پوره سیب زمینی نوعی خواک است که از له کردن سیب زمینی و افزون مواد چرب و لطیف کننده در آن استفاده می شود. پوره سیب زمینی اکثرا در رستوران ها برای تزیین بشقاب های غذا و سرو کردن کنار استیک ها به عنوان مکمل غذا و یا برای کودکانی که تازه شروع به خوردن غذاهای جامد کرده اند مناسب است. این خوراک تاریخچه خیلی دوری ندارد و برای اولین بار رسپی آن در سال 1747 منتشر شد. امروز قصد داریم تا طرز تهیه پوره سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای پوره سیب زمینی
- سیب زمینی: 500 گرم
- کره : 100 گرم
- شیر: 3/4 پیمانه
- نمک، فلفل سفید: به میزان لازم
- جعفری خرد شده : به میزان لازم
دستور پخت پوره سیب زمینی
1. طرز تهیه پوره سیب زمینی با شیر
ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید سپس آنها را بپزید. با روش های گفته شده: 1. سیب زمینی ها را داخل قابلمه گذاشته تا جایی که که روی سیب زمینی ها را بپوشاند شیر می ریزیم و اجازه می دهیم تا کل شیر جذب سیب زمینی بشود، سیب زمینی را می پزیم. 2. داخل قابلمه ای نمک بریزید و سیب زمینی ها را روی نمک چیده اجازه دهید تا پخته شود. 3. سیب زمینی ها را در مایکروفر به مدت 10 دقیقه با حرارت بالا بپزید.
2. مرحله دوم تهیه پوره سیب زمینی
حالا سیب زمینی ها را پوست کنده و کمی خرد کنید تا از حرارت بیفتد. سپس از یک الک فلزی برای پوره کردن سیب زمینی استفاده کنید.
3. مرحله سوم
حالا کره را به شکل نگینی خورد کرده و به سیب زمینی اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کم کم شیر را به مواد افزوده و با مفتول فلزی مخلوط می کنیم. حالا نمک و فلفل را افروده، پوره ما آماده شده است با جعفری تزئین می کنیم. این پوره را می توان در قیف ریخت با ماسوره مختلف شکل داد.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه پوره سیب زمینی مجلسی و خوشمزه
- مقدار کره این دستور را تا 200 گرم می توانید افزایش دهید.
- خامه را می توانید جایگزین شیر کنید.
منبع : salamdonya