آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

۸ مطلب در آذر ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

کوکوی نخود فرنگی با سیب زمینی یکی از کوکو های جدید ایرانی است و بسیار خوشمزه و مغذی می باشد. کوکوی نخود فرنگی را با نخود نوبرانه بهار تهیه می کنند، در فصل های دیگر می توان هم از نخود فریزری و یا کنسروی استفاده کرد. عطر بوی کوکو نخود فرنگی با سیب زمینی هوش از سر می برد و می توان به عنوان یک شام ساده و یا عصرانه تهیه و نوش جان کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کوکو نخود فرنگی با سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کوکوی نخود فرنگی با سیب زمینی خوشمزه و گیاهی برای 4 نفر

نخود فرنگی 300 گرم
سیب زمینی 4 عدد
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
سیر 3 حبه
نمک، فلفل و زرد چوبه     به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه کوکو نخود فرنگی بدون گوشت

دستور پخت کوکوی نخود فرنگی با سیب زمینی خوشمزه و گیاهی برای 4 نفر

 

طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی و سیب زمینی

مرحله اول: ابتدا نخود فرنگی را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه آب و کمی نمک زمان می دهیم تا کاملا مغز پخت شود.

مرحله دوم: آماده سازی سیب زمینی

در این فاصله سیب زمینی، پیاز و سیر را پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم. بعد آب اضافی این مواد را جدا می کنیم و مواد را داخل کاسه بزرگتری می ریزیم و نخود فرنگی های پخته شده را هم به مواد می افزاییم.

 

مرحله سوم: آماده سازی مواد تخم مرغی

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته از سلامت تخم مرغ ها مطمئن شدیم؛ نمک، فلفل و زردچوبه به تخم مرغ افزوده و مخلوط می کنیم تا حالت لختگی تخم مرغ از بین برود.

 

مرحله چهارم: افزودن مواد تخم مرغی

حالا مواد تخم مرغی آماده شده را به مواد کوکو می افزاییم و کاملا مواد را با هم مخلوط می کنیم تا مواد کوکو آماده پخت شود.

 

مرحله آخر: پخت کوکو نخود فرنگی و سیب زمینی

تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و مواد کوکو آماده شده را بنا به سلیقه تان سرخ کنید تا کاملا برشته و مغز پخت شود. سپس داخل ظرف سرو چیده در کنار سبزیجات و نان تازه نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکو نخود فرنگی گیاهی بدون گوشت

  • اگر از کنسرو نخود استفاده کردید انجام مرحله اول و پخت نخود لازم نیست.
  • اگر طعم سیر را نمی پسندید، می توانید آن را حذف کنید.

منبع: سایت سلام دنیا 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

کوکو تن ماهی یک غذای بسیار خوشمزه است که در زمان کوتاهی تهیه می شود. کوکو تن ماهی به تنوع دادن در وعده های غذایی کمک می کند و طعم جدیدی را می توانید با تهیه این کوکو تست کنید. مواد تهیه این کوکو بسیار ساده و در دسترس هستند. کوکو تن ماهی می تواند یک پیش غذا و یا یک شام سبک باشد. در آموزش آشپزی قصد داریم تا طرز تهیه کوکو تن ماهی با سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کوکو تن ماهی با سیب زمینی خوشمزه برای 4 نفر

تن ماهی 200 گرم
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی پخته شده      1 عدد
آرد 1 قاشق غذا خوری
جعفری ساطوری شده 6 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زیره سیاه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه کوکو تن ماهی خوشمزه و ساده

دستور پخت کوکو تن ماهی با سیب زمینی خوشمزه برای 4 نفر

 

طرز تهیه کوکو تن ماهی با سیب زمینی خوشمزه و ساده

مرحله اول: ابتدا قوطی تن ماهی را داخل قابلمه ای بگذارید و به همراه آب 20 دقیقه زمان دهید تا پخته شود. سپس تن ماهی را باز کرده داخل یک آبکش کوچک بریزید و زمان دهید تا روغن آن به طور کامل جدا شود. حالا داخل کاسه ای ریخته و با چنگال کمی تن ماهی را خرد می کنیم.

مرحله دوم: آماده سازی مواد کوکو

پیاز را پوست گرفته و رنده ریز می کنیم سپس آب اضافی آن را جدا می کنیم و به تن ماهی می افزاییم.

