آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

۱۰ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

قهوه اسپرسو نوعی قهوه غلیظ است که به وسیله ماشین قهوه ساز یا همان دستگاه اسپرسو و با عبور دادن آب جوش با فشار از میان قهوه آسیاب شده تهیه می شود. از اسپرسو در تهیه انواع نوشیدنی ها مثل لاته آمریکائی یا کاپو چینو نیز استفاده میشود. در مورد خواص قهوه باید به فواید آن در لاغری گفت که بسیار مفید است. قهوه به این دلیل برای لاغری گفته شده است که در کوتاه مدت سوخت و ساز بدن را بالا می برد. معمولا اسپرسو را به دو روش می شود تهیه کرد: استفاده از دستگاه اسپرسوساز برقی و یا از دستگاه اسپرسو رو گازی به نام موکاپات. امروز در این پست برای شما عزیزان که دستگاه اسپرسو ساز برقی را ندارید، طرز تهیه قهوه اسپرسو فوری با دستگاه موکاپات را به شما پیشنهاد می دهیم.

مواد لازم برای تهیه قهوه اسپرسو با دستگاه

  • قهوه آسیاب شده ۴ قاشق مرباخوری
  • آب ۴ فنجان
  • دستگاه موکاپات ۱ عدد

طرز تهیه قهوه اسپرسو روگازی

طرز تهیه قهوه اسپرسو فوری با موکاپات

مرحله اول: آسیاب

اگر قصد دارید قهوه را خودتان آسیاب کنید به یاد داشته باشید که  قهوه باید بسیار نرم باشد و زبری کمی را داشته باشد.

 

مرحله دوم: دستگاه اسپرسو

دستگاه اسپرسوی موکاپات، روگازی نیز میباشد و از سه قسمت تشیکل شده است. قسمت زیری مخزن آب است و قسمت میانی فیلتر قهوه و بخش رویی آن جایی است که قهوه اسپرسو در آن جمع می شود. اول از همه باید مخزن آب را تا محل مشخص شده آب سرد پر کنید.

 

مرحله سوم: آماده سازی قهوه اسپرسو

قهوه آسیاب شده را داخل فیلتر بریزید. بطوری که قهوه فیلتر را کاملا پر کند. آما قهوه را نیازی نیست که در فیلتر فشرده کنید. اینکار باعث بستگی فیلتر می شود.

 

مرحله چهارم: پایان کار

در آخر هم باید بخش قوری اسپرسو ساز را روی فیلتر قرار دهید و پیچ کنید. و حالا وقت آن است که موکاپات را روی شعله متوسط قرار دهید. سپس قهوه اسپرسو یآماده شده را در فنجان بریزید و میل کنید. قهوه اسپرسو را معمولا در فنجان های کوچک سرو می کنند. البته با افزودنی هایی مثل شیر، بستنی و یا خامه می توانید آن را به لاته آمریکائئی و یا کاپو چینو و قهوه های دیگر نیز تبدیل کنید و نوش جان فرمائید.

نکات مهم در تهیه قهوه اسپرسو

  1. هر بار که می خواهید از موکاپات استفاده نمائید، دقت داشته باشید که دستگاه خشک باشد. مخصوصا قسمت فیلتر.
  2. همانطور که گفته شد در خانه هم می توانید از دستگاه اسپرسوی برقی استفاده نمائید اما قیمت موکاپات به نسبت دستگاه اسپرسو مناسب تر است.
  3. میتوانید قهوه اسپرسو را در انواع گلاسه ها سرو نمائید.
  4. همانطور که گفته شد می توانید در اسپرسو خامه،  شیر و بستنی اضافه کنید و آنرا تبدیل به دیگر قهوه ها کنید.

