آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

۱۱ مطلب در فروردين ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

رنگینک یک دسر خوشمزه است که اصالتا به شهر های جهرم، هرمزگان، فارس و بوشهر مربوط می شود. رنگینک یک دسر فوق العاده مقوی و جذاب است که جدا از دسر بودن جایگاه بسیار مهمی در سفره افطاری در ماه رمضان دارد. رنگینک دارای اثر انرژی بخشی است و مناسب برای افرادی است که دچار افت فشار هستند. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه رنگینک خرما را به شما آموزش دهیم. این دستور از وب سایت سلام دنیا، گرفته شده است.

 

مواد لازم برای رنگینک

  • آرد    1 پیمانه
  • کره    125 گرم
  • پودر دارچین    1/2 قاشق مربا خوری
  • پودر هل    1/2 قاشق چای خوری
  • خرما    به میزان لازم
  • گردو    به میزان لازم
  • پودر نارگیل و یا پسته برای تزئین    به میزان لازم

 

دستور پخت رنگینک خرما

طرز تهیه رنگینک خرما | سلام دنیا


1. طرز تهیه رنگینک خرما

ابتدا کره را داخل تابه مناسبی ریخته و اجاره دهید تا ذوب شود، حالا آرد را روی کره الک می کنیم و اجازه می دهیم تا با هم تفت بخورند تا جایی که خامی آرد از بین برود و خوب سرخ شود.


2. مرحله دوم: آماده سازی خرما

حالا روی خرما ها شکافی باریک ایجاد کنید و یک تکه گردو وسط آن بگذارید و بعد خرما ببندید.

 

3. مرحله سوم: افزودن پودر هل و دارچین

پودر هل و دارچین را به آرد تفت خورده می افزاییم و خوب مخلوط کرده و از روی حرارت برمی داریم.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی رنگینک

یک لایه نازک از آرد تفت خورده ته ظرف سرو ریخته و بعد یک لایه خرما می چینیم و بعد باقی مانده مخلوط آرد را روی خرما ریخته و کامل روی خرما ها را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کاملا منسجم شود.

 

5. مرحله آخر: سرو رنگینک

رنگینک آماده شده را از یخچال خارج کرده با پودر پسته یا نارگیل تزئین و نوش جان کنید.

 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

خاگینه نوعی خوراک ایرانی است که به عنوان دسر یا صبحانه نیز مصرف می شود. چیزی شبیه به پنکیک است از نوع ایرانی آن که در شهر های مختلف با مواد اولیه مختلف نیز طبخ می شود. مثلا در شهر تبریز نوعی خاگینه به همراه سبزی طبخ می شود. از انواع خاگینه می توان خاگینه عسلی، تبریزی، گردویی، ماستی، اصفهانی، خاگینه قالبی و کنجدی را نام برد. امروز قصد داریم تا طرز تهیه خاگینه ساده را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای خاگینه

  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • روغن به میزان لازم
  • شیره انگور به میزان لازم

طرز تهیه خاگینه ساده با شیره | سلام دنیا

دستور پخت خاگینه

1. طرز تهیه خاگینه ساده و خوشمزه با شیره انگور

ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه مناسبی شکسته کمی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. حالا آرد را افزوده و با مفتول فلزی آشپزخانه مخلوط می کنیم تا هیچ گلوله ای باقی نماند.

2. مرحله دوم تهیه خاگینه

حالا تابه مناسبی را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن داخل آن می ریزیم و از خمیر آماده شده ملاقه ملاقه داخل تابه ریخته و مواد را سرخ می کنیم.

