آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

آشپزی کیانا

روش درست کردن برترین غذاها و شیرینی ها

۱۳ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

باقالی پلو یکی از غذا های مجلسی و پر طرفدار ما ایرانی ها است که در مراسم خاص و یا مجالس عروسی هم جا دارد. باقالی پلو معمولا به همراه یک مدل گوشت پخته شده سرو می شود. مثل گوشت گوساله لخم، ماهیچه گوسفندی و یا مرغ که این غذا با هر سه این موارد بسیار خوشمزه و مجلسی می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه باقالی پلو با مرغ را به شما آموزش دهیم. 

 

مواد لازم برای باقالی پلو با مرغ زعفرانی

  • برنج 3 پیمانه
  • شوید تازه ساطوری شده 1/5 پیمانه
  • باقالی سبز 2 پیمانه
  • کره یا روغن جامد 50 گرم
  • نمک و زعفران دم شده به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه مرغ زعفرانی

  • مرغ بنا به سلیقه ران یا سینه 4 تکه
  • پیاز خلالی شده 2 عدد
  • سیر 1 حبه
  • نمک، فلفل،پودر پاپریکا به میزان لازم
  • زعفران دم شده به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه باقالی پلو با شوید تازه و مرغ

دستور پخت باقالی پلو با مرغ زعفرانی

1. طرز تهیه باقالی پلو با مرغ زعفرانی

اولین مرحله، آماده کردن مواد اولیه باقالی پلو است، برای این کار، ابتدا پیاز ها را پوست گرفته و خلالی برش می دهیم. سیر را هم پوست کنده و رنده می کنیم. برنج را پاک می کنیم و می شوییم و برای 2 ساعت به همراه نمک خیس می کنیم.

 

2. مرحله دوم: پخت مرغ

قابلمه مناسبی را برای پخت مرغ در نظر گرفته و داخل آن کمی روغن ریخته و پیاز ها را داخل روغن ریخته و کمی تفت می دهیم؛ حالا مرغ و سیر را افزوده تا تغییر کردن رنگ سطح رویی مرغ آن را تفت می دهیم. در نهایت نمک، فلفل و پودر پاپریکا را افزوده و یک لیوان آب جوش روی آن میریزیم و با حرارت کم اجازه می دهیم تا مرغ ها کاملا پخته شوند (سعی کنید پیاز ها در کف قابلمه قرار گرفته باشند و مرغ روی آنها)

 

3. مرحله سوم: آماده سازی برنج

قابلمه ای مناسب را روی حرارت گذاشته و داخل آن آب می ریزیم آب که به جوش آمد نمک را اضافه کرده آب برنج خیس خورده را خالی کرده و برنج را داخل قابلمه می ریزیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن باقالی به برنج

بعد از گذشت چند دقیقه از پخت برنج مشاهده می کنید که برنج ها به سطح آب در حال جوش آمده اند، حالا باقالی را به برنج افزوده و بعد از چند جوش برنج را آبکش می کنیم و روی برنج و باقالی حتما آب ولرم می ریزیم.

5. مرحله پنجم: دم گذاشتن باقالی پلو

حالا ته قابلمه مورد نظر را روغن ریخته و با ته دیگ دلخواه پر کنید. بعد یک لایه برنج داخل قابلمه ریخته و یک لایه از شوید ساطوری شده تا اینکه شوید و برنج تمام شود، حالا دم کنی گذاشته و برای حدود 50 دقیقه دم می گذاریم.

 

6. مرحله ششم: تکمیل چاشنی غذا

داخل شیر جوش، کره را آب کرده و به آن زعفران دم شده بیفزایید و داغ داغ روی برنج بریزید. مرغ که بعد از گذشت 1 ساعت کاملا پخته شده و در یک مایع غلیظ و خوشمزه غلتان است. حالا زعفران دم شده را به مرغ می افزاییم، اکنون مرغ زعفرانی ما آماده است.