منبع : پارسی دی 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

کوکو بادمجان یکی از خوشمزه ترین کوکو هایی که در منزل تهیه می شود. کوکو بادمجان مورد علاقه طرفداران بادمجان است. بادمجان دارای ویتامین هایی نظیر پتاسیم، ویتامین A و C، آهن، فیبر بوده و خاصیت ضد ویروسی دارد. با توجه به این خواص و همچنین وجود تخم مرغ که پروتئین غذا را تامین می کند، توصیه می شود که این غذا را حتما طبخ کنید. در بخش آشپزی  قصد داریم تا طرز تهیه کوکو بادمجان را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کوکو بادمجان

  • بادمجان 5 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه کوکو با بادمجان | سلام دنیا

دستور پخت کوکو بادمجان

1. طرز تهیه کوکو بادمجان خام

ابتدا بادمجان ها را شسته، پوست می گیریم و داخل ظرف آب و نمک حدود 1 ساعت شناور می کنیم تا تلخی و سیاهی بادمجان خارج شود. بعد از گذشت این زمان از داخل آب خارج کرده، نمک اضافی آن را می شوییم و روی حوله آشپزخانه می چینیم تا آب اضافی آن گرفته شود.

 

2. مرحله دوم رنده کردن بادمجان و پیاز

حالا بادمجان های آماده شده و پیاز را رنده می کنیم و آب اضافی مواد را خارج می کنیم.

 

3. مرحله سوم افزودن تخم مرغ

در این مرحله تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی شکسته کمی با چنگال می زنیم تا از حالت لختگی خارج شود سپس ادویه ها را به آن اضافه می کنیم و مایه کوکو بادمجان ما آماده است.

 

4. مرحله آخر پخت کوکو بادمجان

داخل تابه ای مناسب روغن ریخته و مواد را دانه ای یا داخل قالب یا کل مواد را داخل تابه بریزید و یک سمت که سرخ شد سمت دیگر کوکو را سرخ کنید. حالا در کنار سبزی خوردن و نان تازه نوش جان کنید.

 

منبع: salamdonya.com

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

همبرگر به هر نوعی که باشد یک دلمزه فوق العاده خوشمزه است. همبرگر در تمامی شهر ها و کشورها با مواد اولیه مشابه تهیه می شود. همبرگر بیشتر با گوشت چرخ کرده نیز می باشد، اما قصد داریم برای کسانی که طعم گوشت قرمز را نمیپسندند، پیشنهاد بدهیم تا از همبرگر با سینه مرغ چرخ شده نیز استفاده کنید تا شما عزیزان هم به جمع همبرگر دوستان بپیوندید. با ما همراه باشید با طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی خوشمزه و رستورانی به شکل چرخ کرده.

مواد لازم برای همبرگر مرغ

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • روغن ۲ قاشق غذا خوری
  • پنیر ورقه ای ۱ بسته
  • نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، آویشن و رزماری به میزان لازم
  • آرد سوخاری ۱ فنجان
  • نان همبرگر ۴ عدد
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • گوجه، خیار شور، کاهو به مزان لازم
  • سس دلخواه به میزان لازم

طرز تهیه همبرگر مرغ

طرز تهیه همبرگر مرغ چرخ کرده رستورانی

مرحله اول: آماده سازی مرغ

ابتدا مرغ را خوب شسته و آب کشی نمانید و سپس در غذا ساز ریخته و ریز خرد کرده تا خمیری شود.

 

مرحله دوم: پیاز

پیاز را شسته و پوست بگیرید و به غذا ساز ریخته و دوباره پالس بزنید.

 

مرحله سوم: تخم مرغ

تخم مرغ را به همراه ادویه ها به مرغ اضافه کرده و پالس بزنید.

 

مرحله چهارم: ترکیب کردن

پودر سوخاری را هم در آخر اضافه کرده و ۱ پالس بزنید و تمامی مواد همبرگر مرغ را از غذاساز خارج کنید و همبرگر مرغ را ورز دهید و به چند قسمت تقسیم کنید و با دست به هر گلوله های همبرگر مرغ فرم دهید و در فریزر به مدت ۱ ساعت استراحت دهید.

 

مرحله پنجم: سرخ کردن

مقداری در ماهی تابه روغن بریزید و همبرگر های مرغ را در روغن سرخ کرده و بر روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه اش گرفته شود و به همراه مخلفات ساندویچ مثل: گوجه خیار شور و کاهو و همینطور حلقه های پیاز و پنیر ورقه ای را داخل نان برگر گذاشته و به همراه چاشنی مورد نظر و نوشیدنی مورد نظر نوش جان فرمائید.