3. مرحله سوم پخت خاگینه

دو سمت خاگینه که پخته و برشته شد از داخل تابه خارج می کنیم و با شیره انگور سرو می کنیم. می توانیم روی خاگینه مغز گردو خرد شده هم اضافه کرده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه خاگینه

  • برای تهیه خاگینه ساده که با شیره یا عسل سرو می شود از آرد سه صفر قنادی استفاده کنید که رنگ زیبا تری داشته باشد البته که با آرد نانوایی خاصیت بیشتری دارد.
  • برای خاگینه عسلی می توانید مقدار کمی وانیل به این مواد اضافه کنید.
  • اگر خاگینه شما غلظت زیادی داشت یا رقیق بود با مقداری آب یا آرد آن را به غلظت ماست هم زده برسانید.

منبع: سایت سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

سوپ عدس یکی از مغذی ترین سوپ هاست. سوپ عدس دارای مواد مغذی مثل: پروتئین، فیبر، آهن و کلسیم است که برای بدن مقوی و غذایی مناسب برای زمانی است که سرماخوردگی دارید و یا زکام هستید. سوپ عدس بسیار مناسب برای عزیزان گیاه خوار و همچنین یک غذای مناسب برای وعده افطار می باشد. این دستور از بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا، گرفته شده است، قصد داریم تا طرز تهیه سوپ عدس را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای سوپ عدس

  • عدس پخته شده: 2 لیوان
  • هویج نگینی ریز شده: 1 عدد
  • پیاز نگینی شده: 1 عدد
  • کرفس نگینی ریز شده 1: ساقه
  • گوجه فرنگی نگینی: 1 فنجان
  • سیر له شده: 3 حبه
  • نمک، فلفل، رزماری، آویشن: به میزان لازم
  • عصاره مرغ برای پخت مواد: به میزان لازم
  • پنیر پارمزان:به میزان لازم
  • روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ عدس | سلام دنیا

دستور پخت سوپ عدس

1. طرز تهیه سوپ عدس خوشمزه با سبزیجات
اولین مرحله برای تهیه سوپ عدس، تفت دادن سبزیجات می باشد. برای این کار داخل قابلمه مناسبی روغن زیتون ریخته و هویج، کرفس، پیاز و سیر را در آن خوب تفت دهید و نمک، فلفل، آویشن را به آن بیفزایید. عطر مواد که بلند شد عصاره مرغ را افزوده و اجازه دهید تا سبزیجات کاملا پخته شوند.

2.مرحله دوم: افزودن گوجه به سوپ عدس
حالا که سبزیجات به اندازه کافی پخته شد گوجه ها را به همراه رزماری به سوپ می افزاییم و اجازه می دهیم تا 15 دقیقه با هم پخته شود.

3.مرحله سوم: افزودن عدس
حالا عدس پخته شده را به باقی مواد افزوده و اجازه می دهیم سوپ به غلظت مناسب برسد.

4.مرحله چهارم: افزودن پنیر
پنیر پارمزان پودری را به سوپ افزوده و سوپ را از روی حرارت برمی داریم.

5.مرحله آخر: سرو سوپ عدس
سوپ عدس را در ظرف مناسبی ریخته و با تکه های نان تست شده سرو نمایید.

 

 

 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

رولت گوشت نوعی غذای شیک و مناسب برای پذیرایی ها است زیرا این غذا را از قبل می توانید آماده در یخچال یا فریزر نگهداری کنید و فقط روز مهمانی با سس آن را بپزید. این غذا می تواند غذایی برای پیک نیک و یا تغذیه کودکان هم باشد. رولت ها انواع مختلف دارند که با مواد مختلف هم پر می شوند. در این دستور  طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده با زرشک و گردو را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای رولت گوشت

  • گوشت چرخ کرده    500 گرم
  • تخم مرغ    1 عدد
  • پیاز    1 عدد
  • زرشک    2 قاشق غذا خوری
  • گردو    2 قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ    2 قاشق غذا خوری
  • جعفری ساطوری شده    2 قاشق غذا خوری
  • رب    2 قاشق غذا خوری
  • سیر رنده شده    1 حبه
  • زعفران دم شده    به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زرد چوبه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
  • آب جوش    نصف لیتر

دستور پخت رولت گوشت  با گردو و زرشک

طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده

 

1. طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده خوشمزه

ابتدا پیاز را رنده کرده، آب آن را جدا می کنیم. سپس گوشت، تخم مرغ و ادویه را افزوده و به مدت 5 دقیقه با هم ورز می دهیم تا بافتی منسجم پیدا کند. بعد آن را داخل یخچال می گذاریم.

