توپک سیب زمینی یک پیش غذای بسیار خوشمزه است که طرفداران بسیار زیادی دارد زیرا داخل آن از سیب زمینی پخته شده و پنیر استفاده شده است که مورد علاقه بسیاری از افراد می باشد. توپک سیب زمینی می تواند یک عصرانه و گزینه مناسبی برای پیک نیک هم باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه توپک سیب زمینی با پنیر پیتزا را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای توپک سیب زمینی سوخاری پنیری خوشمزه مرحله به مرحله
سیب زمینی | 4 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
جعفری ساطوری | 2 قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا | 100 گرم |
روغن | به میزان لازم |
نمک، فلفل، زردچوبه،آویشن و پاپریکا | به میزان لازم |
آرد سوخاری | به میزان لازم |
دستور پخت توپک سیب زمینی سوخاری پنیری خوشمزه مرحله به مرحله
1. طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری با پنیر پیتزا
مرحله اول: ابتدا سیب زمینی ها را خوب شسته و به همراه آب و کمی نمک زمان می دهیم تا کاملا پخته شوند.
2. مرحله دوم: پوره کردن سیب زمینی ها
بعد از پخت سیب زمینی ها آنها را آبکش کرده و زمان می دهیم تا خنک شوند سپس به همراه جعفری داخل غذا ساز می ریزیم تا کاملا پوره شوند.
3. مرحله سوم: افزودن تخم مرغ ها
حالا تخم مرغ و ادویه ها را هم به مواد می افزاییم و کاملا مواد را با هم مخلوط می کنیم.
4. مرحله چهارم: آماده سازی توپک
از مواد آماده شده به اندازه یک توپک بر می داریم و بین دو دست کمی پهن می کنیم و کمی پنیر در مرکز آن قرار داده و گلوله را می بندیم و داخل پودر سوخاری می غلتانیم.
5. مرحله آخر: سرخ کردن توپک ها
داخل قابلمه کوچکی را تا نیمه روغن ریخته و زمان می دهیم تا کاملا گرم شود. بعد توپک ها را داخل روغن می اندازیم و سرخ می کنیم. حالا توپک ها را داخل ظرف زیبایی بچینید و در کنار انواع سس نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه توپک سیب زمینی سوخاری ساده و خوشمزه
- می توانید از انواع پنیر ها بنا به سلیقه تان برای مرکز توپک استفاده کنید.
- برای راحت تر سرخ شدن توپک ها را قبل سرخ شدن 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
منبع: سلام دنیا