نکات کلیدی در تهیه همبرگر مرغ خانگی

  1. همبر گر مرغ را می توتانید در فر نیز گریل کنید.
  2. میتوانید از پنیر چدار در داخل خمیر همبرگر مرغ نیز استفاده کنید.
  3. می توانید در کنار همبرگر سیب زمینی تنوری نیز استفاده کنید.
  4. می توانید اگر نان همبرگر در دسترس نداشتید از نان ساندویچی استفاده کنید.

منبع : parsiday.com 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

خمیر جادویی یک خمیر همه کاره است که برای انواع غذا ها و گاها شیرینی جات استفاده می شود. این خمیر بسیار مناسب پیتزا، انواع پیراشکی و تارت های گوشتی می باشد. خمیر جادویی با مواد اولیه کاملا در دسترس آماده می شود و با توجه به نکات می توانید خمیر پایه ای بسیار با کیفیتی را تهیه کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خمیر جادویی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای خمیر جادویی

  • آرد 3 پیمانه

  • شیر 1 پیمانه

  • تخم مرغ 1 عدد
  • روغن مایه 6 قاشق غذا خوری
  • خمیر مایه فوری 1 قاشق غذا خوری
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر همه کاره | سلام دنیا

 

دستور پخت خمیر جادویی

1. طرز تهیه خمیر جادویی همه کاره

ابتدا خمیر مایه و شکر را در شیر ولرم ریخته درب آن را بگذارید اجازه دهید تا عمل بیاید.

 

2. مرحله دوم: آماده کردن مواد خمیر

حالا مواد دیگر را که شامل نمک، تخم مرغ و روغن هست را با هم آنقدر می زنیم تا مایه ای یکدست بدست آوریم.

 

3. مرحله سوم: افزودن آرد به خمیر

خمیر مایه عمل آمده را به تخم مرغ ها افزوده و کم کم آرد را می افزاییم تا خمیر لطیفی بدست آوریم. و به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: استراحت دادن به خمیر

 

حالا خمیر را در جای نسبتا گرم و تاریک به مدت 90 دقیقه استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود.

 

5. مرحله آخر تهیه خمیر جادویی
 

خمیر جادویی ما برای مصارف مختلف آماده است. فقط خمیر را قبل از کار ورز کوچکی دهید و بعد استفاده کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه خمیر جادویی

 

  • نکته مهم در عمل آوری مایه خمیر این است که شیر حتما ولرم بوده و اینکه مایه خمیر را با قاشق مخلوط نکنید همین که ظرف را تکان دهید کفایت می کند.
  • ورز دادن در به عمل آمدن این خمیر کاملا موثر است؛ اگر نمی خواهید خمیر را ورز دهید 100 بار خمیر را روی میز کار بکوبید.

 

منبع: salamdonya.com

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

کوکو مرغ یک غذای خوشمزه و پر طرفدار است که نسبت به کوکو های دیگر حالت مجلسی دارد. کوکو مرغ می تواند به عنوان یک میان وعده، غذای اصلی سبک برای شام و یا در سایز کوچک گزینه مناسبی برای سینی مزه باشد. کوکوی مرغ با مواد کاملا در دسترس تهیه می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کوکو مرغ را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کوکو مرغ

  • سینه مرغ: 500 گرم

  • تخم مرغ:  2 عدد

  • پیاز:  2 عدد
  • سیر:  1 حبه
  • نمک و فلفل»  به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی بادکوبه شمالی

دستور پخت کوکو مرغ

1. طرز تهیه کوکوی مرغ

ابتدا مرغ را داخل قابلمه مناسب ریخته به همراه 1 عدد پیاز و نمک و فلفل، زرد چوبه اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

 

2. مرحله دوم رنده کردن مرغ

مرغ پخته شده را از داخل قابلمه خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود سپس مرغ سرد شده را با یک رنده تیز یا غذا ساز کاملا خرد می کنیم.