 

2. مرحله دوم پخت رولت گوشت

حالا مواد میان رولت را آماده می کنیم. پیاز داغ، زرشک شسته و خشک شده، جعفری و گردو را با هم مخلوط کرده و آماده می گذاریم.

 

3. مرحله سوم پخت رولت گوشت

در این مرحله، داخل قابلمه ای روغن ریخته و سیر و ادویه را با هم تفت می دهیم. سپس پیاز داغ و رب را افزوده تفت می دهیم رنگ رب که آزاد شد آب جوشیده را افزوده و اجازه می دهیم با حرارت کم بجوشد و کمی غلیظ شود.

 

4. مرحله چهارم پخت رولت گوشت

روی میز کار، پلاستیک فریزر بزرگی پهن می کنیم؛ سپس گوشت را روی آن ریخته و با دست به شکل یک مستطیل در می آوریم حالا از مواد آماده شده روی سطح گوشت به صورت یکسان پخش می کنیم و گوشت را به کمک پلاستیک از یک سمت رول می کنیم و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال می گذاریم.

 

5. مرحله پنجم تهیه رولت گوشت چرخ کرده

تابه ای مناسب سایز رولت را انتخاب کرده داخلش روغن ریخته و روی حرارت بگذارید حالا رولت گوشت را از داخل پلاستیک در آورده و داخل تابه دور تا دور آن را سرخ کنید. در نهایت سس آماده شده را روی رولت ریخته در ظرف را به مدت 1 ساعت بگذارید تا رولت مغز پخت شود.

 

6. مرحله ششم پخت رولت گوشت

حالا رولت کاملا پخته شده است. سس آن غلیظ و به روغن افتاده. رولت را به کمک کاردکی از ظرف خارج کرده داخل ظرف سرو بگذارید برش داده و نوش جان کنید.

 

منبع: salamdonya

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

دلمه بادمجان، یک غذای خوشمزه است. دلمه  نوعی خوراکی است به معنی پر شده می باشد. اصالت این غذا به قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی بر می گردد و کشور آذربایجان در سال 2017 دلمه را ثبت یونسکو کرد. دلمه انواع مختلف دارد از جمله دلمه برگ مو، دلمه بادمجان، دلمه برگ کلم، دلمه پیاز و دلمه گوجه که غالبا این غذا در بهار طبخ می شود. در این آموزش که از بخش آشپزی  وب سایت سلام دنیا گرفته شده است، قصد داریم تا طرز دلمه بادمجان را که از نوعی بادمجان آمریکایی تهیه می شود را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای دلمه بادمجان

  •     بادمجان دلمه ای    4 عدد
  •     پیاز    1 عدد
  •     گوشت چرخ شده    100 گرم
  •     سبزی دلمه    200 گرم
  •     لپه    50 گرم
  •     برنج    50 گرم
  •     سیر    2 حبه
  •     رب    2 قاشق چایخوری
  •     نمک، فلفل، زرد چوبه،    به میزان لازم
  •  

دستور پخت دلمه بادمجان

طرز تهیه دلمه بادمجان ترکی | سلام دنیا


1.طرز تهیه دلمه بادمجان آذری

ابتدا برنج را شسته، نمک می زنیم. حالا برنج را داخل قابلمه ای که آب در آن در حال جوش است می ریزیم و برنج را کمی دان تر آبکش می کنیم و آماده می گذاریم. لپه را هم شسته و با مقداری آب نیم پز کرده و کنار می گذاریم.