 

7. مرحله آخر: سرو با قالی پلو با مرغ

حالا باقالی پلو را داخل ظرف زیبایی کشیده و مرغ زعفرانی را در کنار آن قرار دهید در کنار سبزی خوردن تازه نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه باقالی پلو

  • برای باقالی پلو مجلسی حتما از باقالی تازه و سبز استفاده کنید.
  • در صورت در دسترس نداشتن شوید تازه از شوید خشک استفاده کنید (مطابق سلیقه تان که پر شوید دوست دارید یا کم شوید)

منبع: salamdonya.com

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

سس پنیری یا دیپ پنیری امروزه در رستوران ها و فست فود بسیار پر طرفدار شده است. می توانید این سس را کنار سینی مزه خود درست کنید و با انواع ساندویج ها و برگر ها سرو کنید. در کشور های شرقی این سس پنیری را با لابستر سرو می کنند، پنیر چدار در ۸۰۰ سال پیش به طور تصادفی کشف شد. این پنیر یکی از محبوب ترین ها در کشور انگلیس و سپس در آمریکا می باشد. با ما همراه باشید برای آموزش طرز تهیه سس پنیری زرد کره ای خوشمزه بدون شیر برای سیب زمینی و ساندویچ.

مواد لازم برای تهیه سس پنیری بدون شیر

  • خامه پر چرب ۱/۲ لیوان
  • پودر سیر ۱/۲ قاشق مربا خوری
  • کره ۱ ق غذا خوری
  • آرد ۱ ق غذا خوری
  • پنیر چدار رنده شده ۱ لیوان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سس پنیری

طرز تهیه سس پنیری زرد کره ای برای سیب زمینی و ساندویچ

مرحله اول : تفت آرد و کره

ابتدا یک شیر جوش یا ظرف گود و نسوز را روی حرارت می گذاریم و کره را اضافه می کنیم تا ذوب شود، آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و الک کنید سپس به کره اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خوب مخلوط شوند و آرد طلایی شود.

 

مرحله دوم : اضافه کردن خامه

خامه را با تند ترین دور همزن خوب بزنید اگر خامه خیلی سفت بود مقداری شیر اضافه کنید سپس مخلوط خامه را به آردمون اضافه می کنیم.

 

مرحله سوم : اضافه کردن پنیر چدار

پنیر چدار را رنده کنید و به مخلوط مون اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد و همه مواد به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند و در آخر پودر سیر و مقداری فلفل را اضافه می کنیم و از روی حرارت برداشته و با غذای مورد نظر سرو می کنیم. نوش جان

نکات کلیدی تهیه سس پنیری زرد

  • در تمامی مراحل حرارت باید بسیار ملایم و کم باشد.
  • در صورت تمایل در انتها مقداری پنیر پارمزان اضافه کنید.
  • اگر از رنگ سس راضی نبودید مقداری زعفران به آن اضافه کنید.
  • می توانید از پنیر های ورقه ای نیز استفاده کنید در آن صورت نیازی به رنده شدن نیست.
  • این سس به صورت تند نیز سرو می شود.
  • این سس را سعی کنید برای هر بار استفاده تهیه کنید تا تازه باشد.
  • می توانید این سس را بمدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

منبع : پارسی دی 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

ترشی کلم قرمز یکی از کاربردی ترین ترشی هایی است که در کل فصول سال می توان آن را تهیه کرد. ترشی کلم قرمز معمولا طرفداران زیادی دارد و به عنوان دور چین غذا ها و یا سالاد ها همیشه مصرف می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ترشی کلم قرمز را به شما آموزش بدهیم.

مواد لازم برای ترشی کلم قرمز

  • کلم قرمز 500 گرم
  • نمک 1 قاشق غذا خوری
  • سرکه سفید به میزان لازم

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

دستور پخت ترشی کلم قرمز

1. طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه رستورانی

مرحله اول تهیه ترشی کلم قرمز: کلم را شسته و به باریک ترین حالت ممکنه خرد کنید که هر چقدر کلم ها باریک تر باشند ترشی زیبا تری خواهیم داشت.

 

2. مرحله دوم: نمک پاشی کلم قرمز

حالا که کلم ها آماده شد، آنها را داخل ظرف بلوری ریخته و روی سطح آن را کاملا نمک پاشی می کنیم.

 

3. مرحله سوم: استراحت دادن به کلم قرمز

کلم را خوب مخلوط می کنیم تا نمک به کل قسمت های کلم برسد. و 30 دقیقه استراحت می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن سرکه

حالا کلم ها را داخل شیشه مناسبی ریخته و با سرکه پر می کنیم، طوری که سرکه به اندازه یک بند انگشت روی کلم ها را بپوشاند.