 

3. مرحله سوم آماده سازی کوکو مرغ

داخل ظرف مناسبی 1 عدد پیاز و سیر را رنده ریز می کنیم آب اضافی آن را جدا کرده و به مرغ اضافه می کنیم. در نهایت تخم مرغ ها و ادویه را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کرده تا به خمیری یکدست بدست آوریم.

 

4. مرحله آخر پخت کوکو مرغ

حالا داخل تابه مناسبی را روغن ریخته روی حرارت می گذاریم و بعد از مواد کوکو داخل تابه ریخته سطح آن را صاف می کنیم اجازه می دهیم تا کاملا پخته و برشته شود سپس برگردانده سمت دیگر کوکو را هم می پزیم و نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکوی مرغ (بادکوبه) شمالی

  • بهتر است تخم مرغ ها را داخل ظرف جداگانه ای بریزید و خوب مخلوط کرده و بعد به باقی مواد اضافه کنید تا کوکو بهتر پف کند.
  • می توانید به مواد کوکو قبل از پخت 1 قاشق غذا خوری زعفران دم شده اضافه کنید.
  • بهتر است 1 عدد عصاره مرغ را جایگزین نمک کنید تا کوکو طعم بهتری داشته باشد.

منبع: salamdonya.com

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که در برخی شهرهای کشورمان به عنوان یکی از مجلسی ترین غذاهای مجالس شناخته می شود. این غذای خوشمزه از ترکیب گوشت چرخ کرده، بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود.

 

این غذا در شهرهای مختلف کشورمان با روش های مختلفی طبخ می شود. می توانید بادمجان شکم پر را بدون گوشت چرخ کرده تهیه کنید. ضمن اینکه می توانید برای خوشمزه تر شدن این غذا به آن قارچ و پنیر پیتزا هم اضافه کنید.

 

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر بادمجان شکم پر تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری بادمجان شکم پر تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

 

با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر ساده و خوشمزه با گوشت چرخ کرده بدون فر.

 

مواد لازم بادمجان شکم پر ساده و خوشمزه

  • بادمجان ۴ عدد
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • سبزی خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه بادمجان شکم پر , بادمجان شکم پر مجلسی , bademjan shekam por , fhnl hk a;l \v

طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده بدون فر

ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم ومی شوییم و مقداری نمک روی آنها می پاشیم و به مدت ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا هم تلخی بادمجان و هم آب اضافه آن کاملا خارج شود.البته این کار باعث می شود بادجان ها روغن کمیتری نیز جذب کنند.

 

در این ۳۰ دقیقه ما مایه داخل بادمجان را آماده می کنیم به این صورت که پیاز ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن به میزان لازم می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود سپس پیاز ها را در آن تفت می دهیم تا نرم و طلایی شوند و کمی زردچوبه روی پیاز ها می ریزیم و رب گوجه فرنگی را نیز می افزاییم و تفت می دهیم تا سرخ شود و طعم خام آن از بین برود و زیر شعله همچنان کم است و ما پس از سرخ شدن رب گوجه فرنگی و تفت دادن آن نیمی ازمواد را برای تهیه سس مخصوص بادمجان شکم پر بر می داریم و کنار می گذاریم.

 

گوشت چرخ را داخل تابه می ریزیم و با مواد تفت می دهیم و کمی نمک،فلفل سیاه روی آن ها می ریزیم و مجددا تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند،آنگاه نیمی از سبزی خشک را روی مواد می ریزیم(شامل سبزیجات معطر مانند،گشنیز،جعفری،ترخون و....) و خوب تفت می دهیم تا مواد کاملا مخلوط شوند و تابه را کنار می گذاریم.

 

گوجه فرنگی ها را می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و نصف لیوان آب روی آن می ریزیم و مخلوط پیاز داغ و رب گوجه فرنگی که کنار گذاشته بودیم را به مواد قابلمه می افزاییم و حرارت را ملایم می کنیم تا آب داخل قابلمه بجوش بیاید،آن وقت نمک و فلفل سیاه روی مواد سس می ریزیم و صبر می کنیم و ۳ دقیقه بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کناری می گذاریم. 

