آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

  • ۰
  • ۰

کلم پلو این غذای سنتی و لذیذ ایرانی که عطر آن هوش از سر می برد در کنار یک سالاد شیرازی ترکیب بهشتی برای یک ضیافت خانوادگی را رقم میزند. اصولا کلم پلو با کلم قمری تهیه می شود، ولی چنانچه کلم قمری در دسترس ندارید از کلم پیچ سفید استفاده کنید. با مصرف این غذا از خواص بی نظیر آن مانند دریافت ویتامین A و C، فولیک اسید و خواص ضد سرطانی آن بهرمند شوید. امروز می خواهیم طرز تهیه کلم پلو شیرازی اصل را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کلم پلو شیرازی

  • برنج 4 پیمانه

  • پیاز 1 عدد

  • گوشت چرخ کرده 250 گرم

  • کلم 400 گرم

  • سبزی معطر 250 گرم

  • روغن جهت سرخ کردن به میزان لازم

  • نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران دم شده به میزان لازم

 

دستور پخت کلم پلو شیرازی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی | سلام دنیا

1. طرز تهیه کلم پلو خوشمزه و مجلسی

ابتدا پیاز را رنده ریز می کنیم و به گوشت چرخ شده می افزاییم به همراه نمک، فلفل و زعفران حسابی ورز می دهیم تا بافت منسجمی پیدا کند. حالا کوفته ریزه ها را از گوشت آماده شده درست می کنیم و آنها را نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم. داخل تابه ای روغن ریخته و کوفته ریزه ها را تفت می دهیم بعد از اینکه تفت خورد؛ درب تابه را می گذاریم تا کاملا پخته شوند.

 

2. مرحله دوم تهیه کلم پلو

در این مرحله داخل تابه بزرگی کمی روغن ریخته و کلم های خلال شده را داخل آن تفت می دهیم؛ وقتی کلم ها کاملا نرم شدند کمی نمک و زعفران افزوده و کنار می گذاریم.

 

3. مرحله سوم پخت کلم پلو

حالا برنج را پاک کرده، شسته و با نمک به مدت یک ساعت خیس کنید. سپس داخل قابلمه مناسبی آب ریخته اجازه می دهیم تا بجوشد. زمانیکه به جوش آمد برنج خیس شده را به آن افزوده و زمانی که برنج همراه با آب جوش به سطح قابلمه آمد سبزی را افزوده و برنج را آبکش و آماده می گذاریم.

 

4. مرحله چهارم پخت کلم پلو

داخل قابلمه بزرگی ته دیگه مورد علاقه مان را می چینیم و بعد به ترتیب از برنج، کلم آماده شده و کوفته ریزه به صورت لایه لایه قرار داده در نهایت آب روغن و زعفران روی برنج می دهیم و زمان می دهیم تا کاملا دم بکشد.

 

5. سرو کلم پلو

برنج دم کشیده را در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کلم پلو شیرازی:

  • سبزی معطر این غذا شامل ترخون و ریحان به میزان مساوی می باشد.

  • برای تهیه یک کلم پلوی مجلسی بهتر است از کره محلی استفاده کنید.

  • شیرازی های عزیز این غذا را با سبزی تازه طبخ می کنند.

منبع: salamdonya

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی