

مرحله سوم : کشیدن آب ماست

یک صافی فلزی را داخل لگن می گذاریم و یک پارچه نخی تمیز را داخل صافی می اندازیم و ماست جوشیده شده را داخل کیسه نخی ریخته و اجازه می دهیم برای ۵ ساعت آب ماست کشیده و سفت شود.

 

مرحله چهارم : فرم دادن و خشک کردن کشک خانگی

بعد از گذشت ۵ ساعت ماست سفت شده را داخل کاسه ریخته و بنا به ذائقه خود نمک اضافه کنید در این مرحله اگر دوست داشته باشید کشک طعم دار با نعنا یا مرزه درست کنید وقت اضافه کردن آن است حالا کمی کشک را ورز داده در حدی که جمع شود بیش از حد ورز دادن کشک باعث روغن افتادن آن می شود کشک ها را با دست به دلخواه فرم دهید می توانید از قالب های سیلیکونی نیز برای تهیه کشک استفاده کنید. کشک های شکل داده شده را داخل سینی چیده و بمدت ۴ الی ۵ روز در دمای محیط یا زیر آفتاب قرار دهید تا خشک شود.

 

مرحله آخر

وفتی کشک ها خشک شدند آن ها را داخل کیسه فریزر یا ظرف دربسته بگذارید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. برای استفاده این کشک ها آن ها را داخل آبجوش به مدت چند دقیقه قرار دهید تا باز شوند سپس داخل میکسر ریخته خوب میکس کنید و برای کشک بادمجان یا آش رشته استفاده کنید یا می توانید به عنوان تنقلات نیز از کشک خانگی استفاده کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه کشک خانگی با ماست

  1. حتما برای کیفیت بیشتر ار ماست محلی استفاده کنید ماست های پاستوریزه کم چرب بوده.
  2. زمان جوشیدن ماست ۱۰ دقیقه نباید بیشتر باشد.
  3. پیشنهاد می شود نمک کمتری بزنید تا کشک سالم تری داشته باشید.
  4. در صورت نگهداری طولانی در فریزر قرار دهید.
  5. اگر دیدید چربی ماست شما کم است و گلوله های کشک از هم باز می شوند می توانید مقداری آرد اضافه کنید.

منبع : پارسی دی

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

مربای پوست پسته یکی از مربای های اصیل ایرانی است که بسیار خوشمزه و مقوی می باشد و خواص پوست پسته شامل: درمان زخم و بوی بد دهان،  استحکام لثه و کم شدن درد استخوان ها می شود. مربای پوست پسته را با پوست پسته های بسیار سالم و خوش رنگ تهیه می کنند. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه مربای پوست پسته را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای مربای پوست پسته

  • پوست پسته تازه    1 کیلوگرم
  • شکر    1 کیلوگرم
  • آب لیمو    2 قاشق غذا خوری
  • خلال پسته    1 فنجان

طرز تهیه مربای پوست پسته | سلام دنیا

دستور پخت مربای پوست پسته تازه با آبلیمو و خلال پسته

1. طرز تهیه مربای پوست پسته تازه خوشمزه

مرحله اول: گرفتن تلخی پوست پسته: برای تهیه این مربا ابتدا باید تلخی پوست پسته را بگیریم. برای این منظور قابلمه ای را از آب پر کرده و روی حرارت قرار می دهیم، زمانی که به جوش آمد پوست پسته را داخل آن ریخته بعد از 5 دقیقه پوست پسته را آبکش می کنیم و این کار را 4 مرتبه انجام می دهیم.


2. مرحله دوم: تهیه شربت مربای پوست پسته

شکر را با 3 لیوان آب مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم و مخلوط می کنیم تا شکر حل شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن پوست پسته

پوست پسته آماده شده را به شهد می افزاییم و اجازه می دهیم تا به مدت 2 تا 3 ساعت بر روی حرارت ملایم کاملا پخته شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن آبلیمو

پوست پسته ها که حالت شیشه ای شدند و شربت کاملا قوام گرفت آبلیمو را از افزوده و مربا را از روی حرارت بر می داریم.