 

بادمجان ها را (اگر نمک زیاد زده اید و احساس می کنید مزه شوری میدهد )آبکش می کنیم و در غیر این صورت نیاز به آبکشی نیست و تنها با یک دستمال تمیز روی آنها را خشک می کنیم و از طول آنها با چاقو می بریم تا پایین ولی نصف نمی کنیم فقط یک برش عمیق می زنیم به وسط بادمجان ها (چون مواد را داخل آنها می خواهیم بریزیم) و در یک تابه روغن می ریزیم و روی شعله با حرارت کم اجازه می دهیم تا روغن داغ شود و بادجان ها را داخل تابه می چینیم تا سرخ شود.

 

هر دو طرف بادمجان ها را سرخ می کنیم. داخل تمام بادمجان های سرخ شده را با قاشق از مایه گوشت پر می کنیم و در قابلمه ای که سس درست کردیم بادجان های شکم پر را می چینیم و مجددا قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب سس تبخیر شود و بادمجان ها طعم سس را جذب کنند. در آخر بادمجان های شکم پر را در دیس می کشیم و با نان یا پلو نوش جان کنید.

 

منبع : parsiday.com

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

لازانیا هم مثل ماکارونی یکی از انواع پاستاهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که این غذا هم مثل انواع پاستاها اصالتی ایتالیایی دارد. لازانیا از نظر مواد شباهت هایی هم به پیتزا دارد و شاید به همین دلیل است که طرفداران بسیار زیادی در سراسر جهان دارد.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر لازانیا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری لازانیا تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده و سس بشامل.

 

مواد لازم برای تهیه سس بشامل لازانیا

  • شیر ۱ لیوان
  • کره ۲۵ گرم
  • نمک مقدار کمی
  • آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه سس بشامل لازانیا

ابتدا کره و شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط یکسان شود و در یک تابه کوچک آرد سفید را می ریزیم و روی حرارت کم تابه را می گذاریم و مرتب آرد را تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس کره را داخل شیرداغ کن قرار می دهیم

و روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان آب شود و آرد بو داده شده را به آن می افزاییم و کمی نمک روی کره می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا آرد و کره یکدست شوند و رنگی شبیه کاراملی به خود گرفته باشد.آن وقت شیر را کم کم به مواد می افزاییم

و مواد را پیاپی هم می زنیم تا تمام شیر را اضافه کرده باشیم. زمانی که سس ما غلیظ شد شیرداغ کن را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.می توانیم در مرحله آخر که سس غلیظ شد برای طعم بهتر آن کمی خامه نیز به آن اضافه کنید.

 

لازانیا , کالری لازانیا , طرز تهیه لازانیا , ghchkdh

 

مواد لازم برای تهیه لازانیا

  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • لازانیا ۱ بسته
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • پودر آویشن به اندازه کافی
  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده و سس بشامل

اولین کاری که لازم است انجام دهیم اینست که فر را روشن کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهیم تا گرم شود. سپس فلفل دلمه ای را می شوییم و روی تخته به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و در بشقابی قرار می دهیم

و آنگاه قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و ورقه ورقه خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پیازها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و داخل تابه ای روغن می ریزیم

و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و بعد پیازها را در روغن تفت می دهیم تا نرم شوند.تا کمی طلایی شدن پیازها،سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم و به پیازها اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

زمانی که سیرها و پیازها سرخ شدن گوشت چرخ کرده را به آن ها می افزاییم و تفت می دهیم تا گوشت رنگش تغییر کند و کمی سرخ شود. قارچ ها را اضافه می کنیم و حرارت را ملایم می کنیم تا قارچ ها سرخ شوند و آب آن زود تبخیر شود

و بعد فلفل دلمه ای های خرد شده را به گوشت می افزاییم و تفت می دهیم و پیاپی مواد را مخلوط می کنیم تا نسوزند و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و پودر آویشن روی مایه لازانیا می پاشیم و مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا منسجم شوند