2. مرحله دوم تهیه دلمه بادمجان

در این مرحله کلاهک بادمجان ها را جدا کرده و داخل آنها را با یک قاشق کوچک خالی می کنیم و آماده می گذاریم.

 

3. مرحله سوم تهیه دلمه بادمجان

پیاز و سیر را نگینی می کنیم و در تابه مناسبی به همراه روغن تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود. حالا رب، ادویه و گوشت را می افزاییم و تا تغییر کردن رنگ گوشت آنها را تفت می دهیم. در این مرحله لپه، برنج و سبزی را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم. حالا مواد دلمه ما آماده است.

 

4. مرحله چهارم تهیه دلمه بادمجان

در این مرحله بادمجان ها را با مواد آماده شده پر می کنیم درب آنها را می گذاریم و به شکل منظم در قابلمه مناسبی که با روغن چرب کرده ایم می چینیم و 1 قاشق رب را در 1 لیوان آب جوش حل کرده ادویه می زنیم و روی بادمجان ها می ریزیم. و اجازه می دهیم به مدت 60 دقیقه به طور کامل پخته شود و سس آن به روغن بیفتد. حالا در ظرف مناسب سرو کرده با نان سنگک تازه و سبزی خوردن فصل نوش جان کنید.

 

سبزی دلمه بادمجان

سبزی دلمه شامل: تره 50 گرم ، جعفری 50 گرم، مرزه 25 گرم، ترخون 25 گرم، پیازچه 25 گرم، نعنا 25 گرم را با هم مخلوط کرده خرد کنید و در انواع دلمه استفاده کنید. 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

کلم پلو این غذای سنتی و لذیذ ایرانی که عطر آن هوش از سر می برد در کنار یک سالاد شیرازی ترکیب بهشتی برای یک ضیافت خانوادگی را رقم میزند. اصولا کلم پلو با کلم قمری تهیه می شود، ولی چنانچه کلم قمری در دسترس ندارید از کلم پیچ سفید استفاده کنید. با مصرف این غذا از خواص بی نظیر آن مانند دریافت ویتامین A و C، فولیک اسید و خواص ضد سرطانی آن بهرمند شوید. امروز می خواهیم طرز تهیه کلم پلو شیرازی اصل را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کلم پلو شیرازی

  • برنج 4 پیمانه

  • پیاز 1 عدد

  • گوشت چرخ کرده 250 گرم

  • کلم 400 گرم

  • سبزی معطر 250 گرم

  • روغن جهت سرخ کردن به میزان لازم

  • نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران دم شده به میزان لازم

 

دستور پخت کلم پلو شیرازی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی | سلام دنیا

1. طرز تهیه کلم پلو خوشمزه و مجلسی

ابتدا پیاز را رنده ریز می کنیم و به گوشت چرخ شده می افزاییم به همراه نمک، فلفل و زعفران حسابی ورز می دهیم تا بافت منسجمی پیدا کند. حالا کوفته ریزه ها را از گوشت آماده شده درست می کنیم و آنها را نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم. داخل تابه ای روغن ریخته و کوفته ریزه ها را تفت می دهیم بعد از اینکه تفت خورد؛ درب تابه را می گذاریم تا کاملا پخته شوند.

 

2. مرحله دوم تهیه کلم پلو

در این مرحله داخل تابه بزرگی کمی روغن ریخته و کلم های خلال شده را داخل آن تفت می دهیم؛ وقتی کلم ها کاملا نرم شدند کمی نمک و زعفران افزوده و کنار می گذاریم.

 

3. مرحله سوم پخت کلم پلو

حالا برنج را پاک کرده، شسته و با نمک به مدت یک ساعت خیس کنید. سپس داخل قابلمه مناسبی آب ریخته اجازه می دهیم تا بجوشد. زمانیکه به جوش آمد برنج خیس شده را به آن افزوده و زمانی که برنج همراه با آب جوش به سطح قابلمه آمد سبزی را افزوده و برنج را آبکش و آماده می گذاریم.