 

5. مرحله آخر: نگهداری ترشی کلم قرمز

درب شیشه را بسته و برای یک هفته در جایی که نور نبیند، قرار می دهیم تا ترشی کلم ما آماده شود. حالا باید در طول زمان مصرف در یخچال نگهداری شود.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه ترشی کلم قرمز

  • برای اینکه طعم سرکه آزار دهنده نباشد یک تکه نبات هم داخل سرکه بیندازید.

منبع: وب سایت سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

میگو پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد. این غذای خوشمزه اصالتا متعلق به استان های جنوبی کشورمان مثل بوشهر و خوزستان می باشد، البته امروزه میگو پلو را به دلیل طعم بسیار خوبش در تمام شهرهای کشور طبخ می کنند.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر میگو پلو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری میگو پلو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. پس با ما همراه باشید با آموزش میگو پلو جنوبی زعفرانی ساده و مجلسی با سبزی.

مواد لازم میگو پلو مجلسی

  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • برنج ۳ پیمانه
  • گشنیز ۵۰ گرم
  • میگو پاک شده ۳۰۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • زعفران ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

میگو پلو , طرز تهیه میگو پلو , کالری میگو پلو , ld', g,

طرز تهیه میگو پلو زعفرانی جنوبی با سبزی

ابتدا پیاز و سیرها را پوست می گیریم و آبکشی می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود سپس پیاز و سیر را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند و آن وقت به هر میزان که تمایل دارید زردچوبه ،نمک و فلفل سیاه روی پیاز و سیر می ریزیم و مجددا تفت می دهیم تا پیاز و سیر تغییر رنگ بدهند و طلایی شوند و آن وقت میگوها را نیز اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا ادویه ها به خورد میگوها نیز برود.

 

زمانی که رنگ میگوها تغییر کرد رب گوجه فرنگی را می افزاییم و خوب مواد را با هم تفت می دهیم تا منسجم شوند. سپس زعفران دم کرده را با ۱ لیوان آب داغ به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و حرارت را ملایم می کنیم تا سس میگو پلو بجوش بیاید و غلیظ شود تا جایی که دیگر آبی در سس وجود نداشته باشد. گشنیز را که از قبل خرد کرده ایم را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

 

در قابلمه ای آب می ریزیم و مقداری نمک و روی حرارت زیاد اجازه می دهیم تا بجوش بیاید و سپس برنج را ۲ الی ۳ بار آب می گیریم و آب آن را بیرون می ریزیم تا تمیز شسته شود و سپس داخل آب جوش می ریزیم و یک هم می زنیم و اجازه می دهیم تا نیم پز شود.

 

یک دانه از برنج را زیر دندان می گیریم و اگر اطراف آن نرم بود ولی مغزش سفت بود نیم پز شده است،برنج را در آبکش می ریزیم و قابلمه را می شوییم و روی حرارت می گذاریم تا داخلش خشک شود، بعد روغن کف آن می ریزیم و برای ته دیگ نان یا سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم و حلقه حلقه می کنیم و کف قابلمه می چینیم و مقداری از برنج را روی ته دیگ می ریزیم و کمی از سس روی آن می ریزیم و مجددا برنج و لایه بعد سس میگو می ریزیم تا موادمان تمام شود و لایه آخر برنج باشد.

 

اگر نیاز بود کمی آب و روغن روی برنج می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم تا داخل قابلمه بخار بپیچد و سپس کم می کنیم تا خوب پلو بپزد. پس از پخت مواد را زیر و رو می کنیم تا خوب مخلوط شوند و در دیس می کشیم. نوش جان

 

منبع : سایت آشپزی پارسی دی

 

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین و زیبا ترین میوه های فصل بهار است که بسیار پر طرفدار می باشد. شربت توت فرنگی را به راحتی با رعایت چند نکته ریز در منزل تهیه و نوش جان کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت توت فرنگی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای شربت توت فرنگی

  • آب    1 پیمانه
  • شکر    1 پیمانه
  • توت فرنگی    2 پیمانه
  • آبلیمو    1 قاشق چایخوری

طرز تهیه شربت توت فرنگی | سلام دنیا


دستور پخت شربت توت فرنگی

1. طرز تهیه شربت توت فرنگی خوشمزه و خوشرنگ

مرحله اول آماده سازی شربت: ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم و آنقدر مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل شود و آب به جوش آید.