و تقریبا ۱ لیوان آب داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا خوب گوشت پخته شود و آب آن تبخیر شود و شعله را خاموش می کنیم.و در ظرفی آب ولرم می ریزیم و ورق لازانیا ها را به مدت ۳ دقیقه در آب ولرم قرار می دهیم تا نرم شوند

و داخل ظرف پیرکسی را با یک قلم مو آشپزخانه خوب چرب می کنیم و از سس لازانیامون کف پیرکس می ریزیم و کاملا با سس می پوشونیم و یک ورق از لازانیاها را کف ظرف می گذاریم و از مایه گوشت روی ورق می ریزیم

و با کف قاشق روی ورق لازانیا را کاملا پوشش می دهیم و سعی می کنیم تا خیلی از مایه گوشت ورق ها را پر نکنیم چون زمان برش زدن لازانیا مایه گوشت بیرون می ریزد پس بهتر است سعی کنیم تعداد لایه ها را بیشتر کنیم.

پس از ریختن مایه روی ورق لازانیا روی آن سس می ریزیم و بعد پنیر پیتزا روی سس می ریزیم و مجددا یک ورق لازانیا می گذاریم و مایه گوشت و سس و پنیر می ریزیم و هر چند لایه که تمایل داریم ادامه می دهیم و در لایه آخر ورق را می گذاریم

و روی آن را کاملا با سس لازانیا می پوشانیم و بعد با پنیر آن را کامل می پوشانیم این کار برای این است که لازانیا خشک نشود و روی پنیر پیتزا کمی سس قرمز یا کچاب می ریزیم برای تزئین لازانیا و داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر لازانیا پخته شود.

 

منبع : سایت آموزش آشپزی پارسی دی

 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

سس به مایع غلیظی گفته می شود و از خانواده بزرگی تشکیل شده است. سس ها عبارتند از: 1. طعم دهنده های غذایی پیش از پخت که برای مزه دار کردن گوشت، سبزیجات و انواع کباب ها قبل پخت استفاده می شود. 2. سس هایی بر پایه آرد و شیر که با انواع پنیر یا سبزیجات پخته شده و گرم به همراه غذا سرو می شود. 3. انواع زیادی از سس ها که به عنوان چاشنی به شکل سرد در کنار غذا سرو می شود. امروز در بخش آشپزی  قصد داریم تا طرز تهیه سس قارچ  را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای سس قارچ

  • قارچ 250 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • خامه 1 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • پنیر پارمزان 2 قاشق غذا خوری
  • کره 2 قاشق غذا خوری
  • آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سس قارچ خانگی | سلام دنیا

دستور پخت سس قارچ

1. طرز تهیه سس قارچ با خامه و شیر

ابتدا قارچ ها را شسته و اسلایس می کنیم داخل تابه ای ریخته و بدون روغن تفت می دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود.

2. مرحله دوم

پیاز را رنده کرده و در تابه مناسبی ریخته و به همراه کره کاملا تفت می دهیم، زمانی که پیاز کاملا سبک شد، آرد را افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا خامی آرد گرفته شود.

3. مرحله سوم

حالا شیر را به تدریج افزوده و به سرعت با مفتول آشپزی مخلوط می کنیم تا گلوله نشود و بعد قارچ ها را هم به مواد اضافه می کنیم.

4. مرحله چهارم

مقداری از شیر را داخل کاسه ای ریخته با خامه مخلوط می کنیم و زمانی که هم دما شد به آرامی به مواد روی حرارت افزوده و به مخلوط کردن ادامه می دهیم تا به غلظت مورد نظر برسد.

5. مرحله آخر تهیه سس قارچ

حالا نمک، فلفل و پنیر را به سس افزوده و از روی حرارت برمی داریم. حالا سس قارچ آماده است می توانید در کنار انواع فست فود نوش جان کنید.