 

مرحله سوم: افزودن سیب زمینی

سیب زمینی پخته شده را پوست گرفته رنده می کنیم و به همراه جعفری خرد شده به پیاز و تن ماهی می افزاییم.

 

مرحله چهارم: آماده سازی مواد تخم مرغی

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکسته و به آنها نمک، فلفل، زیره و آرد را می افزاییم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند؛ حالا به باقی مواد می افزاییم و خوب با هم مخلوط می کنیم.

 

مرحله آخر: پخت کوکوی تن ماهی

تابه مناسبی را روی حرارت قرار می دهیم و داخل آن روغن ریخته، زمان می دهیم تا گرم شود. سپس کوکو ها را دانه به دانه داخل روغن سرخ می کنیم. توجه داشته باشید حرارت کم باشد که کوکو ها کاملا مغز پخت شوند. حالا کوکو ها را داخل ظرف زیبایی چیده و در کنار سبزیجات و نان تازه نوش جان کنید.

 

منبع: بخش آشپزی سلام دنیا 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

کرم بروله یکی از دسر های بسیار خوشمزه و پر طرفدار فرانسوی است که بافتی خامه ای دارد و رویه ای ترد و شکننده که بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد. دسر کرم بروله به راحتی و با مواد در دسترس تهیه می شود و گزینه خوبی برای پذیرایی از میهمانان به حساب می آید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کرم بروله را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کرم بروله وانیلی خوشمزه و مخصوص با خامه مرحله به مرحله

زرده تخم مرغ     6 عدد
خامه صبحانه 500 میلی لیتر
پودر شکر 1/3 پیمانه
شکر دانه ریز 1/4 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری 

طرز تهیه کرم بروله فرانسوی ساده و خوشمزه کافی شاپی در خانه

دستور پخت کرم بروله وانیلی خوشمزه و مخصوص با خامه مرحله به مرحله

 

طرز تهیه کرم بروله فرانسوی خوشمزه خانگی با خامه

مرحله اول: ابتدا تخم مرغ، پودر شکر و وانیل را با هم کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

 

مرحله دوم: افزودن خامه

حالا خامه را داخل شیرجوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا کم کم گرم شود و از دور شیر جوش شروع به جوشیدن کند. حالا به تدریج به مواد تخم مرغی بیفزایید و مدام مخلوط کنید تا یکدست شود.

 

مرحله سوم: آماده سازی برای پخت

داخل سینی مناسبی کاسه های مخصوص پخت کرم بروله را بچینید و داخل سینی بزرگ را تا نیمه ظرف آب در حال جوش بریزید.

 

مرحله چهارم: ریختن مواد در قالب

مواد آماده شده را داخل پارچ مناسبی بریزید و حالا به راحتی مواد را به کاسه های پخت انتقال دهید.

 

مرحله پنجم: پخت کرم بروله

حالا سینی حاوی کرم را داخل فر گرم شده با دمای 50 درجه سانتی گراد قرار دهید. اگر قالب ها عمق 3 سانتی متری داشته باشند حدودا 30 دقیقه و اگر بیشتر بود تا 45 دقیقه پخت کرم زمان می برد.

 

مرحله ششم: خارج کردن کرم بروله از فر

کرم را از داخل فر خارج کرده و 5 دقیقه زمان می دهید تا خنک شود. بعد به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

 

مرحله هفتم: افزودن شکر

کرم بروله را از داخل یخچال خارج می کنیم و یک لایه شکر دانه ریز به صورت یکنواخت روی کرم می ریزیم و داخل فر می گذاریم تا کاملا شکر ذوب شود و لایه کاراملی شکننده ای روی کرم بروله ایجاد شود.

 

مرحله آخر: استراحت دوم

دوباره کمی که خنک شد از داخل فر خارج کنید و به مدت فقط 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. بیشتر بماند حالت تردی لایه شکری از بین می رود و نوش جان.

نکات مهم و فوت و فن تهیه دسر کرم بروله ساده و مجلسی کافی شاپی

  • بهتر است اگر برای میهمانی این دسر را تهیه می کنید. 30 دقیقه قبل از سرو لایه شکری را تهیه کنید.
  • احتیاط کنید تا از آب داخل سینی داخل کرم ها نریزد.
  • برای تهیه کرم بروله از کاسه های سرامیکی یا پیرکس استفاده کنید.