 

4. مرحله چهارم پخت کلم پلو

داخل قابلمه بزرگی ته دیگه مورد علاقه مان را می چینیم و بعد به ترتیب از برنج، کلم آماده شده و کوفته ریزه به صورت لایه لایه قرار داده در نهایت آب روغن و زعفران روی برنج می دهیم و زمان می دهیم تا کاملا دم بکشد.

 

5. سرو کلم پلو

برنج دم کشیده را در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کلم پلو شیرازی:

  • سبزی معطر این غذا شامل ترخون و ریحان به میزان مساوی می باشد.

  • برای تهیه یک کلم پلوی مجلسی بهتر است از کره محلی استفاده کنید.

  • شیرازی های عزیز این غذا را با سبزی تازه طبخ می کنند.

منبع: salamdonya

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

پاستا با سس پستو یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین سس هایی است که برای پاستا می توان استفاده کرد. سس پستو از ترکیب دو مدل پنیر، روغن زیتون بکر، سیر، ریحان سبز تازه و دانه کاج تشکیل شده است. این پاستا به راحتی در عرض چند دقیقه قابل طبخ است. در آموزش آشپزی امروز، قصد داریم تا طرز تهیه پاستا با سس پستو را به شما آموزش دهیم. این دستور از سایت سلام دنیا گرفته شده است.

مواد لازم برای پاستا پنه با سس پستو

  • ریحان سبز    3 پیمانه

  • گردو    1/4 پیمانه

  • روغن زیتون    1/2 پیمانه
  • پنیر پارمزان    1/2 پیمانه
  • سیر    3 حبه
  • پاستا پنه    1 بسته

دستور پخت پاستا پنه با سس پستو

طرز تهیه پاستا ایتالیایی با سس پستو


1. طرز تهیه پاستا با سس پستو

ابتدا یک بسته پاستا را در آب در حال جوش ریخته و بعد از گذشت 8 تا 10 دقیقه (زمانی که دیگر مغزش سفید نباشد) آبکش می کنیم و آماده می گذاریم.

 

2. طرز تهیه سس پستو برای پاستا پنه

در این مرحله، داخل میکسر کوچک ریحان، روغن زیتون، سیر، پنیر و مغز گردو را ریخته و تا جایی که یک پوره لطیف حاصل شود آسیاب می کنیم. در نهایت نمک و فلفل را افزوده و سس پستو لذیذ ما آماده شد.


3. مرحله سوم پخت پاستا پستو

حالا به دو روش می توانیم عمل کنیم .اینکه سس را به پنه افزوده کمی هم حرارت دهیم و بعد سرو کنیم و یا اینکه پنه را در ظرف سرو ریخته و از سس روی آن بریزیم و با کمی مرغ گریل شده و پنیر پارمیزان تزیین کنیم.

 

منبع : سایت سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

مرغ مجلسی یک غذای محبوب می باشد که در اکثر مراسم مذهبی و مجالس به طرق مختلف طبخ می شود. اگر یک مرغ مجلسی خوش عطر و بو را بتوانید درست کنید برای خیلی از غذا ها مورد نیاز شما است. مثلا سرو کردن کنار باقالی پلو، زرشک پلو، شیرین پلو، مرصع پلو و....در این آموزش آشپزی قصد داریم تا طرز تهیه مرغ مجلسی زعفرانی اعلا و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای مرغ مجلسی

  • مرغ کوچک    1 عدد

  • پیاز    2 عدد

  • قارچ    2 عدد
  • سیر    1 حبه
  • زعفران غلیظ دم شده    5 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم

دستور پخت مرغ مجلسی

طرز تهیه مرغ زعفرانی مجلسی خاص | سلام دنیا

1. طرز تهیه مرغ مجلسی زعفرانی

ابتدا پیاز را را به شکل نگینی برش می دهیم و داخل قابلمه ای با روغن کاملا سرخ می کنیم. اواخر طلایی شدن پیاز یک حبه سیر رنده شده را به همراه قارچ به پیاز اضافه می کنیم و مقدار کمی زرد چوبه و فلفل می زنیم.