منبع: وب سایت سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

زیتون پرورده گیلانی یک نوع چاشنی است که در گیلان آماده می شود و به نام این استان ثبت ملی شده است. زیتون پرورده به عنوان چاشنی کنار غذا استفاده می شود. زیتون پرورده به دستان توانمند بانوان گیلانی آماده می شده که امروزه به شکل سنتی آن نیز در بازار یافت می شود. زیتون پرورده اصیل گیلانی را با رب انار ترش محلی تهیه می کنند. امروز  قصد داریم تا طرز تهیه زیتون پرورده اصیل گیلانی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای زیتون پرورده

  • زیتون بی هسته 500 گرم
  • مغز گردو آسیاب شده 200 گرم
  • چوچاق چرخ کرده 150 گرم
  • دانه انار ترش 2 قاشق غذا خوری
  • آب انار ترش 2 قاشق غذا خوری
  • رب انار ترش 1 قاشق غذا خوری
  • سیر رنده شده 5 حبه
  • گلپر به میزان لازم

دستور پخت زیتون پرورده

طرز تهیه زیتون پرورده | سلام دنیا

 

1. طرز تهیه زیتون پرورده اصیل گیلانی

بهتر است از زیتون بی هسته استفاده کنید ولی اگر در دسترس نداشتید زیتون را هسته کرده و آماده بگذارید.

2. مرحله دوم

حالا گردو، رب انار، آب انار، چوچاق، سیر، گلپر را با هم مخلوط کرده تا خمیری بدست آید.

3. مرحله سوم

حالا زیتون را به مواد آماده شده افزوده و کاملا مواد را با هم مخلوط می کنیم تا مواد به خورد زیتون ها برود و برای طعمی بهتر چند ساعت در یخچال استراحت دهید.

4. مرحله آخر تهیه زیتون پرورده

حالا زیتون پرورده آماده شده را در ظرف مناسبی ریخته و با دانه انار و یک پر نعنا تزیین و نوش جان کنید.

منبع: وب سایت سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

پوره سیب زمینی نوعی خواک است که از له کردن سیب زمینی و افزون مواد چرب و لطیف کننده در آن استفاده می شود. پوره سیب زمینی اکثرا در رستوران ها برای تزیین بشقاب های غذا و سرو کردن کنار استیک ها به عنوان مکمل غذا و یا برای کودکانی که تازه شروع به خوردن غذاهای جامد کرده اند مناسب است. این خوراک تاریخچه خیلی دوری ندارد و برای اولین بار رسپی آن در سال 1747 منتشر شد. امروز قصد داریم تا طرز تهیه پوره سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای پوره سیب زمینی

  • سیب زمینی:            500 گرم
  • کره :                       100 گرم
  • شیر:                       3/4 پیمانه
  • نمک، فلفل سفید:    به میزان لازم
  • جعفری خرد شده :   به میزان لازم

دستور پخت پوره سیب زمینی


1. طرز تهیه پوره سیب زمینی با شیر

ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید سپس آنها را بپزید. با روش های گفته شده: 1. سیب زمینی ها را داخل قابلمه گذاشته تا جایی که که روی سیب زمینی ها را بپوشاند شیر می ریزیم و اجازه می دهیم تا کل شیر جذب سیب زمینی بشود، سیب زمینی را می پزیم. 2. داخل قابلمه ای نمک بریزید و سیب زمینی ها را روی نمک چیده اجازه دهید تا پخته شود. 3. سیب زمینی ها را در مایکروفر به مدت 10 دقیقه با حرارت بالا بپزید.

 

2. مرحله دوم تهیه پوره سیب زمینی
حالا سیب زمینی ها را پوست کنده و کمی خرد کنید تا از حرارت بیفتد. سپس از یک الک فلزی برای پوره کردن سیب زمینی استفاده کنید.

 

3. مرحله سوم

حالا کره را به شکل نگینی خورد کرده و به سیب زمینی اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کم کم شیر را به مواد افزوده و با مفتول فلزی مخلوط می کنیم. حالا نمک و فلفل را افروده، پوره ما آماده شده است با جعفری تزئین می کنیم. این پوره را می توان در قیف ریخت با ماسوره مختلف شکل داد.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه پوره سیب زمینی مجلسی و خوشمزه

  • مقدار کره این دستور را تا 200 گرم می توانید افزایش دهید.
  • خامه را می توانید جایگزین شیر کنید.

منبع : salamdonya

  • کیانا جان