 

2. مرحله دوم: افزودن توت فرنگی

حالا توت فرنگی را به شربت در حال جوش بیفزایید و به مدت 10 دقیقه دیگر اجازه دهید تا بجوشد و به غلظت برسد.

 

3. مرحله سوم: افزودن آب لیمو

حالا آب لیمو را افزوده و شربت را از روی حرارت برمی داریم و از صافی رد می کنیم تا توت فرنگی ها از شربت جدا شوند.

 

4. مرحله چهارم: سرو و نگهداری شربت توت فرنگی

شربت آماده شده را داخل شیشه مناسبی ریخته و بعد از سرد شدن در یخچال نگهداری کنید. و هر بار با مقداری آب خنک مخلوط کرده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت توت فرنگی 

  • از توت فرنگی های جدا شده می توانید برای دسر و اسموتی ها استفاده کنید.
  • می توانید شربت را صاف نکرده و با گوشت کوب برقی توت فرنگی ها را قدری له کنید تا یکدست شود و در شربت بماند.

منبع: وب سایت سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

کیک زبرا یکی از کیک های خوشمزه و زیباست که مایه کیک به شکلی ریخته می شود که در انتهای پخت کیک شکلی مانند پوست (گوره خر) پیدا می کند. برای کیک زبرا از پودر کاکائو با کیفیت و پر رنگ استفاده می شود. امروز در بخش آشپزی قصد داریم تا طرز تهیه کیک زبرا را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کیک زبرا

  • آرد سفید 2/5 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک زبرا | سلام دنیا

دستور پخت کیک زبرا با شیر در خانه

1. طرز تهیه کیک زبرا

ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را به مدت 7 دقیقه با هم مخلوط می کنیم تا مایعی کرمی و کشدار بدست بیاید.

 

2. مرحله دوم: افزودن شیر و روغن

سپس روغن و شیر را به مواد افزوده و به میزانی که مواد کاملا یکدست شوند مخلوط می کنیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن آرد

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و روی مواد کیک الک می کنیم و به آهستگی مخلوط می کنیم تا مایه کیک ما آماده شود.

 

4. مرحله چهارم: روش دو رنگ کردن کیک

در این مرحله مواد را به دو قسمت تقسیم می کنیم و نیم آن را داخل کاسه ای دیگر می ریزیم و پودر کاکائو را به یکی از کاسه ها افزوده خوب مخلوط می کنیم تا خمیری شکلاتی رنگ بدست بیاید.

 

5. مرحله پنجم: تکنیک ریختن مواد کیک زبرا

حالا داخل تابه کیک را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم و بعد از مایع کرم رنگ یک ملاقه مرکز تابه ریخته و بعد یک ملاقه از خمیر شکلاتی مرکز خمیر قبلی می ریزیم این کار را تا اتمام خمیر ها ادامه می دهیم.

 

6.مرحله آخر: قرار دادن کیک زبرا در فر 

کیک را به مدت 45 تا 55 دقیقه در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می پزیم. بعد از گذشت این زمان با خلال چوبی تست می کنیم اگر خمیر به خلال چوبی نچسبید، از فر خارج کنید. و این کیک خوشمزه و زیبا نوش جانتان.

منبع: وب سایت سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

جوجه چینی یک نوع فست فود ترد و خوشمزه به حساب می آید که بسیار مورد توجه علاقه مندان به غذاهای تهیه شده با مرغ می باشد. جوجه چینی تهیه شده است از برش های باریک و بلندی از مرغ که در خمیر بنیه زده غلتانده شده و در روغن داغ سرخ می شود. در بخش آشپزی امورز قصد داریم تا طرز تهیه جوجه چینی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای جوجه چینی

  • مرغ    500 گرم

  • آبلیمو    2 قاشق غذا خوری

  • زعفران    1 قاشق غذا خوری
  • نمک    به میزان لازم

مواد لازم برای خمیر بنیه    

  • تخم مرغ    2 عدد
  • ماءالشعیر کلاسیک    1 لیوان
  • آرد گندم    2 لیوان
  • بیکینگ پودر    1 قاشق مربا خوری
  • نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن    به میزان لازم

طرز تهیه جوجه چینی | سلام دنیا

دستور پخت جوجه چینی


1. طرز تهیه جوجه چینی خانگی

ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری نازک برش می دهیم و با آبلیمو و زعفران مرغ را مزه دار می کنیم.