 

5. مرحله آخر: سرو مربای پوست پسته

مربا را بعد از اینکه کاملا خنک شد، داخل ظرف زیبایی ریخته و روی آن خلال پسته می ریزیم و سرو می کنیم و نوش جان.

 

منبع: سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه دمپختک

دمپختک , طرز تهیه دمپختک , دستور پخت دمپختک , nl oj

در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه دمپختک را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر دمپختک تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه دمپختک در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم دمپختک
برنج ۴ پیمانه
باقالی دمپختک ۱٫۵ پیمانه
کره ۱ قالب ۵۰ گرمی
پیاز متوسط ۳ عدد
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
روغن مایع به اندازه کافی

 

طرز تهیه دمپختک

دو ساعت قبل از شروع آشپزی باقالی ها را به همراه مقداری آب داخل یک ظرف مناسب بریزید تا خوب خیس بخورند و نرم شوند. در مرحله اول پیازها را به صورت خلالی خرد می کنیم سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

کره را به همراه کمی روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره به خوبی ذوب شود سپس پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز نرم و سبک شود. اگر از کره به تنهایی استفاده شود ممکن سات بسوزد و طعم غذا را خراب کند.

پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم. تفت دادن را ادامه می دهیم تا زمانی که پیاز با ادویه ها یکدست شود. در ادامه باقالی را آبکشی می کنیم و به پیاز تفت داده شده اضافه می کنیم.

باقالی را هم کمی تفت می دهیم تا سرخ شود سپس یک لیوان آب اضافه می کنیم. در این مرحله حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید سپس مجددا حرارت را ملایم کنید تا باقالی ها بپزند و آب داخل قابلمه تبخیر شود.

یک قابلمه دیگر روی حرارت قرار می دهیم و چند لیوان آب و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم. در ادامه برنج را که از قبل خیسانده ایم به قابلمه روی حرارت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب جوش بیاید تا برنج نرم شود.

زمانی که اطراف دانه های برنج نرم و مغزشان سفت بود باید برنج را آبکشی کنیم. در این مرحله برنج را آبکش می کنیم. در مرحله بعدی برنج را با باقالی مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم

و مقداری روغن مایع داخلش میریزیم. ته دیگ را به سلیقه خودتان می توانید از نان لواش یا سیب زمینی حلقه شده استفاده کنید.  اجازه دهید ته دیگ کمی سرخ شود سپس مخلوط برنج و باقالی را داخل قابلمه بریزید.

روی درب قابلمه یک دستمال تمیز بپیچید و اجازه دهید دمپختک به آرامی دم بکشد. حدود ۴۵ دقیقه زمان نیاز است تا دمپختک به طور کامل دم بکشد. پس از اینکه دمپختک آماده شد آنرا به هم تخم مرغ نیمرو شده سرو می کنیم.

 

منبع: همدوره

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

سالاد مرغ و قارچ یک سالاد بسیار خوشمزه و راحت است که اصالتی ترکیه ای دارد و در آن از نوعی پاستای بسیار ریز که شبیه به دانه برنج است استفاده می شود نام این پاستا آرپا شهریه می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ ترکیه ای را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای سالاد مرغ و قارچ

  • سینه مرغ    1 عدد
  • پیاز    1 عدد
  • خیار شور    5 عدد
  • هویج    2 عدد
  • فلفل دلمه ای    1 عدد
  • قارچ    10 عدد
  • سس مایونز    4 قاشق غذا خوری
  • ماست چکیده    2 قاشق غذا خوری
  • آرپا شهریه    1 پیمانه
  • سیر    1 حبه
  • آویشن و نمک    به میزان لازم
  • ساطوری شده    به میزان لازم شوید

طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ ترکیه ای | سلام دنیا

دستور پخت سالاد مرغ و قارچ ترکیه ای با آرپا شهریه و فلفل دلمه ای و هویج

1. طرز تهیه سالاد مرغ و قارچ ترکیه ای

مرحله اول آماده سازی مرغ: ابتدا مرغ را داخل قابلمه مناسبی بگذارید و به همراه آب، نمک و پیاز اجازه دهید تا کاملا پخته شود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات و مرغ ریش ریش