منبع: سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

کتلت قارچ یک غذای ساده و مقوی که به راحتی تهیه می شود و نیاز به مواد خاصی نیست و می توایند کتلت قارچ خوشمزه را به همراه نان یا برنج سرو کنید در بعضی رسپی کتلت قارچ به همراه مرغ تهیه می شود ولی ما می خواهیم بدون مرغ و مواد دیگر و با حداقل هزینه یک غذایی سبک نونی را به شما یاد دهیم. بچه ها عاشق کتلت هستند مخصوصا وقتی که با موادی مثل قارچ تهیه شده باشه لذت خوردن آن را دو چندان می کند و برای آنها نیز بسیار مفید است. کتلت قارچ برای کسانی که حتی یه ذره طعم و مزه قارچ را دوست داشته باشند بسیار خوشمزه خواهد بود و سعی کنید برای سرخ کردن کتلت قارچ مواد را زیاد کلفت برندارید و کمی نازک باشد تا خوب مغز پخت شود. برای تهیه این غذا شما به قارج های تازه و سفید نیاز دارید آن را خوب بشورید و بهتر است برای شستن قارچ و جذب آب کمتر آن ها را داخل لگن آب رها نکنید. این غذا برای گیاه خوارن نیز بسیار مفید است. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کتلت قارچ مخصوص و خوشمزه بدون گوشت و سیب زمینی.

مواد لازم برای تهیه کتلت قارچ گیاهی

  • قارچ ۵۰۰ گرم
  • سیر ۲ حبه
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد سوخاری ۱/۲ پیمانه
  • سبزیجات معطر ۲ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت قارچ

طرز تهیه کتلت قارچ بدون گوشت و سیب زمینی

مرحله اول : آماده سازی قارچ

ابتدا قارچ ها را خوب بشورید تا قسمت های سیاه رنگ آن از بین برود سپس بگذارید تا کمی خشک شود و یا می توانید با کمک دستمال خشک کنید اگر روی قارچ ها زیاد لک داشت با کمک چاقو ینوک تیز یک لایه از پوست قارچ را جدا کنید سپس قارچ ها را داخل چرخ گوشت یا غذاساز ریخته تا له شوند.

 

مرحله دوم : مخلوط کردن مواد کتلت قارچ

قارچ پوره شده را به همراه پودر سوخاری و سبزیجات معطر مخلوط کنید و به آن ادویه ها و تخم مرغ و سیر پوست گرفته و رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست شود اگر مشاهده کردید مواد کتلت قارج خیلی شل بود می توانید به قدری آرد اضافه کنید تا بتوانید به آنها فرم دهید.

 

مرحله سوم : سرخ کردن کتلت قارچ

داخل یک تابه روغن ریخته تا داغ شود سپس دست های خود را کمی مرطوب کنید و از مواد به اندازه گردو بردارید و به آن فرم دهید و داخل روغن داغ هر دو طرف کتلت ها را خوب سرخ کنید. کتلت قارچ ما حاضر است آن را با لیمو، گوجه فرنگی و خیارشور سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کتلت قارچ خوشمزه

  1. اگر مواد چسبندگی کافی را نداشت می توانید از ۱ عدد سیب زمینی خام استفاده کنید.
  2. می توانید این کتلت قارج را با گوشت چرخ کرده و یا سینه مرغ تهیه کنید.
  3. اگر زمان کافی برای تهیه کتلت قارچ دارید می توانید مواد آن را تهیه کنید و داخل یخچال بگذارید تا کمی چسبندگی آن کم شود.
  4. می توانید به دلخواه به مواد پنیر پیتزا نیز بزنید.
  5. این مواد حدود ۱۴ عدد کتلت قارچ به شما می دهد.

