مشکوفی زعفرانی که به آن دنت زعفرانی یا فرنی با نشاسته هم می گویند. یک دسر بسیار خوشمزه و جذاب مازندرانی است که این دسر زیبا را در ایام ماه مبارک رمضان برای پذیرایی های افطار تهیه می کنند. مشکوفی زعفرانی را می توان به صورت تک نفره و یا در ظرف ژله ریخت و برای سرو برگرداند، تزئین و سرو کرد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه مشکوفی زعفرانی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای مشکوفی زعفرانی
شیر 4 لیوان
نشاسته گل 10 قاشق غذا خوری
- زعفران غلیظ دم شده 5 قاشق غذا خوری
- گلاب 2 قاشق غذا خوری
- شکر 8 قاشق غذا خوری
- کره 50 گرم
دستور پخت مشکوفی زعفرانی
1. طرز تهیه مشکوفی زعفرانی مازندرانی با شیر و نشاسته
مرحله اول آماده سازی نشاسته: برای این کار، ابتدا نشاسته را با شیر سرد مخلوط کرده و اجازه می دهیم تا نشاسته کاملا در شیر حل شود.
2. مرحله دوم: افزودن گلاب
حالا شیر و نشاسته و گلاب و کره را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم تا با شعله کم آرام آرام بجوشد.
3. مرحله سوم: افزودن شکر
حالا که مواد کمی به غلظت رسید، شکر را می افزاییم و مخلوط می کنیم تا حل شود.
4. مرحله چهارم: افزودن زعفران
مشکوفی را مدام مخلوط می کنیم تا ته نگیرد. در نهایت زعفران را افزوده مخلوط می کنیم. مواد که خوب یکدست شد از روی حرارت بر می داریم.
5. مرحله آخر: سرو مشکوفی
حالا مشکوفی آماده شده را در ظرف های زیبایی ریخته و با گل محمدی، خلال پسته و دارچین تزئین کنید.
نکات و فوت و فن تهیه مشکوفی زعفرانی (دنت زعفرانی)
- برای مشکوفی قالبی 3 ساعت در یخچال استراحت دهید و دور تا دور مشکوفی را شل کرده و بعد بشقابی روی قالب گذاشته و آن را برگردانید.
منبع: وب سایت سلام دنیا
پادکست طلوع بینهایت را میتوانید از طریق پلتفرم زیر گوش کنید
👇
https://enama.ir/Tolouebinahayat
جهت کمک مالی به پادکست ما به لینک زیر مراجعه کنید
https://www.payping.ir/d/SeUA