2. مرحله دوم: طرز تهیه خمیر بنیه

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و ادویه ها و بیکینگ پودر را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا ماءالشعیر را به تخم مرغ ها افزوده مخلوط می کنم و بعد آرد را به تدریج اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یک خمیر به غلظت ماست چکیده به دست آید.

 

3. مرحله سوم: سرخ کردن جوجه چینی

داخل تابه دیواره بلندی را تا نیمه روغن ریخته حالا مرغ ها را به کمک یک انبر داخل خمیر بنیه، زده و داخل روغن داغ سرخ می کنیم. زمان می دهیم تا مرغ کاملا مغز پخت شود.

 

4. مرحله آخر: سرو جوجه چینی

مرغ های سرخ شده را از داخل روغن خارج کرده و روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافه جذب آن شود. حالا جوجه چینی ها را در ظرف مناسبی چیده و در کنار سس های مختلف نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه جوجه چینی پفکی خوشمزه

  • می توانید در کنار جوجه چینی پیاز ورقه شده و قارچ را هم داخل خمیر بنیه زده سرخ کنید و در کنار جوجه چینی سرو کنید.

منبع: سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

در این پست برای شما بهترین و زیباترین متن ادبی عاشقانه؛ متن ادبی عاشقانه غمگین؛ متن ادبی عاشقانه کوتاه؛ متن ادبی عاشقانه بلند؛ متن ادبی عاشقانه برای همسر؛ متن ادبی عاشقانه زیبا؛ متن ادبی عاشقانه دوستت دارم را جمع آوری کرده ایم، تا از آنها استفاده کنید و برای همسرتان، عشق تان و شخص مورد علاقه خود ارسال نمایید.

 

متن ادبی عاشقانه

دنیای آدم برفی ها دنیای ساده ایست...
اگر برف بیاید هست..
اگر برف نیاید نیست..
مثل دنیای مــن
اگر تــو باشی هستم
اگر نباشی نیستـــــــــــــــــم ...

 

در انتظار آغازی دیگرم،
انتخاب مجدد جفت ها،
تا شاید این بار نوحی بیاید
و مرا برگزیند در کنار “تو” !

 

بگذار بگویم
بغض که می کنی
گریه ام‌ میگیرد
خنده ات که بگیرد
حالم از همیشه بهتر است…
می بینی زندگیم را؟!
به دلت بند است بندِ دلم…

 

شاید یک روز یک نفر جوری آدم را بخواهد
که خواستنش به این راحتی ها تمام نشود !

 

هان ای شب شوم وحشت انگیز
تا چند زنی به جانم آتش؟
یا چشم مرا زجای برکن
یا پرده زروی خود فرو کش

 

لبانت طعم انار می دهند
بهشت را دانه دانه بر لبانم بگذار !

متن ادبی عاشقانه زیبا، کوتاه و بلند

متن ادبی عاشقانه غمگین

گویی زخم خورده ام از تیغ نگاهت که
اینگونه شعرهایم بند نمی آیند !
مرحم نباش ، رحم نکن …

 

می ترسم کسی جایم را در قلبت بگیرد
بوی تنت را بگیرد
آغوشت را از من بگیرد
چه احساس مبهمی است حسادت !

 

دلم به اندازه تمام روزهای پاییزی؛ گرفته است...
آسمان چشمانم به اندازه تمام ابرهای بهاری؛ بارانی است...
قلبم انگار به اندازه سردترین روزهای زمستانی، یخ زده است...
اما وجودم در کوره داغ تابستانی می سوزد...
چه چهار فصلی است سرزمین دقایق من......!!!!

 

می خواستم تو به من عادت کنی ولی من بهت زودتر عادت کردم
می خواستم تو عاشقم بشی ولی من زودتر عاشقت شدم
می خواستم من برات از بقیه مهمتر باشم ولی تو زودتر برای من مهم شدی
می خواستم من همه ی زندگیت بشم ولی تو زودتر همه ی زندگیه من شدی
می خواستم با هم عهد ببندیم ولی تو دیگر نبودی
آری
می خواستم همه ی اینها باشم برای تو ولی نشد و نبودی...