حالا مرغ پخته را ریش ریش می کنیم. قارچ، فلفل دلمه ای ، هویج و خیار شور را نگینی ریز می کنیم و به مرغ ریش ریش شده می افزاییم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی سس سالاد مرغ مخصوص

داخل کاسه مناسبی سس مایونز، ماست، سیر رنده شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

 

4. مرحله چهارم: افزودن شوید

شوید ساطوری شده و آویشن را هم به مخلوط می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

5. مرحله پنجم: آماده سازی آرپا شهریه

آرپا شهریه را داخل کمی روغن خوب تفت می دهیم، سپس دو لیوان آب به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا پخته و دم بکشد.

 

6. مرحله ششم: تهیه سالاد مرغ و قارچ

کاسه ای بزرگ را در نظر می گیریم مرغ و سبزیجات آماده شده را داخل کاسه ای ریخته، آرپا شهریه را به آن می افزاییم و در نهایت سس را به سالاد افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا مواد کاملا به سس آغشته شوند، سالاد را به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

 

7. مرحله آخر: سرو سالاد مرغ و قارچ

حالا سالاد را داخل ظرف زیبایی ریخته و به کمک شوید و دانه های ذرت آن را تزئین و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سالاد مرغ و قارچ

  • اگر آرپا شهریه در دسترس نداشتید از هر نوع پاستای ریز استفاده کنید.
  • برای اینکه سالاد شما رژیمی باشد فقط از ماست و سرکه برای تهیه سس استفاده کنید.
  • اگر از آرپا شهریه یا پاستا استفاده نکردید می توانید سالاد را با نان نوش جان کنید.
  • اگر خواستید پاستا استفاده کنید طبق روش پخت روی پاکت پاستا عمل کنید.

منبع: سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

ترتیلا از دیگر نان هایی است که به تازگی در برخی از انواع فست فودها دیده شده است. خوب است بدانید ترتیلا یک کلمه اسپانیایی به معنی کوچک می باشد. در بین خود مردمان اسپانیایی "ال" در ترتیلا خوانده نمیشود و به صورت ترتیا تلفظ می شود. نان ترتیلا تشکیل شده از آرد گندم و آرد ذرت می باشد. از دیگر نان ترتیلا می شود به نان فلاور ترتیا و کن ترتیا نیز اشاره کرد. در این پست برای رفاه حال شما عزیزان طرز تهیه نان ترتیلا یا همان نان ترتیا را برای شما آماده کرده ایم که دیگر نیازی به تهیه آماده این نان خوشمزه نباشد. پس با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه نان ترتیلا ذرت خانگی ساده و خوشمزه بدون فر.

مواد لازم برای تهیه نان ترتیلا ذرت

  • آرد گندم 1 لیوان
  • آرد ذرت 1 لیوان
  • آب ولرم 1 لیوان
  • روغن مایع 1 لیوان
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه نان ترتیلا

طرز تهیه نان ترتیلا ذرت خانگی بدون فر

مرحله اول: مواد خشک

ابتدا تمامی آرد ها را به اضافه مواد خشک با هم 3 مرتبه الک کنید و در یک کاسه گود بریزید.

 

مرحله دوم: مایعات

وسط مواد آردی را کنار بزنید و مایعات را اضافه کرده و به آرامی با کمک نوک انگشتان مواد را با هم ترکیب کنید. ورز دهید تا خمیر نان ترتیلا یک دست شود.

 

مرحله سوم: استراحت نان ترتیلا

بعد از بدست آمدن خمیر نان ترتیلا روی خمیر را کمی با روغن چرب کنید و روی کاسه را با دستمال نخی بپوشانید و در محیط آشپزخانه قرار دهید تا به مدت 2 ساعت استراحت کند.

 

مرحله چهارم: کار با خمیر نان ترتیلا

بعد از مدت استراحت، خمیر نان ترتیلا را به چانه های کوچک تقسیم کرده و به کمک وردنه خمیر نان ترتیلا را باز کنید. نیازی به نازک کردن بیش از اندازه ندارد.