 

2. مرحله دوم تهیه مرغ مجلسی
 

حالا پیاز را از داخل تابه خارج کرده و مرغ آغشته به زعفران را داخل روغن پیاز، سرخ می کنیم تا طلایی شود.

 

3. مرحله سوم پخت مرغ مجلسی
 

حالا مخلوط پیاز را به مرغ افزوده و روی آن آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم پخته شود.


4. مرحله چهارم پخت مرغ مجلسی

مرغ ما باید اندازه 2 استکان آب آخر پخت داشته باشد. حالا نمک و باقی زعفران را اضافه کرده و مرغ مجلسی ما برای سرو در کنار هر آنچه میل دارید آماده است.

 

منبع:  salamdonya.com

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

سالاد سزار یک سالاد خوشمزه و پرطرفدار در منو رستوران هاست که اصالت ایتالیایی دارد و توسط سزار کاردینی در سال 1924 با محتویات یخچال و با ابتکار خود برای بار اول سالاد سزار را آماده کرد و همینطور به نام خودش نیز ثبت شد. این سالاد با توجه به داشتن نان و مرغ نه تنها پیش غذای کامل بلکه می تواند یک وعده اصلی باشد. سالاد سزار با تنوع زیای آماده می شوند. این رسیپی از بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا  قصد داریم تا طرز تهیه سالاد سزار را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای سالاد سزار

  • مغز کاهو (قسمت های ترد با رنگ روشن کاهو)    4 عدد

  • فیله مرغ    5 عدد

  • سیر    2 حبه
  • نان تست    5 برش
  • نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون    به میزان لازم

مواد لازم برای سس سالاد سزار    

 

  • سس مایونز    10 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون    12 قاشق چایخوری
  • سس خردل    4 قاشق غذا خوری
  • سرکه بالزامیک یا معمولی    4 قاشق غذا خوری
  • پنیر پامزان پودری    10 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل    به میزان لازم
  • سیر    1 حبه
  • آبلیمو    1 قاشق غذا خوری

دستور پخت سالاد سزار
طرز تهیه سالاد سزار با مرغ در خانه

1. طرز تهیه سالاد سزار خانگی اصل رستورانی

ابتدا سیر را رنده ریز کرده و کنار می گذاریم. کاهو را شسته و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. نان تست را روی تخته کار با چاقوی اره ای به شکل مکعبی خرد می کنیم.

 

2. مرحله دوم تهیه سالادسزار با مرغ گریل

حالا مرغ را با چند قطره روغن زیتون سیر رنده شده، آبلیمو، نمک، فلفل و آبلیمو مزه دار کرده و داخل تابه ای گریل می کنیم. بعد از اینکه دو طرف مرغ کاملا پخته شد از تابه خارج می کنیم.

 

3. مرحله سوم تهیه سالاد سزار

حالا نان تست برش خورده را در همان تابه مرغ با مقدار کمی روغن و ادویه تفت می دهیم تا برشته شود.

 

4. مرحله چهارم تهیه سس سالاد سزار

برای تهیه سس مخصوص سزار، کلیه مواد اعم از: سس مایونز، روغن زیتون، سس خردل، سرکه، آبلیمو، سیر رنده شده، نمک ، فلفل و نیمی از پنیر پارمزان را داخل ظرفی ریخته مخلوط می کنیم و سس آماده است.