 

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم!!!
تو به آشوب دلم ثانیه ای فکر نکن

متن ادبی عاشقانه غمگین

متن ادبی عاشقانه کوتاه

از نگاهت تا دلم رنگین کمان گل می کند
با تو باید مثل باران حرف زد !

 

و عشق
پزشک ماهری است !
که نسخه ی تمام درد هایم را
لابلای موهای تو پیچید . . .

 

فرقی نمی کند چشمانِ تو باشد یا بهشتِ خدا
سقوط‌ همیــــــــــــــشه دردناک است !

 

تو میدانی از مرگ نمی ترسم
فقط حیف است هزار سال بخوابم و خواب تو را نبینم !

 

مگذار که عشق، به عادت دوست داشتن تبدیل شود!
مگذار که حتی آب دادن گل‌های باغچه، به عادت آب دادن گل‌های باغچه بدل شود!
عشق، عادت به دوست داشتن و سخت دوست داشتن دیگری نیست

 

کمی بمان!
کمی به من نگاه کن!
نگاهت تنها دلیل آرامشم است!

متن ادبی عاشقانه بلند

می روم اما بدان یک سنگ هم خواهد شکست
آنچـــــنان که تارو پود قلب من از هــــم گسست
می روم با زخم هـــــایی مانده از یک سال سرد
آن همه برفی که آمـــــد آشـــــــیانم را شکست
می روم اما نگویــــــــی بی وفــــــا بود و نمــــاند
از هجوم سایه هــــا دیگر نگــــــاهم خسته است
راســــــتی؛ یادت بمــــــــاند از گـناه چشم تو
تاول غــــــربت به روی باغ احســــــاسم نشست
طـــــــرح ویران کـــردنم اما عجیب و ســــــاده بود
روی جلد خاطــــراتم دست طوفــــــان نقش بست

 

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که میگفت
پاشو ببین عجب برفی اومده
برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار
مادرم حتی یک ساعت بیشتر دوست داشتم
برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات
برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !!
برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم
تا ابد ادامه داشت
اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد
برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد......
و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد......

 

وقتی دو قلب برای یکدیگر بتپد
هیچ فاصله ای دور نیست
هیچ زمانی زیاد نیست
و هیچ عشق دیگری نمی تواند آن دو را از هم دور کند
محکم ترین برهان عشق ، اعتماد است !!!

 

زندگی آرام است، مثل آرامش یک خواب بلند.
زندگی شیرین است، مثل شیرینی یک روز قشنگ.
زندگی رویایی است، مثل رویای یک کودک ناز.
زندگی زیبایی است، مثل زیبایی یک غنچه ی باز.
زندگی تک تک این ساعتهاست،
زندگی چرخش این عقربه هاست،
زندگی راز دل مادر من.
زندگی پینه ی دست پدر است،
زندگی مثل زمان در گذر است....

متن ادبی عاشقانه برای همسر

من گفتگوهای طولانیِ قبل خواب را دوست دارم
آنجایی که هر دومان خیره به سقف
سر یک جمله‌ی ساده اما دلچسب
روی شانه،
سمتِ هم بر می گردیم…

 

همسر عزیزم،
ترجیح می دهم که در قلب تو باشم تا در ذهنت
چرا که ذهن ممکن است فراموش کند ولی قلب هرگز
دوستت دارم

 

چقد دوس داشتنى میشی وَقتى مالِ مَنى!

 

همسر مهربان من!!!
بگذار دوستت بدارم آنچنان که خورشید زمین را دوست می دارد
بگذار تو را در آغوشم کشم همچون هم آغوشی زیبای موج و ساحل
بگذار تنها با تو بمانم مثل وفای ماهی به دریا …

 

بدجور عاشقتم
تو آنقدر مهربانی که مهربانتر از تو ندیده ام
طعم شیرین عشق را تنها با تو چشیده ام
از آن لحظه که تو آمدی تنها این را از قلبم شنیده ام
دوستت دارم
نقاشی خودم را در کنار تو بر روی دیوار اتاقم کشیده ام
همه می گویند تو دیوانه ای ، نمیدانند برای داشتن تو چه سختی ها کشیده ام
تو باور کن که من برای داشتن عشق پاکی مثل تو لحظه ها را با خدای خویش بوده ام ،
تا تو را به من بدهد که اینگونه عاشقت شوم ، اینگونه اسیر آن دل مهربانت شوم

متن ادبی عاشقانه کوتاه

متن ادبی عاشقانه زیبا

به گمانم…
“بهشت”
همیڹ باشد
کمی “بــــــاراڹ”
انــــــدکی “مڹ”
و تمــــــام…
“آغوشت”.