 

مرحله پنجم: پخت نان ترتیلا

یک ماهی تابه کوچک را انتخاب کنید و کف ظرف را به کمک برس قنادی کمی چرب کنید. خمیر نان ترتیلا را در ماهی تابه بگذارید. زمان دهید به مدت 2-3 دقیقه وقتی بر روی خمیر نان ترتیلا حباب بزند کافی است که نان را برگردانده تا سمت دیگرش هم آماده شود. به همین ترتیب تمام خمیر را آماده کنید تا نان ترتیلای شما آماده شود. نان ترتیلای آماده شده را در بین دستمال نخی بگذارید زیرا به سرعت خشک می شود.

نکات مهم در تهیه نان ترتیلا خانگی

  1. می توانید در تهیه نان ترتیلا از روغن زیتون نیز استفاده کنید.
  2. برای نگهداری نان ترتیلا بعد از پخت می توانید از دستمال نخی کمک بگیرید.
  3. برای نگه داری طولانی نان ترتیلا قبل از پخت خمیر نان ترتیلا را روی هم گذاشته و در فریزی نگه داری کنید. مانند خمیر یوفکا.
  4. در بین لایه های خمیر نان ترتیلا حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید تا نان به هم نچسبد.

منبع : پارسی دی

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

پیتزا کالزونه نوعی پیتزای ایتالیایی است که شباهتی به پیتزا های دیگر ندارد و به شکل نیم دایره می باشد. این پیتزای جذاب و خوشمزه با سبزیجات و پنیر تهیه می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پیتزا کالزونه را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای پیتزا کالزونه

  • آردسفید 2/5 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • گوجه فرنگی 5 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • قارچ سرخ شده 200 گرم
  • پنیر پیتزا 200 گرم
  • کالباس 200 گرم
  • سیر 2 حبه
  • روغن 3 قاشق غذا خوری
  • نمک و آویشن 1/2 قاشق چایخوری
  • خمیر مایه 1 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه پیتزا کالزونه کالباس | سلام دنیا

 

دستور پخت پیتزا کالزونه

 

1. طرز تهیه خمیر پیتزا کالزونه خوشمزه خانگی

 

مرحله اول آماده سازی خمیر پیتزا کالزونه: خمیر مایه را روی شیر ولرم می ریزیم حالا آرد را داخل کاسه ای ریخته وسط آن را گود می کنیم و شیر را وسط آرد ریخته و خمیر را خوب ورز می دهیم تا کاملا منسجم شود و به دست نچسبد، حالا روی ظرف را پوشانده و به مدت 2 ساعت زمان می دهیم تا خمیر خوب استراحت کند.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی مواد میانی

قارچ، گوجه فرنگی و پیاز را پوست می گیریم و حلقه ای برش می دهیم. سیر و کالباس را هم ریز خرد می کنیم.

 

3. مرحله سوم: تهیه پیترا کالزونه

حالا سینی مخصوص پخت پیتزا را چرب می کنیم و خمیر را به شکل دایره ای روی سینی پهن می کنیم و حالا قارچ، پیاز، گوجه فرنگی، سیر، کالباس، پودر آویشن و پنیر را روی خمیر ریخته و خمیر را می بندیم؛ حالا دور خمیر را به شکل پیراشکی خوب به هم می بندیم.

 

4. مرحله چهار: پخت پیتزا کالزونه

حالا روی پیتزا آماده شده را زرده تخم مرغ می زنیم و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 25 دقیقه می پزیم.

 

5. مرحله آخر: سرو پیتزا کالزونه

پیتزا را بعد از پخت از فر خارج کرده، برش دهید و در کنار انواع سس سرو و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه پیتزا کالزونه

  • می توانید روی پیتزا را با کمی شیر و زرده تخم مرغ رو مال کنید.
  • در صورت تمایل کالباس را حذف کنید.
  • جوز هندی و کمی نعنا خشک مزه پیتزا را عالی می کند.

 

منبع: سلام دنیا

 

  • کیانا جان