 

5. مرحله پنجم سالاد سزار

حالا کاهوها را حدودا یک سانتی متری برش داده و داخل ظرف مناسبی می ریزیم و روی آن را با تکه های مرغ و نان می پوشانیم و در نهایت با سس و پنیر پارمزان کار را تمام می کنیم.  نوش جان

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه سالاد سزار اصل رستورانی خوشمزه با مرغ

  • حتما از مغز کاهو برای سالاد استفاده کنید.
  • سالاد را تک نفره داخل ظرفی گود سرو کنید.
  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

خاگینه یک نوع پیش‌غذا یا عصرانه ساده و  صبحانه خوشمزه است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. از آنجا که خاگینه از غذاهای معروف آذربایجان است محلی‌های آذربایجان آن را قیقناخ هم می‌نامند. ماده اصلی تشکیل دهنده خاگینه تخم مرغ و شیره است، در واقع کلمه خاگینه از خاگ که به معنی تخم مرغ است می‌آید. خاگینه انواع مختلف دارد و به روش های مختلفی نیز آماده می شود: ماهیتابه ای و یا قالبی. از انواع آن می توان خاگینه قالبی، خاگینه ساده، خاگینه گردو، خاگینه تبریزی یا قیقناخ، خاگینه عسلی، خاگینه اصفهانی، خاگینه کنجدی را نام برد. رسپی این غذا از سایت آشپزی پارسی دی گرفته شده است.

 

مواد لازم برای تهیه خاگینه ساده

  • آرد ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • زعفران دم کرده نصف استکان
  • شیره نصف لیوان
  • ماست نصف لیوان
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

دستور پخت خاگینه

طرز تهیه خاگینه با ماست و شیره انگور

مرحله اول: آماده سازی تخم مرغ

تخم مرغ را زرده سفیده را از هم جدا می کنیم. باهمزن برقی هر کدام از زرده و سفیده را  به مدت ۳-۵ دقیقه خوب هم میزنیم. سفیده ها را نیازی نیست که خیلی هم بزنیم تا  صفت شود و مانند سفیده کیک آماده سازی شود. همین که کمی پف کرد و سفیده رنگ شد کافی است. زرده ها را هم به مدت ۳-۵ دقیقه کامل میزنیم تا کاملا کشدار شود.

 

مرحله دوم: ترکیب مواد مایه

تخم مرغ ها که آماده شد را با هم ترکیب کرده و شیره، زعفران و ماست را به همراه زعفران دم کرده به نرکیب خاگینه اضافه می کنیم و با لیسک خوب باهم مخلوط می کنیم.

 

مرحله سوم: آرد

آرد را به همراه بکینگ پودر با هم یک مرتبه الک می کنیم. و به ترکیب آماده شده خاگینه اضافه می کنیم.

 

مرحله چهارم: پخت خاگینه

مایه خاگینه ما آماده می باشد. در یک ظرف مورد نظر مثل ماهی تابه، روی حرارت متوسط می گذاریم و مایه خاگینه را در ظرف می ریزیم. زمان میدهیم که یک طرفش آماده شود و برمیگردانیم تا طرف دیگر خاگینه هم آماده شود. در ظرف مورد نظر سرو می کنیم و به صورت دلخواه تزئین می کنیم.

نکات مهم در تهیه خاگینه مجلسی

  • همانطور که در مقدمه گفته شد خاگینه انواع مختلف دارد. با نوجه به  افزودنی هایی که در خاگینه استفاده شده نام خاگینه را برخود گرفته مانند خاگینه گردو.
  • برای تزئین می توانیم از خلال پسته و پودر پوسته استفاده کنید.
  • برای داشتن خاگینه قالبی، خاگینه که آماده شد در قالب مورد نظر میریزیم و داخل فر یا حتی بر روی شعله گاز آماده می کنیم.
  • به جای استفاده از شیره هم می توانید شربت بار(شکر ۲ لیوان به همراه ۱ لیوان آب و عرق هل و گلاب) تهیه کنید و جایگزین کنید.
  • کیانا جان