 

نوای خوش و عطر آلود کلامت
دلیل شکفتن و اوج گرفتن پروازم شد،
به سوی آسمانی ترین لحظه های خوشبختی
حضورت در کنارم نهایت آرزویم
و بهانه ی برپایی شوری وصف ناشدنی
وقتی من و تو خوشبختی ما بودن را فریاد می زنیم

 

می شود آنقدر بوسه بارانم کنی که خواب ببرد مرا… ؟
می شود جوری صدایم کنی که قند توی دلم آب شود… ؟
می شود بنشینم کنار دستت،
دستت را بیاندازی دور گردنم،
بینی ات را بچسبانی به بینی ام،
چشم بدوزی به چشمم،
دیوانه ام کنی…؟
می شود آنقدر حریصانه و یک ریز ” دوستت دارم ” بگویی،
که دیگر گوشم بدهکار هیچ حرف حسابی نباشد….؟
می شود یک خواهش دیگر هم بکنم؟
می شود مال من شوی…؟

 

هیچ چیز لذت بخش تر از این نیست که
یک نفر احساست رو بفهمد
بدون اینکه مجبورش کنی !

 

متن ادبی عاشقانه دوستت دارم

دوستت دارم ای خیال لطیف
دوستت دارم ای امید محال

 

غیر ممکنه که بتونی عشق منو اندازه بگیری،
توضیح بدی، بشمری یا به تصویر بکشی
فقط می تونی حسش کنی
دوستت دارم.

 

«دوستت دارم» را
من دلاویزترین شعر جهان یافته ام
این گل سرخ من است
تو هم ای خوب من! این نکته به تکرار بگو
این دلاویزترین شعر جهان را همه وقت
نه به یک‌بار و به ده بار، که صد بار بگو
«دوستم داری» را از من بسیار بپرس
«دوستت دارم» را با من بسیار بگو

 

دو کلام حرف حساب باهات دارم نفسم:
“دوست دارم“

 

دوست داشتن تو
نه عادته، نه دست خودمه
دوست داشتن تو
مثل نفس کشیدن واسه زنده موندنه

 

منبع : parsiday.com

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

پنیر یکی از مشتقات شیر است که خود خانواده بزرگ و متنوعی دارد و در صد ها نوع مختلف تهیه می شود. پنیر از شیر دلمه شده، تهیه می شود. پنیر را بر اساس ویژگی هایشان تقسیم بندی می کنند ولی تقریبا همه پنیر ها در دمای بالا ذوب می شوند. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پنیر خانگی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای پنیر خانگی

  • شیر    2 کیلو

  • ماست    1 لیوان

  • سرکه سفید    1/4 لیوان
  • غذا خوری نمک    1 قاشق

طرز تهیه پنیر خانگی | سلام دنیا

دستور پخت پنیر خانگی 

1. طرز تهیه پنیر خانگی

ابتدا شیر را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا بعد از جوشیدن 20 دقیقه دیگر حرارت ببیند.

 

2. مرحله دوم: افزودن سرکه و ماست

حالا سرکه، ماست و نمک را به شیر بیفزایید و خوب مخلوط کنید. به آرامی شاهد لخته شدن شیر می شوید.

 

3. مرحله سوم: عبور دادن پنیر از صافی

حالا روی کاسه ای را تنظیف می گذاریم و شیر دلمه شده شده را داخل تنظیف ریخته و آن را می بندیم.

 

4. مرحله چهارم: قرار دادن پنیر در ظرف

حالا تنظیف حاوی شیر دلمه شده را داخل سبدی مربع یا مستطیل می گذاریم تا علاوه بر اینکه آب پنیر خارج می شود شکل ظرف را هم بگیرد و پنیر در هنگام برش دور ریز نداشته باشد.