منبع : پارسی دی

 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

شترودل نام یکی از شیرینی های اصیل اتریشی است که تهیه شده از لایه ای خمیر که با مواد مختلفی پرشده و پخته می شود. یکی از موادی که می تواند داخل اشترودل قرار گیرد؛ مواد گوشتی است که اشترودلی بسیار خوشمزه را به وجود می آورد. اشترودل گوشت یک پیش غذای و یا یک میان وعده بسیار خوشمزه است. با تهیه یک خمیر باکیفیت در منزل می توانید یک اشترودل گوشت بی نظیر برای عزیزانتان تهیه کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه اشترودل گوشت را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای اشترودل گوشت خوشمزه و مجلسی با قارچ و فلفل دلمه ای برای 4 نفر

تخم مرغ 1 عدد
شیر 1/2 لیوان
آب ولرم 1/2 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
شکر 1/2 قاشق غذا خوری
خمیر مایه 1/2 قاشق غذا خوری
آرد سفید به میزان لازم
نمک 1 قاشق چایخوری
مواد مورد نیاز جهت تهیه مواد گوشتی     -
گوشت چرخ شده 300 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
قارچ 10 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
مواد رو مال -
زرده تخم مرغ 1 عدد
زعفران دم شده 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ خانگی

دستور پخت اشترودل گوشت خوشمزه و مجلسی با قارچ و فلفل دلمه ای برای 4 نفر

 

طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ خوشمزه خانگی

مرحله اول آماده سازی خمیر مایه: ابتدا داخل کاسه مناسبی خمیر مایه را ریخته حالا آب ولرم و شکر را افزوده مخلوط می کنیم و زمان می دهیم تا خمیر مایه به عمل بیاید.

مرحله دوم: طرز تهیه خمیر اشترودل

داخل ظرف مناسبی برای تهیه خمیر شیر، نمک، تخم مرغ، روغن مایع و خمیر مایه به عمل آمده را با هم مخلوط می کنیم و در نهایت به تدریج آرد سفید را می افزاییم و خوب ورز می دهیم تا خمیر به دست نچسبد، حالا افزودن آرد را متوقف می کنیم تا کیفیت خمیر کم نشود.

 

مرحله سوم: ورز دادن و استراحت خمیر

خمیر آماده شده را به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم. خمیر باید خیلی لطیف باشد سپس خمیر را داخل کاسه ای گذاشته روی آن را با نایلون و حوله می پوشانیم و 1 ساعت استراحت می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود.

 

مرحله چهارم: آماده سازی مواد میانی

در این فاصله که خمیر به عمل می آید؛ پیاز و سیر را پوست گرفته و نگینی ریز برش می دهیم و داخل تابه مناسبی ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم. حالا گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را به پیاز می افزاییم و همه مواد را با هم تفت می دهیم.

 

مرحله پنجم: افزودن قارچ و فلفل دلمه ای

فلفل دلمه را نگینی ریز می کنیم، قارچ ها را هم ورقه ای برش می دهیم و به مواد گوشتی می افزاییم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا مواد کاملا پخته شوند.

 

مرحله ششم: افزودن رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی را داخل روغن خوب تفت می دهیم تا رنگ آن آزاد شود سپس 1 استکان آب به سس گوشتی می افزاییم و زمان می دهیم تا آب تبخیر شود و سس دوباره به روغن بیفتد.

 

مرحله هفتم: پیچیدن اشترودل گوشت

نیمی از خمیر را روی میز کار آرد پاشی شده به همراه وردنه به شکل مستطیل باز می کنیم و مرکز خمیر باز شده را مطابق تصویر از مواد گوشتی آماده شده و پنیر پیتزا می ریزیم دور تا دور خمیر مواد را همانند شکل شیار هایی ایجاد می کنیم حالا خمیر های برش خورده را به حالت گیس باف روی هم می آوریم تا روی اشترول بسته و طرح دار شود.

مرحله هشتم: رومال و پخت اشترودل گوشت

حالا زرده تخم مرغ و زعفران را با هم مخلوط کرده و با یک برس روی اشترول را رو مال می کنیم.سپس اشترودل را داخل سینی پخت گذاشته و به مدت 35 دقیقه داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد گذاشته می پزیم.

 

مرحله آخر: سرو اشترودل گوشت

اشترودل بعد از پخت کامل از داخل فر خارج کرده و کمی که خنک شد برش داده و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه اشترودل گوشت چرخ کرده

  • این مقدار خمیر تقریبا به 3 لیوان آرد نیاز دارد ولی به دلیل جذب آب متفاوت آرد ها هر زمان که خمیر به دست نچسبید دیگر آرد اضافه نکنید تا خمیر خشک نشود.
  • کمی از چسبندگی خمیر با ورز دادن از بین می رود.