 

5. مرحله پنجم: طرز تهیه آب نمک برای پنیر خانگی

به مایه ای که بعد از جدا کردن دلمه شیر باقی ماند را به خوبی نمک زده و به عنوان آب پنیر استفاده می کنیم.

 

6. مرحله آخر تهیه پنیر خانگی

حالا بعد از گذشت 4 ساعت پنیر آماده شده را از داخل تنظیف خارج و برش بزنید و داخل آب پنیر در یخچال نگهداری کرده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه پنیر خانگی خوشمزه و ساده

  • برای از صافی عبور دادن پنیر یک تنظیف تازه و تمیز استفاده کنید.

  • نمک آب پنیر را بنا به ذائقه تان اندازه کنید و حتما در یخچال نگهداری کنید.

منبع: سلام دنیا

  • کیانا جان
  • ۰
  • ۰

کیک مافین شکلاتی یکی از انواع مافین ها می باشد که بسیار خوشمزه بوده و دستور راحتی دارد. مافین ها به دو دسته انگلیسی و آمریکایی تقسیم می شوند به مافین آمریکایی کیک فنجانی نیز گفته می شود و مافین انگلیسی در سایز کوچک تر و کم شیرین تر می باشد. در کشور های آمریکا و انگلیس مافین ها را در صبحانه با چای میل می کنند. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کیک مافین کاکائویی شکلاتی خوشمزه به روشی آسان.

 

مواد لازم برای تهیه کیک مافین شکلاتی

آرد ۲۸۰ گرم
شکر سفید ۱۰۰ گرم
شکر قهوه ای ۹۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۱۱۵ گرم
چیپس شکلاتی یک پیمانه
آب گرم ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۶۰ گرم
جوش شیرین ۱/۲ ق چای خوری
باتر میلک ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ق چای خوری

طرز تهیه کیک مافین شکلاتی

 

طرز تهیه کیک مافین شکلاتی کاکائویی خوشمزه

مرحله اول ( تهیه باتر میلک )

ابتدا یک لیوان شیر را با ۱ ق غذا خوری سرکه یا آبلیمو مخلوط کنید و هم زده و بمدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا شیر حالت بریده بریده پیدا کند، شیر به مرور زمان به غلظت می رسد این مایع سفید رنگ غلیظ باتر ملیک است.

مرحله دوم ( آماده سازی مواد مافین )

آرد را با بیکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط کرده و سه بار الک کنید سپس به آن شکر سفید و شکر قهوه ای و پودر کاکائو و چیپس شکلاتی را اضافه و مخلوط می کنیم، کره به دمای محیط رسیده را با تخم مرغ ها خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. در حین کار دور گیری کنید تا تمام کره مخلوط شود به تخم مرغ وانیل را اضافه کنید سپس باتر ملیک را به مخلوط آرد اضافه کرده و هم زده و با لیسک خوب بصورت دورانی فولد کنید و در آخر آب ولرم را اضافه کنید و دوباره با لیسک مخلوط می کنیم.

مرحله سوم ( پخت مافین های شکلاتی )

داخل قالب مافین کپسول های مخصوص بگذارید سپس از مواد مافین داخل آنها بریزید. توجه داشته باشید ۲/۳ قالب باید پر باشد سپس آن ها را در فر از قبل گرم شده بمدت ۲۵ دقیقه بگذارید تا خوب پخته شود و با چای میل نمایید.

 

نکات و فوت و فن های مافین شکلاتی ساده

  • می توان این مافین ها را بصورت ساده درست کرد و پودر کاکائو را حذف کرد در این صورت ۶۰ گرم آرد بیشتر اضافه کنید.
  • شکر حتما دانه ریز باشد.
  • اگر شکر قهوه ای در دسترس نداشتید شکر سفید دانه ریز را جایگزین کنید.
  • فر حتما از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
  • برای تهیه این مافین با سولاردم پیش گرمایش را زده سپس روی سه پایه کوتاه و با استفاده از برنامه کانوکشن در دمای ۱۶۰ درجه می پزیم.
  • مافین ها را بعد از اتمام زمان پخت با خلال دندان چک کنید اگر نیاز داشت بیشتر زمان بدهید.
  • کیانا جان