منبع: سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

یخ در بهشت یکی از تنقلات پر طرفدار در فصل گرما می باشد که در کل دنیا هم تهیه و مصرف می شود. یخ در بهشت ترکیبی از میوه ها و یخ و یا میوه یخ زده پوره شده می باشد که ترکیبی سلامت هم می باشد. در بخش آشپزی از قصد داریم تا طرز تهیه یخ در بهشت را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای یخ در بهشت خانگی ساده و خوشمزه با هندوانه برای 4 نفر

هندوانه 8 پیمانه
آب هندوانه 2 پیمانه
شهد ساده(مخلوط آب و شکر) 1 پیمانه

طرز تهیه یخ در بهشت خانگی با هندوانه به سبک بازاری

 

دستور پخت یخ در بهشت خانگی ساده و خوشمزه با هندوانه برای 4 نفر

 

1. طرز تهیه یخ در بهشت هندوانه خوشمزه خانگی

مرحله اول: ابتدا قسمت گوشتی و بدون هسته هندوانه را به شکل مکعبی خرد می کنیم و داخل یک کیسه زیپ کیپ قرار داده و داخل فریزر می گذاریم.

2. مرحله دوم: تهیه یخ در بهشت

هندوانه یخ زده را از داخل فریز خارج می کنیم و داخل مخلوط کن می ریزیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن شهد و آب هندوانه

حالا شهد ساده و آب هندوانه را هم داخل مخلوط کن می ریزیم و کاملا با هم مخلوط می کنیم تا یک پوره یخی بسیار عالی بدست آید.

 

4. مرحله آخر: سرو یخ در بهشت هندوانه

حالا یخ در بهشت را داخل ظرف زیبایی ریخته و با برشی از هندوانه تزیین و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه یخ در بهشت ساده و خوشمزه بازاری در خانه

  • مدت زمان یخ زدن تکه های هندوانه 5 تا 6 ساعت می باشد.
  • می توانید این یخ در بهشت را با میوه های دیگر مثل طالبی، گرمک و ... هم تهیه کنید.

منبع: سلام دنیا 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

آش آبغوره یک آش بسیار خوشمزه و سنتی شهر تبریز است که به آش گوجه نیز معروف است یا در اصطلاح ترکی بامادور آشی نیز گفته می شود.آش آبغوره در شهرهای مختلف به روش های متفاوتی پخته می شود.آش آبغوره بسیار خوشمزه که تشکیل دهنده مواد آن از گوجه و برنج و حبوبات است و چاشنی و طعم دهنده اصلی آش آبغوره می باشد. تنوع در آش های می تواند به امتحان کردن انواع مزه ها و طعم کمک کند. این آش علاوه بر خوشمزگی بسیار مقوی بوده به خاطر داشتن آبغوره برای کسانی که در رژیم غذایی هستند و برای کبد چرب بسیار مناسب است و فشار خون را کنترل می کند. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه آش آبغوره ساده و رژیمی تبریز برای کبد چرب و لاغری.

مواد لازم برای تهیه آش آبغوره ساده

  • لوبیا قرمز پخته ۱ پیمانه
  • برنج نیم دانه ایرانی ۱/۲ پیمانه
  • بلغور ۱/۲ پیمانه
  • گوجه فرنگی بزرگ ۵ یا۶ عدد
  • سبزی تره و جعفری نیم کیلو
  • نعنا خشک ۲ یا ۳ ق غ
  • غوره ۱ پیمانه
  • آبغوره ۱/۲ استکان
  • عصاره گوشت ۲ عدد
  • رب گوجه ۱ الی ۲ ق غ
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه آش آبغوره

طرز تهیه آش آبغوره تبریز بدون گوشت

مرحله اول : آماده سازی مواد آش آبغوره

ابتدا لوبیای آش را که فرقی ندارد چیتی یا قرمز باشد را از قبل بگذارید خیس بخورد تا نفخش گرفته شود سپس چندین بار در این حین آبش را عوض کرده سپس جداگانه بگذارید نیم بپز کنید. برنج را نیز از قبل با کمی نمک خیس کنید. سبزی آش را خوب پاک کنید و بشورید بگذارید تا خشک شود سپس ساطوری کنید. بلغور گندم را نیز خیس کنید.

 

مرحله دوم : تفت دادن پیاز

پیاز را شسته و نگینی خرد کنید داخل قابلمه ریخته و با مقداری زردچوبه خوب تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود سپس رب افزوده و کمی که تفت خورد و بوی خامی رب از بین رفت لوبیا پخته به همراه برنج و بلغور داخل قابلمه بریزید و عصاره گوشت را با مقداری آب باز کنید و به آش آبغوره اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد پخته شوند.

 

مرحله سوم : افرودن گوجه

گوجه ها را شسته و با رنده درشت پوره کنید و به آش در حال پخت اضافه کنید و صبر کنید تا آش کمی غلیظ شود.

 

مرحله چهارم : افزودن آبغوره و سبزی

وقتی تمام مواد آش پخته شده در نیم ساعت پایانی سبزی آش ساطوری شده را اضافه می کنیم و نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم در انتها آبغوره و غوره را اضافه کرده و مدام در حین پخت آش را هم بزنید تا ته نگیرد.

 

مرحله آخر

وقتی آش خوب جا افتاد و غلیظ شد مقداری نعنا را داخل تابه با روغن به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید نباید نعنا زیاد حرارت ببیند وگرنه زود می سوزد نعنا داغ حاضر شده را به آش اضافه کرده و بعد از ۱۰ دقیقه زیر شعله را خاموش می کنیم. آش آبغوره ما حاضر است آن را داخل ظرف کشیده و به همراه پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه آش آبغوره برا یکبد چرب و لاغری

  1. در هر مرحله احساس کردید آب آش کم است می توانید مقداری آبجوش اضافه کنید.
  2. میزان اضافه کردن آبغوره دلخواه است می توانید کمتر بریزید ولی توجه داشته باشید تمام مزه و طعم این آش به ترشی آن است.

منبع : پارسی دی

 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

سوپ اسفناج سوپی کاملا متفاوت از سوپ های دیگر می باشد که بسیار مناسب پذیرایی از میهمان و یا زمانی است که بیمار هستید یا ذکام شده اید. در این سوپ خوشمزه از برگ های بسیار زیبا و سبز اسفناج استفاده شده است که ظاهری متفاوت نسبت به سوپ های دیگر پیدا کرده است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سوپ اسفناج را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای سوپ اسفناج با شیر خوشمزه ایتالیایی مرحله به مرحله

اسفناج 225 گرم
آب مرغ 3 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
سیب زمینی 2 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
کره 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
نان سوپی برای سرو به میزان لازم

طرز تهیه سوپ اسفناج با سیب زمینی و کره

دستور پخت سوپ اسفناج با شیر خوشمزه ایتالیایی مرحله به مرحله

 

1. طرز تهیه سوپ اسفناج خوشمزه

مرحله اول: اسفناج ها را پاک کرده و بشویید زمان دهید تا آب اضافی اسفناج خارج شود بعد با چاقو به تکه هایی کوچکتری تقسیم کنید.

2. مرحله دوم: تهیه سوپ اسفناج

کره را داخل قابلمه مناسبی بگذارید تا ذوب شود، سپس سیب زمینی و پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و به کره بیفزایید کمی نمک و فلفل اضافه کنید و زمان دهید تا کمی نرم شوند.

 

3. مرحله سوم: افزودن مایعات

در این مرحله شیر و عصاره مرغ را به سوپ می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم تا سوپ به جوش بیاید و سبزیجات کمی نرم تر شوند.

 

4. مرحله چهارم: افزودن اسفناج

اسفناج را به سوپ در حال جوشیدن می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم به مدت 5 دقیقه که اسفناج ها کاملا پخته و نرم شوند.

 

5. مرحله آخر: سرو سوپ اسفناج

در نهایت کار، نمک سوپ را اندازه می کنیم و تمام مواد سوپ را داخل مخلوط کن ریخته و کاملا میکس می کنیم. حالا سوپ را داخل ظرف زیبایی ریخته و با تکه تان های سوپی تزیین و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه سوپ اسفناج با شیر مجلسی

  • اگر نان مخصوص برای سرو سوپ ندارید می توانید نان تست را برش کوچک داده و کمی داخل کره و روغن زیتون تفت دهید و برای سرو سوپ استفاده کنید.
  • می توانید در نهایت کار سوپ را با 1 قاشق خامه تزیین کنید.

منیع: سلام دنیا

  • کیانا جان